ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Обуй си чорапи и остани с детето си

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

 

Искаме пари. Искаме екскурзии. Искаме повишение и перфектен дом. Но времето минава и осъзнаваме, че перфектен живот няма. Макар да се борим за него. И все по-силно искаме да останем у дома. Да бъдем по чорапи, да изключим телевизора и да поиграем с детето си. Защото повишението може и да не дойде, екскурзиите не пречат на времето със семейството. Напротив помагат. Единственото, което няма да можем да върнем - това е времето, в което детето ни наистина е дете и ще съжаляваме непрестанно за изпуснатите мигове от неговото детство.

 

Остани по чорапи и играй с детето си

 

Остани по чорапи и поиграх с детето си. Изключи телевизора и котлона. Остави телефона в другата стая. Отдели му час, но да е само за него. Час на пълноценна игра. Това ще те зареди с енергия, а на него ще даде увереност и щастие. Имаш един час, в който да бъдеш само с детето си. Звучи чудесно,нали?

 

Остани по чорапи и вземете любимата книжка.

 

Онази, която обичате да препрочитате отново и отново. Онази, която отнася в един по-добър свят, но напомня и на нас самите да бъдем по-толерантни. Онази която е като... чорапи! Пълна с топлина, красота и усещане за уют. Онази, която ви показва, че доброто наистина побеждава и това не е илюзия. Онази, която пренася в приказен свят. И нека признаем - приказките не са само за деца. Ние също се нуждаем от тях.

 

Остани по чорапи и забрави за оценките

 

"Какво учихте днес?" - любим въпрос и за мен. Но всъщност не ме интересува дали е изкарало пет или шест. Но ме интересува защитило ли е съученик, когато е бил подиграван от другите деца. Заявил ли е себе си, когато мнението му е било различно от това на тълпата. Успял ли е да се справи с новото предизвикателство на деня и разбрало ли поуките от него. Искам да останем по чорапи и да си говорим за живота, защото той е най-големият учител.

 

Остани по чорапи и направи горещ шоколад

 

Не всеки ден, наистина е вреден. Но поне понякога. Защото разговорите, които са по чорапи и на чаша горещ шоколад са така специални. Удобни, задушевни и вълнуващи, че трудно можеш да ги забравиш. Разговорите и топлите чорапи оставят спомени, които греят цял живот. Горещият шоколад и чорапите наистина сближават - опитайте.

 

Остани по чорапи и танцувай

 

Хвани детето си и танцувай! Нека апартаментът се разтресе от движенията ви. Научи го да слуша музиката, а не да се притеснява от стъпките си. Научи го да се харесва както по чорапи, така и със скъпи обувки. Научи го да се забавлява, без да чака подходящ момент, а просто да го създава. Танцувайте по чорапи. И това ще бъде незаменимо...

 

Остани по чорапи и си почини

 

Наистина си почини. Защото щастливите родители са онези, които са спокойни. Не можеш да пееш и да скачаш, ако си изнервен, нали. Или можеш, но чувството няма да е същото. Не само за теб, но и за детето. Малките хора усещат настроенията ни. Сега е твоят момент за удобни чорапи и хубав филм. За усмивки и добро настроение. За презареждане. Усмихвай се... Ти си родител. Нали си спомняш, че това е най-прекрасното нещо на света.

 

Обуй си удобни чорапи и живей! Избягай за ден от нормите на поведение, извади детето си от тези норми. Защото всички заслужаваме свобода - поне понякога. Защото светът не е сцена. А ние далеч не сме актьори. Ние сме авторите на собствения си живот. Дали ще бъдем щастливи не винаги е въпрос на избор. Но трябва да изберем щастието, когато можем. И сме длъжни да научим децата си да бъдат удовлетворени личности. Таблицата за умножение могат да я разгадаят и сами.

 

Обуй си чорапи! Шарени чорапи и си припомни колко цветен си самият ти. Колко цветно е детето ти. И животът ти. Абсурдно е нарочно да ги правим сиви. Нереално е. Нечестно е. Спрямо нас и другите, които живеят в света ни.

 

Обуй си чорапи и се почувствай удобно. Със себе си, с тялото си. С живота си. С несъвършенствата. Нека детето ти види един уверен родител. Бъди онзи човек, с  който би се гордяло. И примерът, който искаш да вижда.

 

Обуй си шарени чорапи и живей. Този живот си заслужава. Прегърни себе си, близките си, детето си. И помни - душата няма нужда от повишение. Има нужда от щастие и любов. Забавлявайте се. И аз отивам да обуя своите вълшебни чорапи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....
    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи