Меню
Профил
Виж всички истории

Как да рекламирате бизнеса си - направете го с чорапи

Как да рекламирате бизнеса си - направете го с чорапи

 

 

Бизнес - навярно всеки може да се пробва да изгради свой такъв. Успешният бизнес обаче се отдава на малцина. Голяма част от хората зад него са личности, които са готови да работят почти денонощно, да взимат решения, в които не са сигурни. Да управляват хора и да изискват от тях, но и да им предлагат отношение, което сплотява екипа. За хората, които правят бизнес, клиентите и партньорите са на първо място. Защото знаят, че успехите им зависят от тях. И ние решихме да бъдем полезни на бизнеса - за да рекламират успешно работата си или да впечатлят и зарадват клиентите и партньорите си - готови сме да създадем чорапи, на които да сложим Вашето лого или друг избран от Вас дизайн,. Идеален подарък за цялото обкръжение на работното Ви място.

 

Чорапи с фирмено лого или друг дизайн - нестандартният подход

 

Живеем в толкова забързано време, а винаги трябва да сме крачка пред другите, когато става въпрос за работа. Визитките се правят, дават се и в най-добрия случай получателите ги прибират в портмонето си.

 

Чорапите с лого или друг фирмен дизайн обаче са нещо трайно, което прави впечатление. Набиват се на очи всеки път, когато получателят отвори гардероба си. Идеални са като практичен и полезен подарък, който ще се използва. И с тези чорапи човек трудно би устоял да не се похвали в социалните мрежи. А това си е допълнителна реклама.

 

Чорапи с фирмено лого или друг дизайн - идеалното решение за подарък на шефа

 

Понякога трябва да подарим подарък на човека, за когото работим. За да го зарадваме, за да му благодарим за нещо или по задължение - случаи има всякакви. Често обаче ситуацията се оказва неловка.

 

На него му е неудобно да приеме жеста. Ние седмици наред се чудим какво да му вземем - да му хареса, да не е прекалено скъпо, за да не изглежда като подмазване. Да не е прекалено евтино, за да не изглежда като отбиване на номера.

 

Ние имаме най-доброто решение за Вас - поръчайте му чорапи, които ще му напомнят за работата и успехите, които е постигнал. Тези чорапи ще бъдат носени с гордост и усмивка. Тези чорапи могат да останат като скъп спомен от Вас. И жестът няма да остане неоценен.

 

А ако чорапите не му харесат?

 

Ние можем да предложим идеи за чорапи и да дадем мнението си, но винаги се съобразяваме с изискванията на хората, които ни се доверяват. Моделите  чорапи ще бъдат изработени изцяло според Вашите желания.

 

Можем да гарантираме единствено, че чорапите, които поръчате, ще бъдат с много прецизна изработка, от качествена материя. Вие слагате Вашето име, лого и дейност върху тях. Ние залагаме нашата репутация. Това е гаранцията, че не само няма да Ви оставим да се разочаровате. Ще Ви зарадваме с най-добрия подарък.

 

Кооперативни чорапи - идеалният вариант за сплотяващото парти

 

Ръководителите, които искат работата да върви, знаят колко е важно да имат сплотен екип. Организират партита, изпълнени със смях, спокойствие и сплотяващи игри. Често при подготовката изниква въпросът какво да подарим на служителите.

 

Чорапи, чорапи, чорапи! Е, може би няма да ги носят в почивните дни, освен ако не сте създали работата на чудесата, но ще ги показват с радост. Защото чорапите са аксесоарът, без който краката ни не могат! Тези чорапи ще предизвикат усмивки, ще покачат настроението и ще се помнят много дълго време! Нашите чорапи съчетават практичност и изобретателност в едно.

 

Чорапите, които ще поръчате показват отношение

 

Всеки може да избере подарък от магазина. Да направиш персонален дар за някого показва, че си се постарал наистина да го зарадваш. Персоналните подаръци докосват сърцето на човек и сплотяват отношенията. А персоналните чорапи, които свързваме с топлина и уют имат силата да очароват всяка личност. Няма да Ви казваме да бъдете различни, Вие сте такива. Просто изразете индивидуалността си. Доверете ни се - знаем как да бъдем полезни.

 

Чорапите са идеален подарък! Поръчковите чорапи - незаменим! Зарадвайте клиентите си, служителите си, шефовете си. Подарете им чорапите, които най-тясно са свързани с работата и интересите им. Чорапите, които са идеален аксесоар за живота им. Нямаме търпение да се запознаем с идеите Ви за чорапи. Нямаме търпение да превърнем Вашите чорапени фантазии в реалност! Защото Вашата радост е и наша. Нашите чорапи са Вашите любими чорапи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница