Меню
Профил
Виж всички истории

Как да носите видими чорапи за мъже?

Как да носите видими чорапи за мъже?

мъжки чорапи памук

 

Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може би не искате да се осмелите на тази нова тенденция от страх да не изпаднете в моден гаф. Без паника, По Чорапи ви съветва да бъдете шик във видими мъжки чорапи.

Подправете визията си с новите видими мъжки чорапи

Едно е сигурно: те не остават незабелязани… Това казват новите колекции, представящи видими чорапи. От известно време те са истинска мания в мъжката мода и всеки иска да намери чорап, който да му е по мярка.

Наистина, чорапите отдавна се смятат за обикновени аксесоари, скрити под обувки и панталони. Но тези времена отминаха, защото днес те слагат последния щрих, който липсва в тоалета за оригинална и по-стилна визия. Очевидно големите марки и авангардните стилисти са се възползвали от това, за да си представят стилове от всякакъв вид.

По този начин чорапът възвърна своите знаци и завладя сърцата на мъжете в търсене на елегантност - както в костюм, така и визбора на по-шикозно облекло. За да носите видимите си чорапи с гордост, са важни няколко правила. Нищо прекалено, просто е въпрос на това да правиш нещата добре, за да си в стил от главата до петите.

Нашите съвети за носене на видими чорапи със стил

Изберете подходяща дължина! Да, размерът на чорапа има значение, особено ако искате да се откроите. И така, каква дължина на мъжкия чорап да изберете? В зависимост от размера на горната част, чорапите се класифицират в няколко категории:

  • Така наречените невидими чорапи покриват само долната част на крака
  • Чорапите, малко по-високи от първите, стигат до глезена
  • Високите мъжки чорапи, най-видимите, съществуват в два варианта: средно нисък и висок прасец

Носете чорапите според повода

Вече знаем, че високите чорапи са във възход, но можете да си представите, че не всички модели могат да се носят по видим начин. Един и същ чифт няма да направи същото впечатление в официална обстановка, на спорт или на частно събитие. Чорапите Най-яката фенка или Игри за напреднали, макар и много очевидни, рискуват да ви дискредитират по време на бизнес хранене.

Изберете правилните цветове

За да го направим накратко, имате три възможности. Първо, класическият стил - да бъде семпъл и дискретен с умерени цветове (черно, сиво), които пасват на дрехите или обувките ви. За да сте шик и ако целта не е да прекалявате, предпочитайте плътните цветове с малко по-ярък нюанс. Какво ще кажете за цвят, който подхожда на вашата риза, колан или вратовръзка? И накрая, осмелете се на красиви цветни чорапи, които да подчертаят обувката и панталона ви.

 

Бъдете умни, не пренебрегвайте избора на материал

Изборът на материал се основава на 3 критерия: комфорт, устойчивост и качество. Финото качество на бамбуковия конец го поставя в горната част на списъка, тъй като гарантира на всички нива. Независимо от размера, повода, избрания цвят или сезона, този материал е идеален. Със своята мека текстура и здравина бамбуковата нишка не само ви гарантира абсолютен комфорт, но и много по-издръжлива употреба. Вече има основателни причини да се предпочита този материал.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница