ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ * БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ
Магазини: гр. София,

* ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

* бул. Васил Левски 48
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Чорапи за настроение

0

Магазини: гр. София,

* ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

* бул. Васил Левски 48
Начало Истории за чорапи

Истории за чорапи

Детето ми се напи – аз му купих му чорапи

детски чорапи

 

Детето ми се напи! И аз му купих чорапи. Да, чорапи – като подарък. И детето ми е непълнолетно, а пиянството му – безпаметно, мръсно – имам предвид, че бая ще трябва да пера и много гостоприемно – прибра всичките си пияни приятели в нас, за да не ги видят родителите им. И не, не съм горда от  факта, че не знаеше на кой свят се намира. Но съм много горда, че си дойде вкъщи, заедно с цялата свита от други пубертети, които са решили да пробват границите си.

Прочети още →

Чорапи с шевици – вземи си

чорапи с шевици

 

Българи сме! Независимо дали политическото и икономическото положение в България е добро. Независимо дали живеем на родна земя или сме избрали да изградим живота си в чужбина. Без значение дали тук получаваме шанс за живота, който искаме или не.

Прочети още →

Коледни чорапи - защо е толкова важно да ги имаме?

 

Навън се стъмва рано. Прекалено рано! Преди това ме депресираше... Студено време, ранни прибирания и носни кърпички. Днес обаче ранните стъмвания са ми дори леко приятни. Има нещо натрапчиво в тях. И или трябва да го прегърнеш, или си обречен да страдаш цяла зима копнееки за летните дни. Аз избрах да се наслаждавам на натрапчивото. Натрапчиво топли коледни чорапи, натрапчив вкус на горещ шоколад и безумно силен аромат на мандарини. И осъзнавам до каква степен всичко това започва да ми харесва.

Прочети още →

Нова година - на токчета или по чорапи с пантофи?

нова година чорапи

 

Вече дойде времето, в което се питаме къде ще бъдем на нова година, с кой ще прекараме началото на новите дни от мечти и надежди. Дали да облечем най-красивите си дрехи и да бъдем принцове и принцеси, каквито не се виждаме през останалото време, защото сме заети да се погрижим за себе си. Дали да не си останем вкъщи или в дома на близък по пижама и чорапи - защото и на този момент не успяваме да се насладим през останалото време.

Прочети още →

Защо коледните чорапи са идеалният подарък?

чорапи за коледа подарък

 

Идват коледните празници - най-студеното и най-топлото време от годината. Момент, в който повече от всякога търсим топлина. Искаме да зарадваме и да бъдем зарадвани. Най-вероятно вече се питаме какви подаръци да купим - на близки, на приятели, на далечни роднини. А дори и на себе си. Понякога даваме огромни суми, друг път търсим символиката. Но единственото ни желание е да подарим щастие и да бъдем щастливи. Ето защо ние се спираме на коледни чорапи - топъл и красив подарък, който няма как да остане незабелязан.  Коледните чорапи са идеален вариант -  както за най-любимите ни същества, така и за онези, които не са постоянно в мислите ни. Коледните чорапи са магията, без която не можем.

Прочети още →

Защо да подарим чорапи на човек от зодия Стрелец?

чорапи за стрелец

 

Навярно всеки от нас познава човек от зодия Стрелец. И има поне един такъв в живота си, за който важи правилото, че е безценен, незаменим и много любим! Децата на този знак са родени сега - през зимните дни. А на нас ни остава да измислим вариант - как да ги зарадваме! И тъй като също имаме любими хора от зодия Стрелец и сме готови с изненадата си, то ще я споделим и на Вас - навярно ще Ви хареса. Чорапи за зодия Стрелец - красиви, удобни и подходящи за подарък.

Прочети още →

Вечният въпрос - къде са ми чорапите?

загубени чорапи

 

Август е! Любим месец! Лятото е към края си и гледаш да вземеш всичко от него! Слънцето гали кожата, напитките са студени, дрехите - леки. И най-важното - децата са на гости и се забавляват при любимите баба и дядо. Последното е само, ако сме от късметлиите, разбира се. И все пак, когато станеш родител... Лятото никога не е същото! Ако ти можеш и бос в планината - за детето трябва да пратиш чорапи. Ако преди можеше да изхарчиш парите си за една вечер и после да се храниш от емоция и спомени, то сега е важно да отделиш за нуждите на любимото си същество.

Прочети още →

Обуй си удобни чорапи - да избягаме от депресията заедно

чорапи и бягане

 

Есен е. Красив сезон. Наситен с цветове, празници и усмивки. Но все пак много тъжен. Може би най-подходящото време да изпаднем в депресия. Почивките са свършили, леките дрехи заемат горните рафтове на гардероба. До следващото лято остава цяла година, децата тръгват на училище. А на нас ни се пада честта да обясняваме колко е хубаво да ставаш в шест сутринта, макар всяка сутрин да мразим алармата. Обуваме чорапи и обувки. И тръгваме по хилядите задачи.

Прочети още →

Коледа по чорапи - вълшебствата съществуват

коледни чорапи

 

Искаме вълшебна Коледа! Пълна с емоции, усмивки, топлина и слънчево настроение. Искаме спокойствие, уют и сплотено семейство! Искаме да се забавляваме... Не е нужно много! Нека си обуем коледни чорапи и просто да бъдем щастливи.

Прочети още →

Колкото по-често носите чорапи и спортни обувки, толкова по-често официалните дрехи ще Ви стоят добре

официални чорапи

 

Никога не съм била от спортуващите хора. Винаги съм им се възхищавала, но не можех да си представя да водя техния начин на живот. Да си сложа чорапи и спортни обувки и да отида някъде, за  да се потя с часове. Да си сложа чорапи и спортни обувки, а след един час да не чувствам тялото си. Да си сложа чорапи и спортни обувки и да вярвам на някого, повече отколкото вярвам на себе си. Днес още не мога! Прекалено трудно е. Изисква много дисциплина. И силен характер. Поне за мен.

Прочети още →
Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Детето ми се напи! И аз му купих чорапи. Да, чорапи – като подарък. И детето ми е непълнолетно, а пиянството му – безпаметно, мръсно – и...
  Българи сме! Независимо дали политическото и икономическото положение в България е добро. Независимо дали живеем на родна земя или сме и...
  Навън се стъмва рано. Прекалено рано! Преди това ме депресираше... Студено време, ранни прибирания и носни кърпички. Днес обаче ранните...

Кои сме най-много :)