ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

промо чорапи 60%

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Защо да подарим чорапи на човек от зодия Стрелец?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

 

Навярно всеки от нас познава човек от зодия Стрелец. И има поне един такъв в живота си, за който важи правилото, че е безценен, незаменим и много любим! Децата на този знак са родени сега - през зимните дни. А на нас ни остава да измислим вариант - как да ги зарадваме! И тъй като също имаме любими хора от зодия Стрелец и сме готови с изненадата си, то ще я споделим и на Вас - навярно ще Ви хареса. Чорапи за зодия Стрелец - красиви, удобни и подходящи за подарък.

 

Чорапи за зодия Стрелец и цветовете

 

Нашите чорапи за зодия Стрелец са в жълто и червено. Жълто - като слънцето, което е скрито през тези дни от годината. И оставя на Стрелците да блеснат и огреят душите ни с огромната си енергия. Като златото - скъпоценността, която са Стрелците за нас. И червено - като страстта, емоцията, любовта. В тези чорапи сме събрали огъня, който може да запали само един представител на зодия Стрелец. И тези чорапи ще му отиват!

 

На тези чорапи се вижда как Стрелците пробождат сърца

 

На тези чорапи се вижда как Стрелците пробождат човешки сърца. Смело,от първия път и най-вероятно много дълбоко. На нас ни остава само да си признаем, че нямаме нищо против. И дори ни харесва. Защото да имаш представител на зодия Стрелец в живота си е нещо безценно.

 

Чорапите за зодия Стрелец са създадени точно за тях. И при всяка вероятност много ще им отиват!

 

Защото хората от зодия Стрелец са индивидуалисти. За да ги зарадваме, трябва да подходим креативно. Защото хората от зодия Стрелец обичат изненадите. А как по-добре да изобразим как пробождат и омагьосват душите ни. Защото хората от зодия Стрелец обичат да бъдат различни. И ние им създадохме чорапи! Ако желаете, възползвайте се от това и ги зарадвайте.

 

Защо толкова биха се зарадвали на чорапи?

 

Познавате ги, знаете, че са индивидуалисти. С огромен чар и обичат да изпъкват от тълпата. Чувството им за хумор е пословично. За шегите им може да се разказва с дни. Всичко посредствено им е твърде скучно. Целят се далеч и високо. И обикновено винаги улучват. Умеят да оцелеят слабите ни места. И могат както да ни изкачат в облаците, така и да ни свалят на земята. Тези чорапи отговарят на стихията им. И са като картина, която говори. Чрез тях не са нужни думи, за да им кажем какво си мислим.

 

Чорапи за зодия Стрелец - за всеки представител на тази зодия ли са подходящ подарък?

 

Да,чорапите за тази зодия са подходящ подарък всички - за любимия човек, за най-добрите ни приятели, за скъпите ни роднини. Както и за по-далечни хора, на които държим. На чорапите ще се зарадва всеки представител на зодия Стрелец - фризьорът, зъболекарят и шефът. Всички те умеят да изпъкват с качествата си. И ако им подарите чорапи със зодията им, то това няма да остане незабелязано. Ще разберат останалите роднини, клиенти и най-вероятно последователите им в социалните мрежи. Но няма как да не се похвалят - чорапите за зодия Стрелец са толкова прекрасни!

 

Ако искате да купите чорапи за зодия Стрелец за подарък, но имате нужда да ги допълните с още нещо?

 

Всъщност чорапите за подходящи както за самостоятелен подарък, така и в комбинация с нещо друго. Книга, дреха, сувенир и всичко останало, което сте си наумили. Чорапите за зодия Стрелец говорят достатъчно, но за децата на тези дни винаги може още. По тази причина спокойно може да сложите картичка - задължително с лично написано послание! И не, няма да стане прекалено!

 

Чорапи за зодия Стрелец

 

Ако много Ви е харесала идеята ни, то можете да разгледате и възможностите за абонаментен подарък , идеален за Вас и Вашите близки. Чрез него всеки месец избраният човек ще получа чорапи, които са изненада. А един от чифтовете ще бъде създаден специално за него. Това също е един идеален начин да зарадвате както себе си, така и Вашите обичани хора.

 

Чорапи за зодия Стрелец - идеалният вариант за всички представители на този знак и дори за онези, които са белязани от стрелите им. Чорапи за зодия Стрелец - забележителни. Точно като натурите им. А Вие решихте ли се да ги купите? Решете се, цял живот този жест ще се помни. И не забравяйте да ни се похвалите, когато видите реакцията на човека, за когото са предназначени.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...
  Ако се чудите как най-добре да съчетаете чорапите с летни дрехи или ви е любопитно защо изобщо някой би носил подобно нещо през лятото,...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи