Меню
Профил
Виж всички истории

А ти носиш ли чорапи с животни?

А ти носиш ли чорапи с животни?

 


Тя се казваше Мария. Или Елена. Не помня точното ѝ име. Бе дошла в магазина да си купи няколко чифта чорапи. До момента все пазарувала от мен, но онлайн. Сега имала нужда от няколко съвета. Живеела в София, но родителите ѝ били от Родопите. Там си прекарвала летата и природата много ѝ липсва.

 

Заговорихме се - за планините, билките, красотата на родината, която не трябва да погубваме. И как много обича животни, но не може да ги гледа - работила от тъмно до тъмно и се прибирала скапана. Тогава ѝ показах нашата колекция от чорапи с животни. Беше силно впечатлена от чорапите с маймунки, чорапите с котки, чорапите с магарета, чорапите със слончета - и всички останали чифтове животински чорапи. Купи си няколко чифта от тях и каза, че като вземе заплата ще си купи още от същите видове.

 

Че са хубави - много са хубави! Но все пак ми беше странно - защо не си избра и от другите видове. Все пак и сред тях има чудни модели! Попитах я, а тя каза, че с гаджето си си били забранили да използват висок тон и грозни думи. Ако много се скарали, то се определяли като някое животно. Ставало им смешно и си прощавали. Сега щяла да го изненада с покупките. И вместо да му каже, че е магаре - щяла направо да му показва чорапите върху краката си.

 

Посмяхме се и младата жена си тръгна. Аз пък си гледах чорапите и сладките животни. Колко е хубаво някой да дойде да си купи и да си тръгне с усмивка! И желание да се върне отново при теб. Винаги това сме искали и сега го имаме. Значи работим не само качествено, но и клиентите го виждат и ни имат доверие.
 


Замислих се и за животните! Би било чудесно да ги пазим! Идеите за тигър в клетка, огромно куче, което се разхожда за десетина минути и мечка, която танцува никога не са ми били привлекателни. Все едно нас да ни отвлекат извънземни и да ни използват за забавление на останалите от вида си. Представяте ли си как сте затворени и някоя майка от друга планета казва на детето си: "Виж, маме, това е човек!". Представям си, че животните в зоологическите градини се чувстват по същия начин.

 

Животни върху чорапи обаче - това е друго нещо! А ако си говорите с любимите хора и вместо да се обиждате си показвате животни върху чорапите - ех, животът би станал една идея по-лек! Ето няколко наши идеи...

 

Чорапи с готини крави

 

Тези чорапи са много свежи и забавни. Чрез тях спокойно можете да кажете: "Е, може и да не отслабнах за лятото, ама пак съм готина!". Не Ви вярват? Да стоят без мляко! Ние харесваме кравички...

 

Чорапи с коткиИ то котки на въже. Не Ви вярва, че след края на работния ден го очаква една незабравима вечер? Не го убеждавайте. Покажете му грациозността на котките и кралският им начин на мислене. Една котка не може да остане незабелязана. Навярно и Вие не можете...

 

Чорапи с магарета

 

Тези чорапи са толкова сладки! Тези чорапи са идеалният начин да кажеш на някого, че е едно очарователно магаре.От цялата колекция с животни - всички са красиви! С всички видове чорапи можете да изразите себе си, да оприличите околните, да се чувствате сладки като чорапи с патета или прекрасни като чорапи с еднорози. Скоро ще Ви разкажем и за случки с останалите видове чорапи в нашия магазин.
 

Но най-важното за днес! Нека помним, че природата е първият ни дом! Трябва да живеем в хармония с нея! Трябва да пазим всяко растение и всяко животно! Това е единственият начин да опазим човешкия свят! Случващите се промени в природата не са случайни. Тя е търпелива, но взе да и писва. Нека бъдем приятели с нея. Излишно е да бъдем врагове. А и битката би била загубена.

 

Какъв е смисълът да е чист дома ти, ако излизаш и е мръсно? Какъв е смисълът да носиш хубава рокля или костюм, ако чорапите разраняват краката ти? Обръщай внимание на детайлите и светът ще красив.

 

Има хиляди начини да изразим себе си. Чорапите са сред тях! Чрез чорапите можете да защитавате каузи, чрез чорапите можете да говорите, чрез чорапите можете да се забавлявате. Чрез чорапите можете да предизвиквате весели събития и да ни разкажете за тях! А Вие какви чорапи избрахте да обуете?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница