Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи с пчели – не бъди безразличен

Чорапи с пчели – не бъди безразличен

 

Чорапи с пчели. Обичаме този модел! Защото чорапите с пчели са нашият начин да заявим, че осъзнаваме колко ценни са тези представители на животинския свят. Защото чорапите с пчели показват, че не сме безразлични към изчезването на този вид. Защото чорапите с пчели са добър повод да си поговорим за опазването им и за нашия общ дом – природата. Защото чорапите с пчели са красиви. И отиват на всеки, който иска да изрази мнението си, дори да ужили с думите си. Защото чорапите с пчели носят в себе си енергията на желанието за промяна в средата.

 

Всички се стараем да имаме уютни домове. Да се приберем, да обуем чорапите си (без значение дали са чорапи с пчели или друг модел) и да се отпуснем.  Да цари хармония, спокойствие и чувство на сигурност. Почистваме редовно, стараем се да поддържаме всичко в отлично състояние. Правим забележки на децата си, ако цапат.  И най-вече гледаме да живеем така, че да е приятно и максимално спокойно за всички обитатели на дома ни. Защото сме създали една малка общност, изградена от любовта.

 

ЧОРАПИ С ЖИВОТИНКИ

 

Да, но нашето жилище се намира върху много по-голяма територия. Върху тази на България. И по-специално е една миниатюрна част от цялото земно кълбо.  Слагаме чорапи и обувки и излизаме. За работа, за да се видим с приятели, за да се забавляваме.  За да се разходим сред природата или да напазаруваме. Обичаме продукти, които са „био” и ги търсим, четейки етикетите. Просто нямаме възможност, време, желание или пространство, за да ги отглеждаме сами.

 

Да, но защо често забравяме, че трябва да пазим земята, която е приютила всички ни. Къде остава отговорността и любовта ни към нея. Защо се оплакваме, че е мръсно, а не чистим. Защо се оплакваме, че природата се разрушава, а не пазим?

 

Да, наясно сме, че има институции, които трябва да го правят. Но ние също носим персонална отговорност за случващото се. И както когато вкъщи не винаги сме нацапали ние, но подреждаме, така не пречи поне понякога да обръщаме внимание и на случващото се в природата.

 

И тъй като не само създаваме чорапи с пчели, а се интересуваме живо какво можем да направим за живота на тези насекоми и за своя собствен,  ще разкрием нашите начини.

 

Обуваме си чорапи с пчели и си създаваме красива градина. Или не си обуваме чорапите на пчели. Но градина създаваме!

 

Ако имаме двор, то спокойно можем да се погрижим за тези насекоми. Но и да нямаме – не е проблем. Нужна ни е само тераса и желание.

 

Избираме цветя, които ще радват очите ни – онези, които цъфтят дълго време и ги засаждаме. Така ще си създадем един земен рай, който ще ни е приятно да съзерцаваме и благоприятна среда за онези, които каним на гости - пчелите.

 

И у нас остава едно чувство на удовлетвореност. Може би не сме направили много за опазването на този вид. Но сме се погрижили за онова, което зависи от нас и желанието ни.

 

Обуваме си чорапи с пчели и засаждаме плодни дървета. Или не си обуваме чорапите на пчели, но засаждаме плодни дървета.

 

Отново, ако имаме градина би било чудесно. Ала и да нямаме – пространството пред блока би свършило отлична работа. Създаваме красота и възможност на пчелите да оцелеят. Не е трудно, а си заслужава да го направим.

 

Обуваме си чорапи на пчели и даваме добрия пример! Или не си обуваме чорапи на пчели, но даваме добрия пример.

 

Много хора ще видят какво сме направили. Един от тях да последва примера ни, би била малка победа. За нас като личности, за пчелите и за земята.

 

Чорапи с пчелички – надяваме се, че нашият модел Ви вдъхнови. Точно както направи и с нас. Надяваме се, че нашите чорапи с пчели ще Ви харесат и ще красят краката Ви. Но всъщност няма значение какво ще обуем – чорапи с пчели или друг модел. Важното е да даваме добрия пример! Защото той заразява…

 

Нека не забравяме, че земята зависи от нас. Както и ние от нея. Но тя може и без нас. Ние няма как да се справим сами. Наш дълг е да я опазим, наше право е.

 

Чорапи с пчели - не бъди безразличен! Чорапи с пчели – бъди различен.  Чорапи с пчели – заслужават си!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница