ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ * БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Начало Истории за чорапи

Истории за чорапи

Как да рекламирате бизнеса си - направете го с чорапи

чорапи по поръчка и дизайн

 

 

Бизнес - навярно всеки може да се пробва да изгради свой такъв. Успешният бизнес обаче се отдава на малцина. Голяма част от хората зад него са личности, които са готови да работят почти денонощно, да взимат решения, в които не са сигурни. Да управляват хора и да изискват от тях, но и да им предлагат отношение, което сплотява екипа. За хората, които правят бизнес, клиентите и партньорите са на първо място. Защото знаят, че успехите им зависят от тях. И ние решихме да бъдем полезни на бизнеса - за да рекламират успешно работата си или да впечатлят и зарадват клиентите и партньорите си - готови сме да създадем чорапи, на които да сложим Вашето лого или друг избран от Вас дизайн,. Идеален подарък за цялото обкръжение на работното Ви място.

Прочети още →

Чорапи с пчели – не бъди безразличен

чорапи с пчели

 

Чорапи с пчели. Обичаме този модел! Защото чорапите с пчели са нашият начин да заявим, че осъзнаваме колко ценни са тези представители на животинския свят. Защото чорапите с пчели показват, че не сме безразлични към изчезването на този вид. Защото чорапите с пчели са добър повод да си поговорим за опазването им и за нашия общ дом – природата. Защото чорапите с пчели са красиви. И отиват на всеки, който иска да изрази мнението си, дори да ужили с думите си. Защото чорапите с пчели носят в себе си енергията на желанието за промяна в средата.

Прочети още →

Чорапи за Свети Валентин - зарадвай любимия човек

свети валентин по чорапи

 

Свети Валентин наближава. Няма значение дали го очакваме с нетърпение или отричаме празника. Всеки от нас иска да се почувства специален и обичан. Нуждаем се от  този празник, за да ни напомни колко е хубаво да имаш правилния човек до себе си и как не трябва да го приемаш за даденост. Да ни покаже, че щастието и любовта трябва да са приоритетите в нашия живот, защото го забравяме, улисани в ежедневните задължения. И тази година, може би за първи път от тинейджърските си години, аз ще празнувам Свети Валентин – първо някъде навън, показно, което винаги ми е изглеждало нелепо. И после у дома – тихо и уютно – по чорапи.

Прочети още →

Чорапогащниците и властта на една жена

чорапогащници дамски

 

Чорапогащниците са основна част от дамското облекло през студените и по-хладни дни от годината. Понякога акцентът от визията на дамите пада върху тях. Друг път са допълнение, но ако не са съчетани добре с роклята или полата, биха могли да развалят цялостната визия на една жена.  Чорапогащниците имат сила да "крещят", че сме секси, ако им позволим да го направят. Или да бъдат скромни, когато сме решили да изпъкнем по друг начин. Но чорапогащниците не са за пренебрегване - малките грешки при обличането им, могат да ни костват много - подчертаване на несъвършенствата на тялото ни е само едно от нещата.

Прочети още →

Чорапи – как да привлечем късмета чрез тях?

чорапи за късмет

 

 

 

Всички искаме по-добър живот. Да срещаме само добри и позитивни хора, да имаме късмет в работата и любовта, да се разминем с бедите и вечер да се приберем живи и здрави до домовете си. Когато става въпрос за щастието ни, то всеки от нас поне веднъж е ставал малко суеверен, дори и най-големите циници. И днес ще си поговорим точно за това – за суеверията. Как да привличаме късмета, но без да изглеждаме луди в очите на околните. Ще го направим чрез аксесоарите, залагайки на чорапите. Защото чорапите имат силата да правят впечатление, когато е необходимо и да остават незабелязани, когато пожелаем. Оказва се обаче, че чорапите могат да привлекат и късмета на наша страна.

Прочети още →

Денят на любовта наближава – ние оставаме по чорапи

чорапи за свети валентин

 

Денят на любовта наближава. Всеки се старае да изненада любимия човек, да го зарадва и да го накара да се чувства добре. Балони, цветя, сърца – улиците са пълни с тях. Носят ги щастливи двойки, които изразяват обичта си през всеки ден от годината. Носят ги и жени, които предната вечер са били жертва на домашно насилие. И мъже, чиито приятелки и съпруги предната вечер са били в чужди прегръдки.

Прочети още →

Чорапи за музиканти – подари усещане

чорапи музика

 

Здравей, имаш познат музикант, нали? Близък човек, учител, групата, която свири и пее в любимия ти бар или самият ти си точно такъв - човек на изкуството! И често се чудиш как да зарадваш себе си или тези хора. За новите неща, на които са те научили. За емоциите, които са ти дали. За да изкажеш възхищението си, към труда, който полагат. Ние имаме отговор на въпроса - купи им чорапи! А при нас има чорапи за всички тях - чорапи за музиканти.

Прочети още →

Детето ми се напи – аз му купих му чорапи

детски чорапи

 

Детето ми се напи! И аз му купих чорапи. Да, чорапи – като подарък. И детето ми е непълнолетно, а пиянството му – безпаметно, мръсно – имам предвид, че бая ще трябва да пера и много гостоприемно – прибра всичките си пияни приятели в нас, за да не ги видят родителите им. И не, не съм горда от  факта, че не знаеше на кой свят се намира. Но съм много горда, че си дойде вкъщи, заедно с цялата свита от други пубертети, които са решили да пробват границите си.

Прочети още →

Чорапи с шевици – вземи си

чорапи с шевици

 

Българи сме! Независимо дали политическото и икономическото положение в България е добро. Независимо дали живеем на родна земя или сме избрали да изградим живота си в чужбина. Без значение дали тук получаваме шанс за живота, който искаме или не.

Прочети още →

Коледни чорапи - защо е толкова важно да ги имаме?

 

Навън се стъмва рано. Прекалено рано! Преди това ме депресираше... Студено време, ранни прибирания и носни кърпички. Днес обаче ранните стъмвания са ми дори леко приятни. Има нещо натрапчиво в тях. И или трябва да го прегърнеш, или си обречен да страдаш цяла зима копнееки за летните дни. Аз избрах да се наслаждавам на натрапчивото. Натрапчиво топли коледни чорапи, натрапчив вкус на горещ шоколад и безумно силен аромат на мандарини. И осъзнавам до каква степен всичко това започва да ми харесва.

Прочети още →
Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

    Бизнес - навярно всеки може да се пробва да изгради свой такъв. Успешният бизнес обаче се отдава на малцина. Голяма част от хо...
  Чорапи с пчели. Обичаме този модел! Защото чорапите с пчели са нашият начин да заявим, че осъзнаваме колко ценни са тези представители н...
  Свети Валентин наближава. Няма значение дали го очакваме с нетърпение или отричаме празника. Всеки от нас иска да се почувства специален...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи