ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории чорапи

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории с падащо меню

Начало Истории за чорапи

Истории за чорапи

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

 

Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памучните чорапи няма да се справят достатъчно добре. Когато се намокри, памукът губи всичките си изолационни свойства, така че няма да ви свърши кой знае каква работа. И няма значение колко топли са зимните ви ботуши. Даже напротив - ако ви спарват прекалено много, краката ви може да се изпотят и в крайна сметка ще си стоят студени и влажни през целия ден.

Прочети още →

Отмина ли модата на невидимите чорапи


 

 

Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер. Невидимите чорапи представляват изрязани, къси модели тип терлик, които не се показват над обувките, които носите. Те определено са удобни и много дискретни, но чрез тях трудно можете да покажете уникалността си и личното си...

Прочети още →

Защо носенето на чорапи е полезно дори и през лятото

 

 

По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до есента. Това обаче не е най-разумното нещо, което можете да направите. Голяма част от нас забравят колко много различни функции имат чорапите и ги свързват само с осигуряване на топлина. Това обаче съвсем не е така.

Прочети още →

5 причини да носите бамбукови чорапи

 

Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точно така, любимата храна на пандите - бамбукът - може да се използва не само за ядене, но и за направата на тъкани с впечатляващи свойства. Ако искате да разберете какви са те, прочетете тази статия. Много е вероятно след това вие също като нас да се превърнете в ревностен фен на бамбуковите чорапи. Повярвайте ни - има защо! 

 
Прочети още →

Най-добрите чорапи за лятото и как да ги съчетаем с летния си тоалет

 

Ако се чудите как най-добре да съчетаете чорапите с летни дрехи или ви е любопитно защо изобщо някой би носил подобно нещо през лятото, то тази статия ще отговори на всичките ви въпроси. За щастие модата днес е еволюирала толкова много в производството на качествени материи, че ни помага да изразяваме по всякакъв начин личния си вкус, като едновременно с това се чувстваме удобно и прохладно през топлата част от годината.

Прочети още →

Най-добрите чорапи за едри и високи мъже

 

Всички знаем колко е трудно намирането на хубави дрехи и бельо когато си извън стандартните размери. Същото важи и за качествените и удобни чорапи. Не е никак лесно да попаднете на такива в достатъчно големи размери, например 46-ти или 47-ми номер. Ако изобщо успеете да намерите, те обикновено са в доста скучни и еднообразни цветове. Ние обаче сме се погрижили за това и сме ви подсигурили завидно разнообразие от големи размери чорапи в най-различни цветове и картинки.

Прочети още →

Защо български чорапи от производител?

български чорапи

 

Както може би сте забелязали, чорапите отдавна не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правилните чорапи, които ще се превърнат в ключов аксесоар от ежедневието ви, говори много за вашата личност и умението ви да бъдете стилни. По тази причина изборът на правилния чифт чорапи не е за подценяване.

Прочети още →

Здравословни чорапи от органичен памук

органичен памук

 

Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че при производството им не се използват химични материали, а само органичен памук и еластан. Този фактор има ключово значение за онези от вас, за които здравето е основен приоритет и не биха направили никакъв компромис, дори и по отношение избора на чорапи. А както знаем, изборът на правилните чорапи, макар и понякога пренебрегван, има водещо значение за нашия комфорт през целия ден.

Прочети още →

Кой и защо спи с дамски чорапи?

жена спи с чорапи

 

Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е да се чудите дали това е здравословна практика, която носи реални ползи за съня ви.

Какви са предимствата на спането с дамски чорапи?

Прочети още →

Да им подаряваме ли мъжки чорапи на мъжете, или да се оправят сами?

подарък мъжки чорапи

 

Подаряването като жест на един човек към друг целѝ преди всичко да донесе положителни емоции у получателя. Много от нас обичат да правят подаръци, а още по-голяма част - да получават подаръци. “Да, стига да не са чорапи!”, може би ще си кажат мъжете, които с повод и без повод получават поредния чифт чорапи от своята половинка, майка, баба... като цяло, предимно от женското съсловие у дома.

Прочети още →
Страница 1 от 15
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...
    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....
    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...

Нови модели

Кои сме най-много :)