ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ * БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ
Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Чорапи за всички

0

Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Начало Истории за чорапи

Истории за чорапи

Купете си чорапи! Зарежете прахосмукачката!

чорапи и прахосмукачка

 

Денят е работен. Не предвещава нищо интересно. Ставаш, обличаш се, обуваш чорапи и обувки и отиваш на работа. После нямаш търпение да свърши работният ден и да се прибереш. Да събуеш чорапите и да си почиваш. Нищо, че няма да го направиш. Нищо, че вкъщи трябва да се сготви, изчисти и да се напишат домашните на децата. Толкова са сложни, че и учителката им вероятно се затруднява.

Прочети още →

Слагайте чорапи и маратонки! Готови ли сте за пътешествия?

маратонки и чорапи

 

Лято е! И е август! Само в душите ни понякога става януари! Заради проблемите в дома ни, заради проблемите на работа, заради онзи, който ни обиди, докато шофирахме. Заради нещата, които развалят баланса на мислите ни.

Прочети още →

Секс по чорапи - изпробвайте го!

дълги чорапи

 

 

Чорапите се променят! От много време не са само средство, което предпазва и топли ходилата ни. Чорапите са аксесоар. И могат да ни превъплъщават в ролите, в които искаме да бъдем. Нежни или дръзки. Невинни или смели. Модерните жени, които сами взимат това, което искат или онези, които се оставят да бъдат гонени. Можем да бъдем всичко, което пожелаем. Нуждаем се просто от правилния чифт чорапи.

Прочети още →

А ти носиш ли чорапи с животни?

 

Тя се казваше Мария. Или Елена. Не помня точното ѝ име. Бе дошла в магазина да си купи няколко чифта чорапи. До момента все пазарувала от мен, но онлайн. Сега имала нужда от няколко съвета. Живеела в София, но родителите ѝ били от Родопите. Там си прекарвала летата и природата много ѝ липсва.

Прочети още →

Чорапи - слагайте ги и идвайте да спортуваме

 

Ние обичаме спорта. По тази причина една от колекциите ни с чорапи е посветена на темата. Вярваме, че всеки човек трябва да намери физическата активност, която го прави щастлив - няма значение дали ще тича в близкия парк, ще ходи на танци, фитнес или тенис.  Няма значение дали ще ходи на поход в планините или ще играе федербал пред блока. Важното е мозъкът да забрави за всичко останало, а тялото да се наслаждава на процеса.

Прочети още →

Защо продаваме чорапи? Тези думи са за Вас!

чорапи магазин онлайн

 

И днес отваряме магазина си. Щастливи, доволни и пълни с енергия. Нямаме търпение да посрещнем първите клиенти. Нямаме търпение да ги поздравим и да им покажем нашите най-нови модели чорапи. Нямаме търпение да видим радостта в очите им, защото те знаят, че при нас не просто ще намерят чорапи. При нас купуват изкуство...

Прочети още →

Когато няма какво да ядеш - изяш си чорапите

чорапи храна

 

Топло е. Жега! Не отслабнах за лятото (за съжаление), но поне открих сезона на отслабващите за Нова година. Разбирайте го както искате - няма сладолед, няма ледени коктейли, няма шоколад, няма от вкусните гозби на роднините, които се посещават през този сезон. Няма нищо! Еднообразна храна и еднообразна храна! И далечни резултати, но това е само още един минус към режима. В тези моменти не ми остава нищо друго освен едно - да обуя любимите си чорапи с храна. Какво е чувството - идва ти просто да се разревеш и ги изядеш...

Прочети още →

Чорапи с животни - чорапи с кауза

чорапи с животни

 

Обичате ли животни? A чорапи с животни? Ние ги обожаваме! Нямаме в дома си домашен любимец, просто защото нямаме време да се грижим пълноценно за него. Но всички улични животни са наши верни приятели! Знаят, че ще им свалим вкусни лакомства,  ще ги погалим, ще им потърсим дом и ще направим всичко, което можем, за да бъде денят им една идея по-лек. Имаме и чорапи с животни - едни от най-сладките вещи в гардероба ни.

Прочети още →

Чорапите за пътешественици - вълшебните чорапи

чорапи за пътешественици

 

Да пътуваш, да виждаш нови места, да познаваш света - това е богатство. Без много багаж, без излишни вещи, без много хора да знаят къде си! Но със сърце жадно за емоции и вярата, че преоткривайки света, преоткриваме себе си.

Прочети още →

Качествени чорапи, удобни обувки и добър педикюр - тайната на красивите ходила

чорапи и пекдикюр

 

Вярваме, че винаги сте искали да имате меки и приятни на допир ходила! Просто ние и всички около нас го искат - заради собствения си комфорт, най-новите сандали, партньора си, самочувствието си. За някои това е лесна задача - родили са се с късмет.

Прочети още →
Страница 1 от 10
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Денят е работен. Не предвещава нищо интересно. Ставаш, обличаш се, обуваш чорапи и обувки и отиваш на работа. После нямаш търпение да св...
  Лято е! И е август! Само в душите ни понякога става януари! Заради проблемите в дома ни, заради проблемите на работа, заради онзи, който...
    Чорапите се променят! От много време не са само средство, което предпазва и топли ходилата ни. Чорапите са аксесоар. И могат д...

Кои сме най-много :)