гр. София, кв. Хиподрума, бул. Иван Гешов, бл. 119
Чорапи за всички

0

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Политика за поверителност

Този уебсайт www.pochorapi.com (“Уебсайт”) се притежава и управлява от Три молекули ЕООД. Ние разбираме, че като посетител на нашия Уебсайт, Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме.

 

Тъй като уважаваме правото Ви за запазване на поверителността на личната Ви информация и данни, с настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на Уебсайта и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез този Уебсайт и не се отнася за информация, събирана и обработвана от Три Молекули ЕООД на основание други законосъобразни способи, подлежащи на друг вид регламентиране и посочени изрично в раздел Общи условия и правила.

Информация, която събираме

В случай, че сте избрали да се регистрирате на нашия Уебсайт и да използвате предоставяните чрез него онлайн услуги се изисква да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, e-mail, адрес за получаване на пратките.

Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се регистрирате или да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия Уебсайт или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му.

В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно Три Молекули ЕООД не носи отговорност за нея.

Вашите права

Вие имате:

  • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от Три молекули ЕООД;
  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване (забравяне) или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

Личните данни се изтриват автоматично след определен период от време - до 2190 дни. В случай, че искате сами да ги изтриете, можете да посетите тази страница и да го направите от там. Тази функция е достъпна само в случай, че сте направили поръчката като регистриран потребител и имате свой профил в Магазин По чорапи. Ако сте поръчали, като гост, трябва да се свържете с нас и ние ще изтрием Вашите лични данни преди настъпването на автоматичния срок.

Начините за събиране и обмен на лична информация, които ние използваме са:

  • Форма за регистрация;
  • Форма за контакт, чрез която се обслужват заявки от наши клиенти и/или регистрирани на Уебсайта потребители;
  • Онлайн чат със сътрудник на Три молекули ЕООД, чрез който се обслужват наши клиенти и/или регистрирани на Уебсайта потребители.
  • E-mail

Предоставеният от Вас имейл се използва за следните цели:

  • за идентификация на Вашите заявки, подадени през формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;
  • за идентификация и обработка на направени от Вас поръчки през електронния магазин на сайта;
  • за абониране и идентификация при провеждане на игри и онлайн кампании;
  • за изпращане на информация към Вас относно продукти и услуги на компанията, в случай че сте се абонирали за електронен бюлетин от Три молекули ЕООД.

Кампании, игри и промоции

На нашия Уебсайт може да има съобщения за състезания, игри и/или промоции, в които можете да участвате, както и препратки към такива инициативи (например във Facebook). Ние използваме предоставената от Вас информация, само в случаите, че сте се съгласили да участвате в тези инициативи, за да осъществим контакт с Вас.

Информация, събирана чрез „бисквитки“ На тази страница по-долу ще намерите информация за това какво представляват „бисквитките“, как се използват от Три молекули ЕООД, за какви цели и как можете да ги управлявате за този Уебсайт и други свързани сайтове.

Политика за „бисквитки“

Използване на „бисквитки“

„Бисквитките“ са кратки текстови файлове или малки пакети от информация, които се съхраняват чрез Интернет браузера на Вашето крайно устройство (компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон), когато посещавате различни сайтове и страници в Интернет. Основната цел на „бисквитките“ е да правят потребителя разпознаваем, когато той се завръща отново на Уебсайта. Някои „бисквитки“ имат и по-специфично приложение, като например да запаметяват потребителското поведение на сайта и да улесняват потребителя при ползването на Уебсайта. Повече информация за това как функционират „бисквитките“ можете да намерите в Интернет.

Как се използват „бисквитки“ на този Уебсайт?

Ние използваме „бисквитки“ на този Уебсайт предимно с цел улесняване на ползваемостта на сайта, подобряване на неговата работа и съхраняване на информация за потребителското поведение. При този процес не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез “бисквитките“ на сайта Мобилтел не може да Ви идентифицира като личност, поради което спрямо събирането на тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни. Събраната информация от „бисквитки“ обикновено се използва в обобщен вид с цел анализ на потребителското поведение на Уебсайта, което ни позволява да подобряваме функционалността на сайта, потребителските пътеки и ползваното съдържание.

Какви „бисквитки“ се използват на този Уебсайт?

Сесийни „бисквитки“

Този тип „бисквитки“ Ви улеснява в ползването на сайта, като те съхраняват информация временно, само в рамките на сесията на използвания браузер. Обикновено информацията, която се съхранява чрез тях, е какви продукти сте добавили в количката на електронния магазин, кои страници на сайта сте посетили и как сте стигнали до дадена информация. Тези „бисквитки“ не събират информация от Вашето крайно устройство и се изтриват автоматично, когато напуснете Уебсайта или прекратите сесията на Вашия браузър.

Постоянни "бисквитки"

Те ни дават възможност да съхраняваме конкретна информация за сърфирането, като например анализиране посещенията на сайта, как вие сте достигнали до Уебсайта, какви страници сте прегледали, какви опции сте избрали, както и накъде сте се насочили през този Уебсайт. Проследяването на тази информация, ни дава възможност да правим подобрения на Уебсайта, включително да коригираме грешки и да разширяваме съдържанието. Срокът на съхранение на този вид “бисквитки” варира според конкретното им предназначение.

"Бисквитки" на трета страна

На нашия Уебсайт има препратки към други сайтове или вградено съдържание от други сайтове, например от Facebook, YouTube, Twitter, Google+ и др. Възможно е при посещаването на тези сайтове или отварянето на съдържанието от тях, да се складират на Вашето крайно устройство „бисквитки“ от тези уебсайтове. Именно тези „бисквитки“ се дефинират като „бисквитки на трети страни“, като Три молекули ЕООД няма контрол върху генерирането и управлението на тези „бисквитки“. За това Ви съветваме да потърсите информация за тях и за начина им на управление на уебсайтовете на съответните трети страни.

Как мога да управлявам използването на „бисквитки“ от този Уебсайт?

Всички браузъри позволяват управлението на „бисквитки“ от специално създадена за целта папка на Вашия браузър. Можете да блокирате получаването на „бисквитки“, да изтриете всички или част от тях или да зададете Вашите настройки за предпочитания по отношение на използването на „бисквитки“ преди да инициирате посещение на www.pest.bg. Имайте предвид, че изтриването или блокирането на „бисквитки“ може да повлияе неблагоприятно върху функциите на нашия Уебсайт, а оттам и върху Вашето потребителско преживяване на него.

Изключване или блокиране на „бисквитки“

Контролирането, изключването или блокирането на „бисквитките“ се управлява от настройките на Вашия браузер. Имайте предвид, че пълната забрана на използването на всички „бисквитки“, може да рефлектира върху функционалното представяне на сайта, неговата ефективност и достъпването на определена информация.

Всички „бисквитки“, които се ползват на този Уебсайт се заличават/изтриват автоматично след определен период от време. Този период варира до 730 дни според предназначението на конкретната „бисквитка“.

Всеки потребител може да достъпи тази страница и да изтрие сам някои от бисквитките, както и да анонимизира своите данни.

 

Истории за чорапи

  Мъжки цветни чорапи – винаги съм ги харесвала. Мъжете, които са обути в тях ми допадат. Изглеждат свободомислещи, живеещи извън стереоти...
  Преди време мой приятел ме помоли да кажа мнението си за тоалета, с който се беше барнал за годежа на брат си. Познайте какво се случи!?...
Мъжки чорапи... Подозирам, че си нямаш идея колко са важни. За мнението, което ще си изградя за теб. За бъдещата сделка, която ще подпишеш. За...

Анкета за проучване

>