гр. София, кв. Хиподрума, бул. Иван Гешов, бл. 119

Чорапи за празниците, защо не

Дата: 14 Фев 2018

чорапи за подарък

 

 

Спомняте ли си времената, когато бабите ни подаряваха по един чифт чорапи и шоколад за празниците? Толкова бяхме разочаровани, защото се надявахме на тамагочи или нещо също толкова готино. Тези находчиви баби явно са изпреварили времето си, защото в момента е доста актуално да се подаряват чорапи. Обикновено ги заварваме под елхата, защото са свързани с уют, топлина и удобство, но препоръчвам да не ги пренебрегвате и на останалите празници.

 

Веселите и цветни чорапи са идеален подарък за креативните и артистични души. Колкото по-шантаво, толкова по-добре. Приятелят ви обича Лего или е фен на Междузвездни войни. Подарете му тематични чорапи. Колежката ви има котка и говори много за това – чорапи с котета. Нахъсайте фитнес-дружката си с чорапи с дъмбелчета. Бъдете сигурни, че няма да сбъркате. Така ще покажете на приятелите си, че ги познавате и че ви е грижа за тях и техните хобита и интереси.

 

Ако приятелите ви държат на добрия външен вид също ще оценят подаръка. Чорапите вече са моден аксесоар, а не просто необходима част от облеклото. Много мъже искат да добавят цвят или закачлив акцент към визията си, но не са сигурни как или пък професията им не позволява да излязат от вкъщи с жълто сако. Идеалният вариант за внасяне на живот в гардероба на такъв човек са готините чорапи. Голяма част от дамите ще се съгласят, че готин мъж с костюм и чорапи на донъти или патета е много свежа гледка.

 

Луксозни официални мъжки чорапи

 

Чорапите са пристрастяващи. Човекът, получил уникални чорапи като подарък, може да започне да ги колекционира. Така винаги ще имате идея какво да му подарите. В света на готините чорапи има лимитирани серии и ексклузивни модели, които ще бъдат оценени подобаващо от колекционерите.

 

Освен готини, чорапите са и необходими. Чували сте хората да казват, че не носят шал или чанта, но няма такива, които не носят чорапи. Друг плюс е, че няма как да сбъркате номера. Трудно е да купите дънки или палто, защото най-вероятно няма да пасне идеално. А за да сбъркате с чорапите трябва да сте много разсеян и да купите размер 36-39 на човек, който носи 44 номер.

 

Свежи и забавни чорапи за дамите

 

Свежи и забавни мъжки чорапи

 

Подарявайте чорапки и на децата. Със сигурност не са излишни – както всичко и чорапите се „амортизират“ в пъти по-бързо при децата. Готини комикси и любими герои на крачетата – звучи като нещо, което би се харесало на малчуганите. Един от най-яките подаръци, които получи бебето ми след раждането бяха чорапки с пришити релефни мечета-дрънкалки. Гледаше ги и се смееше с часове.

 

Важно е да отбележим още, че с малки дизайнерски изключения, купуването на готини чорапи за близките ви не изисква обирането на банка. Да си говорим честно – на Коледа например трябва да купим подаръци на десетки приятели, роднини и колеги. Този факт предизвиква главоболие още от ноември. В никакъв случай обаче не трябва да мислите за чорапите като за отбиване на номер. Повечето магазини са се погрижили те да изглеждат супер яко и оригинално. Някои се предлагат навити като бонбони, други в купички за кексчета, увити като суши. Можете и да измислите своя оригинална форма и да ги опаковате. Това ще покаже внимание и лично отношение.

 

Така че следващият път когато се лутате в мола и се чудите какво да вземете за гаджето си, изберете чорапи. Най-страшното, което може да се случи е да се влюби в тях, а вие да се превръщате в търсач на готини чорапи около всеки празник.  

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Истории за чорапи

Колко често сменяте чорапите си

22 Фев 2018
  Знаете ли, че според 1/7 от населението на Великобритания е напълно нормално да сменяте чорапите си през няколко дни и дори веднъж седми...

Чорапи за празниците, защо не

14 Фев 2018
  Спомняте ли си времената, когато бабите ни подаряваха по един чифт чорапи и шоколад за празниците? Толкова бяхме разочаровани, защото се...

Ще си изплета терлици... някой ден

02 Фев 2018
  Ще изплета чорапи и терлици! Някой ден, но не сега... Когато е студено задължително върху чорапите си слагам терлици. Шарени, удоб...

Анкета за проучване

Върни До Горе
>