Меню
Профил
Виж всички истории

Пролетни чорапи – облечи се в цветове!

Пролетни чорапи – облечи се в цветове!


 

 

Пролетта чука на вратите ни! Красива, свежа. Пълна с нов живот и енергия. Време е за ново начало. Нова диета, с която да влезем в дрехите от миналата година. Излизания сред природата. Отваряне на душите за нови емоции и преживявания. И нови пролетни чорапи… Прибираме дебелите чифтове в гардероба.  И сме изгубили тънките. А уж и тази година ги оставихме на място, на което да знаем къде са.

 

Да не знаеш къде са чорапите ти обаче има предимство. Можеш да си купиш нови пролетни чорапи – за спорт, парти или лежерните вечери у дома. Няма значение. Имаме пролетни чорапи за всеки повод.  Красиви, цветни и свежи като сезона. Вярваме, че нашите пролетни чорапи ще Ви харесат.

 

Дизайните на нашите пролетни чорапи са различни. Приличат си само по едно – окъпани са в цветове. Защото вярваме, че цветовете имат невероятна сила – да лекуват, да дават настроение, да внасят кокетство или увереност. И ние се възползваме от магията им.

 

Цветолечение

 

Ние вярваме, че цветовете могат да лекуват. Или поне да подпомагат традиционната медицина. В аюрведичната терапия се използват седем цвята. Доказано е, че могат да поддържат равновесието в организма по множество начини. По тази причина се стараем да ги използваме при пролетните чорапи, които изработваме. И при всички останали чифтове.

 

Червено – цветът на кръвта. Създава топлина, а също така стимулира кръвообращението.  Доставя много енергия на организма. Все пак обаче не е препоръчително да бъдем изложени твърде много време под въздействието му, защото може да доведе до възпаления.

 

Жълто - стимулира интелигентността.  Дава жизнерадостност и носи усмивки.

 

Оранжево -цветът на духовния живот. Повишава функциите на половата система.  Подобно на червеното може да затопли.

 

Зелено – създава усещане за хармония.

 

Жълто –зелено – съчетава качествата на горните два цвята.

 

Синьо- цветът на успокоението. Има способност да въздейства на пигментацията на кожата.

 

Пурпорно – води до пробуждане на сетивността.

 

Може би самите Вие сте забелязали как обличайки дадена дреха се чувстваме по-уверени,по-нежни или по-незабележими. Не винаги обаче имаме възможност да бъдем ярки в костюмите, роклите или ризите си. За сметка на това при чорапите може. Особено при пролетните чорапи. Дали ще ги използваме като аксесоар или ще ги оставим скрити, но ще се възползваме от цветните им възможности остава въпрос на избор.

 

Пролетни чорапи – десените също имат значение

 

Пролетните чорапи, които предлагаме са в най-разнообразни десени. Можете да избирате между професии, с които да заявите интереса към работата си или хобито си, чрез което бягате от натовареното ежедневие. Пролетните ни чорапи отговарят на човешките интереси в различните области на живота. Те са смели, красиви и пълни с живот. Точно като този сезон от годината.  

 

Пролетни чорапи – на първо място поставяме здравето на ходилата Ви

 

Както при всички останали модели, така и при пролетните чорапи на първо място поставяме здравето на ходилата Ви. Става топло, не можем да допуснем нашите клиенти да се оплачат от лош мирис или други неприятни усещания. По тази причина работим единствено с качествени материи. Също така предлагаме отлична изработка, която ще Ви осигури удобство в натовареното ежедневие.

 

По-скъпи ли са?

 

Разликата в цените между качествените и некачествените пролетни чорапи е минимална. Както и при всички останали модели. Качествените обаче спестяват часове пред лекарския кабинет и голяма сума пари за лекарства.

 

Обичай себе си! По чорапи…

 

Пролетта е тук! Събуди се! Обуй най-прелестните си пролетни чорапи и излез навън. По тъмно. И се прибери по светло. Поне една вечер, поне за миг дай на детето в себе си това, което иска. Дали ще отидеш на бар или на приказна среднощна разходка – няма значение. Остави пролетните си чорапи да те водят! Остави пролетните си чорапи да слушат сърцето си.

 

Знаеш ли,че задълженията няма да избягат? Даже ще идват нови и нови.Животът обаче хвърчи. Преди да се усетиш сезонът ще е минал. Годината също. Какво ще вземеш от тях - избираш единствено ти.

 

Обичай себе си, но не просто да знаеш, че е така. Направи го наистина! Какво правиш с детето си, с любимия, с родителите си – грижиш се за тях, изненадваш ги, подкрепяш ги. Харесваш ги и в най-лошата им форма, но искаш да я подобрят, за да са здрави. Това е любов!

Време е да се погрижиш и за себе си. Обуй пролетните си чорапи и се виж в огледалото. Виж колко прекрасно е отражението ти. Обуй пролетните си чорапи и тичай навън да гониш мечтите си! Обуй пролетните си чорапи и излез навън – животът те очаква…

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Ревюта (267)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница