ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Начало Истории за чорапи

Истории за чорапи

Защо български чорапи от производител?

български чорапи

 

Както може би сте забелязали, чорапите отдавана не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правилните чорапи, които ще се превърнат в ключов аксесоар от ежедневието ви, говори много за вашата личност и умението ви да бъдете стилни. По тази причина изборът на правилния чифт чорапи не е за подценяване.

Прочети още →

Здравословни чорапи от органичен памук

органичен памук

 

Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че при производството им не се използват химични материали, а само органичен памук и еластан. Този фактор има ключово значение за онези от вас, за които здравето е основен приоритет и не биха направили никакъв компромис, дори и по отношение избора на чорапи. А както знаем, изборът на правилните чорапи, макар и понякога пренебрегван, има водещо значение за нашия комфорт през целия ден.

Прочети още →

Кой и защо спи с дамски чорапи?

жена спи с чорапи

 

Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е да се чудите дали това е здравословна практика, която носи реални ползи за съня ви.

Какви са предимствата на спането с дамски чорапи?

Прочети още →

Да им подаряваме ли мъжки чорапи на мъжете, или да се оправят сами?

подарък мъжки чорапи

 

Подаряването като жест на един човек към друг целѝ преди всичко да донесе положителни емоции у получателя. Много от нас обичат да правят подаръци, а още по-голяма част - да получават подаръци. “Да, стига да не са чорапи!”, може би ще си кажат мъжете, които с повод и без повод получават поредния чифт чорапи от своята половинка, майка, баба... като цяло, предимно от женското съсловие у дома.

Прочети още →

Обух си тънки чорапи, но как да спася душата си?

тънки дамски чорапи

 

 

Той е лятото. Стопля сърцето ми, кара всички пеперуди в стомаха ми да танцуват. Ставам червена, когато погледът му изпепели лицето ми. Кара ме да се страхувам да не изгоря, защото вече ме е опарил. Същевременно с това ме привлича като лъчите на слънцето. Нали знаете – боли те, но искаш още от усещането на парещите лъчи. Той ме харесва обута в тънки чорапи и самият той носи тънки чорапи.

 

Прочети още →

Чорапи за страшни празници

весели чорапи за подарък

 

Духове, призраци, вампири и върколаци – още от детството всички знаем поне по една страшна история за тези чудати създания. Дали Баба Яга долита на своята метла по пълнолуние, дали страшният Торбалан събира през нощта непослушните деца в своя чувал и ги отнася незнайно къде, всички сме слушали тези истории с широко отворени очи и тайничко сме искали да ги зърнем, но да ни се размине поне този път и да не ни отнесат заради мъничката беля, която току що сме сътворили.

Прочети още →

Време е за чаша бира – какво не знаем за тази напитка?

бира и чорапи

 

Бирата е сред първите напитки, които са създадени от хората. Днес е особено популярна, особено в летните дни, когато искаме да разпуснем след уморителен ден или когато искаме да си кажем "наздраве", но не ни се консумира тежък алкохол. За бирата можем да изкажем благодарността си на древните шумери. Те дори възпели рецептата в песен, посветена на богинята Нинкаси.

Прочети още →

Свежи чорапи – не се страхувай да се промениш

свежи чорапи за свежи хора

 

Свежест… Замисляли ли сте се какво е това? Може би за всеки човек отговорът е различен. За нас свежестта е аромат на мокра трева, сутрешното кафе, песента, която увеличаваме на макс. Усмивката на любими хора. Жест към непознат. Жест от непознат. Сън. Мечти. Бягство от ежедневието. Или създаване на по-красиво такова. И когато бягаме, когато оставаме, когато вървим, когато почиваме – във всеки един момент се нуждаем от свежи чорапи.

Прочети още →

Детските чорапи – как децата Ви вече няма да ходят боси?

детски чорапи

 

Детските чорапи са предизвикателство, когато трябва да се обуят върху краката на малчуганите. Особено в летния сезон, когато е време за боси крака. И все пак и в най-горещите дни малчуганите имат нужда от чорапи – за прохладните вечери из морските курорти или за истински студените нощи високо в планината.

Прочети още →

Чорапи с текст – за какво ни помагат в живота?

чорапи с букви

 

Думите са една от най-големите сили и слабости, които притежава един човек. Чрез тях можем да разсмиваме, да огорчаваме, да накараме някого да полети от щастие, а друг да се почувства по-нисък от тревата. Думите са оръжие, чрез което можем да изкореним лошото и да внедрим добротата в света, но също така използваме тяхната мощ, за да нараним волно или неволно. Думите – използваме ги за закачки и добро настроение – точно както обича нашият екип. По тази причина решихме да споделим усмивките си и с Вас и създадохме чорапи с текст.

Прочети още →
Страница 1 от 15
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Както може би сте забелязали, чорапите отдавана не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правил...
  Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че...
  Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е д...

Нови модели

Кои сме най-много :)