Transport gratuit in România pentru comenzi peste 188,50 lei.
șosete PENTRU TOTI

0

info@bysocks.ro
Prima pagină Șosete femei Femei șosete Bambus Set de 2 perechi de șosete din bambus

Set de 2 perechi de șosete din bambus

Aceste șosete sunt disponibile în dimensiuni: 39-41; 42-44; 45-47. Sunt fabricate din bambus. Materiale: 85% vâscoză de bambus; 15% poliamidă.

  • Cod:
    2-360-1
Preț 25.64Lei
Culoare: Marimea:

În stoc

Adaugă la Favorite
Cantitate:
+ -

Returnare

 

Doriți să returnați ciorapii achiziționați deoarece produsele nu corespund așteptărilor dv. sau dintr-un oarecare alt motiv? În termen de 30 de zile de la primirea comenzii, puteți solicita rambursarea produselor.

Ca să ne trimiteți înapoi, șosetele, acestea trebuie să fie în ambalajul original cu etichetă, precum și:


- să aibă aspect comercial bun:


- să nu fie spălate;


- să nu fie  purtate;


- să nu fie  murdare;Dacă ați făcut plata ramburs, vă vom restitui suma în același mod, plătind curierului ramburs la returnarea produselor.


Dacă ați plătit cu cardul, suma de bani respectivă vă va fi returnată în contul de card, într-un termen de până la 7 (șapte) zile lucrătoare.


În caz de returnare a produselor, vă recomandăm mai întâi să luați legătura cu noi la adresa de e-mail: info@bysocks.ro, pentru a stabili toate detaliile de retur și/sau înlocuire. Vă garantăm că facem tot ce-i posibil pentru ca dv. să fiți mulțumiți!

În cazul în care doriți să returnați produsele, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

 

Livrare

 

 

Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid.

 

  • Taxa de livrare este de 18,85 RON;
  •  Vei primi coletul in aprox 3-4 zile lucratoare;
  •  Curierul va face livrarea intre orele 9-17 – gandeste-te daca esti acasa sau la servici si lasa adresa unde poti fi gasit;
  •  Taxele de livrare sunt trecute pe factura, vei avea de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

 

Transport gratuit in România pentru comenzi peste 188,50 RON.

 

 

Plată

 

Plată

 

Puteți comanda modelele de șosete selectate de dvs. de pe site-ul nostru. O altă variantă este să ne scrieți la următorul e-mail: info@bysocks.ro, precizând modelele pe care doriți. Toate comenzile vor fi plătite la primirea de către client (ramburs).

 

Ramburs

 

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site.

 

Card de credit


Acceptăm plăți cu Visa, Maestro, MasterCard și prin PayPal - fără a fi necesar un cont de PayPal.

 

PayPal


Acceptăm plăți cu PayPal - este necesar un cont de PayPal.

 

Pentru comenzi de 50-100-200 și ceva de perechi, vă rugăm să ne contactați. Vă putem trimite datele pentru plata prin bancă, pe bază de factură proforma.

 

Mulțumesc!

 

sosete

 

Vă mulțumim pentru că vă uitați la șosetele noastre. Noi credem că veți fi mulțumiți de modele și de calitatea acestora.

Produse Noi

Cine suntem cel mai mult :)