Меню
Профил
Виж всички истории

Защо да подарим чорапи на човек от зодия Стрелец?

Защо да подарим чорапи на човек от зодия Стрелец?

 

 

Навярно всеки от нас познава човек от зодия Стрелец. И има поне един такъв в живота си, за който важи правилото, че е безценен, незаменим и много любим! Децата на този знак са родени сега - през зимните дни. А на нас ни остава да измислим вариант - как да ги зарадваме! И тъй като също имаме любими хора от зодия Стрелец и сме готови с изненадата си, то ще я споделим и на Вас - навярно ще Ви хареса. Чорапи за зодия Стрелец - красиви, удобни и подходящи за подарък.

 

Чорапи за зодия Стрелец и цветовете

 

Нашите чорапи за зодия Стрелец са в жълто и червено. Жълто - като слънцето, което е скрито през тези дни от годината. И оставя на Стрелците да блеснат и огреят душите ни с огромната си енергия. Като златото - скъпоценността, която са Стрелците за нас. И червено - като страстта, емоцията, любовта. В тези чорапи сме събрали огъня, който може да запали само един представител на зодия Стрелец. И тези чорапи ще му отиват!

 

На тези чорапи се вижда как Стрелците пробождат сърца

 

На тези чорапи се вижда как Стрелците пробождат човешки сърца. Смело,от първия път и най-вероятно много дълбоко. На нас ни остава само да си признаем, че нямаме нищо против. И дори ни харесва. Защото да имаш представител на зодия Стрелец в живота си е нещо безценно.

 

Чорапите за зодия Стрелец са създадени точно за тях. И при всяка вероятност много ще им отиват!

 

Защото хората от зодия Стрелец са индивидуалисти. За да ги зарадваме, трябва да подходим креативно. Защото хората от зодия Стрелец обичат изненадите. А как по-добре да изобразим как пробождат и омагьосват душите ни. Защото хората от зодия Стрелец обичат да бъдат различни. И ние им създадохме чорапи! Ако желаете, възползвайте се от това и ги зарадвайте.

 

Защо толкова биха се зарадвали на чорапи?

 

Познавате ги, знаете, че са индивидуалисти. С огромен чар и обичат да изпъкват от тълпата. Чувството им за хумор е пословично. За шегите им може да се разказва с дни. Всичко посредствено им е твърде скучно. Целят се далеч и високо. И обикновено винаги улучват. Умеят да оцелеят слабите ни места. И могат както да ни изкачат в облаците, така и да ни свалят на земята. Тези чорапи отговарят на стихията им. И са като картина, която говори. Чрез тях не са нужни думи, за да им кажем какво си мислим.

 

Чорапи за зодия Стрелец - за всеки представител на тази зодия ли са подходящ подарък?

 

Да,чорапите за тази зодия са подходящ подарък всички - за любимия човек, за най-добрите ни приятели, за скъпите ни роднини. Както и за по-далечни хора, на които държим. На чорапите ще се зарадва всеки представител на зодия Стрелец - фризьорът, зъболекарят и шефът. Всички те умеят да изпъкват с качествата си. И ако им подарите чорапи със зодията им, то това няма да остане незабелязано. Ще разберат останалите роднини, клиенти и най-вероятно последователите им в социалните мрежи. Но няма как да не се похвалят - чорапите за зодия Стрелец са толкова прекрасни!

 

Ако искате да купите чорапи за зодия Стрелец за подарък, но имате нужда да ги допълните с още нещо?

 

Всъщност чорапите за подходящи както за самостоятелен подарък, така и в комбинация с нещо друго. Книга, дреха, сувенир и всичко останало, което сте си наумили. Чорапите за зодия Стрелец говорят достатъчно, но за децата на тези дни винаги може още. По тази причина спокойно може да сложите картичка - задължително с лично написано послание! И не, няма да стане прекалено!

 

Чорапи за зодия Стрелец

 

Ако много Ви е харесала идеята ни, то можете да разгледате и възможностите за абонаментен подарък , идеален за Вас и Вашите близки. Чрез него всеки месец избраният човек ще получа чорапи, които са изненада. А един от чифтовете ще бъде създаден специално за него. Това също е един идеален начин да зарадвате както себе си, така и Вашите обичани хора.

 

Чорапи за зодия Стрелец - идеалният вариант за всички представители на този знак и дори за онези, които са белязани от стрелите им. Чорапи за зодия Стрелец - забележителни. Точно като натурите им. А Вие решихте ли се да ги купите? Решете се, цял живот този жест ще се помни. И не забравяйте да ни се похвалите, когато видите реакцията на човека, за когото са предназначени.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница