УСМИХНИ СЕ, ТУК ЩЕ НАМЕРИШ ТВОИТЕ НОВИ ЧОРАПИ!
Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Чорапи за всички

0

Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Начало Истории за чорапи

Истории за чорапи

Чорапите за пътешественици - вълшебните чорапи

чорапи за пътешественици

 

Да пътуваш, да виждаш нови места, да познаваш света - това е богатство. Без много багаж, без излишни вещи, без много хора да знаят къде си! Но със сърце жадно за емоции и вярата, че преоткривайки света, преоткриваме себе си.

Прочети още →

Качествени чорапи, удобни обувки и добър педикюр - тайната на красивите ходила

чорапи и пекдикюр

 

Вярваме, че винаги сте искали да имате меки и приятни на допир ходила! Просто ние и всички около нас го искат - заради собствения си комфорт, най-новите сандали, партньора си, самочувствието си. За някои това е лесна задача - родили са се с късмет.

Прочети още →

Готини чорапи и кецове - за всеки повод

чорапи и кецове

 

Кецовете завладяха света на обувките. Чорапите се превърнаха в един от най-добрите модни аксесоари на пазара. Милиони млади и не толкова млади хора обуват кецове и готини чорапи, защото знаят колко готино изглежда чувството да ти бъде комфортно.

Прочети още →

Чорапи - кога са подходящ подарък?

чорапи за подарък

 

Подарявате ли чорапи? Подаряват ли Ви чорапи? Обичате ли такъв вид изненади. Можете да споделите Вашето мнение в коментарите, а ние ще споделим защо според нас чорапите са най-добрият подарък... Кога е наистина скучно да подаряваш чорапи. И как да ги поднесем по най-добрия начин. Нямаме търпение да прочетем какво мислите. И да споделим собственото си мнение...

Прочети още →

Как чорапите достигат до нас?

чорапи куриер

 

Живеем в забързано време. Време, в което имаме всичко. И то само на минути разстояние. Но и време, в което все по-малко си даваме сметка как нещата достигат до нас. Замислихме се и дали е нужно. Не може ли да бъдем просто консуматори - без да мислим, без да се натоварваме, без да преценяваме. Харесва ни - купуваме го. Не ни харесва - подминаваме.

Прочети още →

Маратонки и чорапи – как да си купим правилния чифт?

маратонки и чорапи от България

 

Миналата седмица си говорихме за чорапите и маратонките. Днес ще продължим темата, като ще наблегнем на практическите съвети. Ще си говорим за маратонките – техните разновидности, как да изберем правилния за нас чифт и разбира се – какви чорапи да обуем, когато слагаме маратонки.

Прочети още →

Маратонки и чорапи – как да изберем най-добрия чифт?

български чорапи и маратонки

 

Някои хора избират чорапи и маратонки лесно – влизат в магазина или онлайн и избират онзи чифт, който най-много им харесва. И това е отлична тактика, ако е изпълнено едно условие – където и да отидем, то получаваме качество.

Прочети още →

Защо той носи дамски чорапи и чорапогащници?

български дамски чорапи

 

Миналата седмица си говорихме за мъжете и техният фетиш към женските чорапи и чорапогащници. Ако сте мъж и женските чорапи и чорапогащници са и Ваш фетиш, то се надяваме, че сме Ви дали доза смелост, за да го признаете пред жената до себе си. Ако сте жена, то вярваме, че осъзнавате, че женските крака са едно от най-красивите части от дамската фигура. И подчертаването им с красиви чорапи или чорапогащник, може да предизвика много приятни емоции в мъжът до Вас.

Прочети още →

Дамските чорапи и чорапогащници - фетиш за мъжете

чорапи фетиш

 

Фетишът към дамски чорапи и чорапогащници е един от най-често срещаните фетиши при мъжете. В някои случаи дори чифт чорапи и чорапогащник от гардероба на жена може да предизвика фантазия в мъжкото съзнание. В повечето случаи обаче мъжете се вълнуват от женските крака, които са обути в красиви чорапи и чорапогащници.

Прочети още →

Бели чорапи - не ги обувай - или промени правилата на играта

белите чорапи

 

Чорапите съпътстват всеки наш ден. Обуваме чорапи, когато е студено. Слагаме чорапи, когато спортуваме. Използваме чорапите за аксесоар, когато искаме някоя дреха да изпъкне.

Прочети още →
Страница 1 от 9
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»

Отзиви във Facebook от клиенти

 

Истории за чорапи

  Да пътуваш, да виждаш нови места, да познаваш света - това е богатство. Без много багаж, без излишни вещи, без много хора да знаят къде...
  Вярваме, че винаги сте искали да имате меки и приятни на допир ходила! Просто ние и всички около нас го искат - заради собствения си ком...
  Кецовете завладяха света на обувките. Чорапите се превърнаха в един от най-добрите модни аксесоари на пазара. Милиони млади и не толкова...

Кои сме най-много :)