ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Виж всички истории

Чорапи с пчели – не бъди безразличен

 

Чорапи с пчели. Обичаме този модел! Защото чорапите с пчели са нашият начин да заявим, че осъзнаваме колко ценни са тези представители на животинския свят. Защото чорапите с пчели показват, че не сме безразлични към изчезването на този вид. Защото чорапите с пчели са добър повод да си поговорим за опазването им и за нашия общ дом – природата. Защото чорапите с пчели са красиви. И отиват на всеки, който иска да изрази мнението си, дори да ужили с думите си. Защото чорапите с пчели носят в себе си енергията на желанието за промяна в средата.

 

Всички се стараем да имаме уютни домове. Да се приберем, да обуем чорапите си (без значение дали са чорапи с пчели или друг модел) и да се отпуснем.  Да цари хармония, спокойствие и чувство на сигурност. Почистваме редовно, стараем се да поддържаме всичко в отлично състояние. Правим забележки на децата си, ако цапат.  И най-вече гледаме да живеем така, че да е приятно и максимално спокойно за всички обитатели на дома ни. Защото сме създали една малка общност, изградена от любовта.

 

ЧОРАПИ С ЖИВОТИНКИ

 

Да, но нашето жилище се намира върху много по-голяма територия. Върху тази на България. И по-специално е една миниатюрна част от цялото земно кълбо.  Слагаме чорапи и обувки и излизаме. За работа, за да се видим с приятели, за да се забавляваме.  За да се разходим сред природата или да напазаруваме. Обичаме продукти, които са „био” и ги търсим, четейки етикетите. Просто нямаме възможност, време, желание или пространство, за да ги отглеждаме сами.

 

Да, но защо често забравяме, че трябва да пазим земята, която е приютила всички ни. Къде остава отговорността и любовта ни към нея. Защо се оплакваме, че е мръсно, а не чистим. Защо се оплакваме, че природата се разрушава, а не пазим?

 

Да, наясно сме, че има институции, които трябва да го правят. Но ние също носим персонална отговорност за случващото се. И както когато вкъщи не винаги сме нацапали ние, но подреждаме, така не пречи поне понякога да обръщаме внимание и на случващото се в природата.

 

И тъй като не само създаваме чорапи с пчели, а се интересуваме живо какво можем да направим за живота на тези насекоми и за своя собствен,  ще разкрием нашите начини.

 

Обуваме си чорапи с пчели и си създаваме красива градина. Или не си обуваме чорапите на пчели. Но градина създаваме!

 

Ако имаме двор, то спокойно можем да се погрижим за тези насекоми. Но и да нямаме – не е проблем. Нужна ни е само тераса и желание.

 

Избираме цветя, които ще радват очите ни – онези, които цъфтят дълго време и ги засаждаме. Така ще си създадем един земен рай, който ще ни е приятно да съзерцаваме и благоприятна среда за онези, които каним на гости - пчелите.

 

И у нас остава едно чувство на удовлетвореност. Може би не сме направили много за опазването на този вид. Но сме се погрижили за онова, което зависи от нас и желанието ни.

 

Обуваме си чорапи с пчели и засаждаме плодни дървета. Или не си обуваме чорапите на пчели, но засаждаме плодни дървета.

 

Отново, ако имаме градина би било чудесно. Ала и да нямаме – пространството пред блока би свършило отлична работа. Създаваме красота и възможност на пчелите да оцелеят. Не е трудно, а си заслужава да го направим.

 

Обуваме си чорапи на пчели и даваме добрия пример! Или не си обуваме чорапи на пчели, но даваме добрия пример.

 

Много хора ще видят какво сме направили. Един от тях да последва примера ни, би била малка победа. За нас като личности, за пчелите и за земята.

 

Чорапи с пчелички – надяваме се, че нашият модел Ви вдъхнови. Точно както направи и с нас. Надяваме се, че нашите чорапи с пчели ще Ви харесат и ще красят краката Ви. Но всъщност няма значение какво ще обуем – чорапи с пчели или друг модел. Важното е да даваме добрия пример! Защото той заразява…

 

Нека не забравяме, че земята зависи от нас. Както и ние от нея. Но тя може и без нас. Ние няма как да се справим сами. Наш дълг е да я опазим, наше право е.

 

Чорапи с пчели - не бъди безразличен! Чорапи с пчели – бъди различен.  Чорапи с пчели – заслужават си!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Бирата е сред първите напитки, които са създадени от хората. Днес е особено популярна, особено в летните дни, когато искаме да разпуснем...
  Свежест… Замисляли ли сте се какво е това? Може би за всеки човек отговорът е различен. За нас свежестта е аромат на мокра трева, сутреш...
  Детските чорапи са предизвикателство, когато трябва да се обуят върху краката на малчуганите. Особено в летния сезон, когато е време за...

Кои сме най-много :)