ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Начало Истории за чорапи

Истории за чорапи

Обух си тънки чорапи, но как да спася душата си?

тънки дамски чорапи

 

 

Той е лятото. Стопля сърцето ми, кара всички пеперуди в стомаха ми да танцуват. Ставам червена, когато погледът му изпепели лицето ми. Кара ме да се страхувам да не изгоря, защото вече ме е опарил. Същевременно с това ме привлича като лъчите на слънцето. Нали знаете – боли те, но искаш още от усещането на парещите лъчи. Той ме харесва обута в тънки чорапи и самият той носи тънки чорапи.

 

Прочети още →

Чорапи за страшни празници

весели чорапи за подарък

 

Духове, призраци, вампири и върколаци – още от детството всички знаем поне по една страшна история за тези чудати създания. Дали Баба Яга долита на своята метла по пълнолуние, дали страшният Торбалан събира през нощта непослушните деца в своя чувал и ги отнася незнайно къде, всички сме слушали тези истории с широко отворени очи и тайничко сме искали да ги зърнем, но да ни се размине поне този път и да не ни отнесат заради мъничката беля, която току що сме сътворили.

Прочети още →

Време е за чаша бира – какво не знаем за тази напитка?

бира и чорапи

 

Бирата е сред първите напитки, които са създадени от хората. Днес е особено популярна, особено в летните дни, когато искаме да разпуснем след уморителен ден или когато искаме да си кажем "наздраве", но не ни се консумира тежък алкохол. За бирата можем да изкажем благодарността си на древните шумери. Те дори възпели рецептата в песен, посветена на богинята Нинкаси.

Прочети още →

Свежи чорапи – не се страхувай да се промениш

свежи чорапи за свежи хора

 

Свежест… Замисляли ли сте се какво е това? Може би за всеки човек отговорът е различен. За нас свежестта е аромат на мокра трева, сутрешното кафе, песента, която увеличаваме на макс. Усмивката на любими хора. Жест към непознат. Жест от непознат. Сън. Мечти. Бягство от ежедневието. Или създаване на по-красиво такова. И когато бягаме, когато оставаме, когато вървим, когато почиваме – във всеки един момент се нуждаем от свежи чорапи.

Прочети още →

Детските чорапи – как децата Ви вече няма да ходят боси?

детски чорапи

 

Детските чорапи са предизвикателство, когато трябва да се обуят върху краката на малчуганите. Особено в летния сезон, когато е време за боси крака. И все пак и в най-горещите дни малчуганите имат нужда от чорапи – за прохладните вечери из морските курорти или за истински студените нощи високо в планината.

Прочети още →

Чорапи с текст – за какво ни помагат в живота?

чорапи с букви

 

Думите са една от най-големите сили и слабости, които притежава един човек. Чрез тях можем да разсмиваме, да огорчаваме, да накараме някого да полети от щастие, а друг да се почувства по-нисък от тревата. Думите са оръжие, чрез което можем да изкореним лошото и да внедрим добротата в света, но също така използваме тяхната мощ, за да нараним волно или неволно. Думите – използваме ги за закачки и добро настроение – точно както обича нашият екип. По тази причина решихме да споделим усмивките си и с Вас и създадохме чорапи с текст.

Прочети още →

Смешни чорапи – светът е полудял

смешни чорапи смешни хора

 

Смехът е здраве, красота, енергия. Начин да разпуснем от уморителното ежедневие, да се забавляваме и да покажем на хората около нас, че ни е весело в тяхната компания. Или да ги разсмеем и да ги накараме да се почувстват добре в нашата. Ние обичаме да се смеем и да раздаваме веселие на околния свят. Точно по тази причина създадохме и нашата колекция смешни чорапи.

Прочети още →

Чорапи от органичен памук – да пазим себе си и природата

органичен памук чорапи

 

Чорапите от органичен памук са сред моделите, които са най-търсени и предпочитани от потребителите. Основното предимство на тези модели е в това, че при тяхната изработка не се използва химия, което е от изключително голяма важност за човешкото здраве и опазването на околната среда.

Прочети още →

Чорапи с надписи – готов ли си да впечатляваш?

изненада чорапи

 

Понякога искаме да кажем толкова много на света и хората. Да забравим за сдържаността си и да я заменим с онова свое саркастично аз, което умее да се шегува със себе си и околните, да бъде прямо, усмихнато и да не се интересува от чуждото мнение. Да се облича така както му харесва, без да си мисли какво ще кажат другите, да прави това, което го прави щастлив – забравяйки да се съобразява с общественото мнение. Точно за тези хора ние създадохме и продължаваме да творим нашите модели чорапи закачки, които са част от колекцията чорапи с текст.

Прочети още →

Патриотични чорапи – носи ги с любов

ботев левски чорапи

 

Избрах си патриотични чорапи – един чифт чорапи с лика на Христо Ботев и един чифт чорапи с този на Васил Левски. Двама българи, които са дали живота си, за да я има България.

Прочети още →
Страница 1 от 14
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

    Той е лятото. Стопля сърцето ми, кара всички пеперуди в стомаха ми да танцуват. Ставам червена, когато погледът му изпепели ли...
  Духове, призраци, вампири и върколаци – още от детството всички знаем поне по една страшна история за тези чудати създания. Дали Баба Яг...
  Бирата е сред първите напитки, които са създадени от хората. Днес е особено популярна, особено в летните дни, когато искаме да разпуснем...

Кои сме най-много :)