Меню
Профил
Виж всички истории

Обуй си чорапи и се обичай – просто го заслужаваш!

Обуй си чорапи и се обичай – просто го заслужаваш!

 

 

Всичките ми приятелки са много красиви. Една от тях обаче се отличава  ежедневно – приковава погледите всеки ден. Независимо дали е сложила секси  рокля и дълги чорапи, съчетани с токчета или скъсани дънки, съчетани с къси чорапи, кецове и най-обикновена тениска. 

 

Обира погледите не само на мъжете, но и на жените. В интерес на истината понякога се чуди защо я наблюдават и дали не се е изцапала. Рядко осъзнава колко е красива. Но, ако мъжете обикновено тайно си мечтаят да я имат, то жените често се разделят на две групи – онези, които се възхищават, защото са достатъчно уверени и в своята красота. И вторите, които коментират: „Тази какво се е наконтила отново така?”

 

И всяка жена поне веднъж в живота си изпада в подобна ситуация – да се чувства неудобно, че се е погрижила за себе си. Дали, защото си е обула секси чорапи, дали защото е отслабнала и е сложила рокля, която да подчертава извивките ѝ. Дали защото е сменила прическата си и се чувства по-уверена в себе си.

 

Трябва ли да се чувстваме неудобно, че се грижим за себе си?

 

Отговорът категорично е не. Не е нужно да спрем да блестим, защото навън има хора в облачно настроение.  Ако се чувстваме добре точно в този момент със секси чорапи – значи сега е точното време да ги обуем. Ако имаме нужда да сложим кецове и къси чорапи – сега е времето да го направим. Ако искаме да посрещнем гости по домашни чорапи – супер.

 

Няма как да се чувстваме зле, когато стилът ни е този, който ни диктува сърцето. Може би леко погъделичкани или притеснени, когато погледите на околните се спрат на нас, но не и зле.

 

Нямаме време да се нахраним, камо ли за секси или спортни чорапи

 

И ние го имаме този проблем. 24 часа не стигат. И не всеки ден успяваме да облечем каквото искаме, косата понякога не стои на мястото си, а секси чорапите пускат бримки. И спортните чорапи се оказват неизпрани.

 

Но седмицата има 7 дни и се стараем поне в част от тях да изглеждаме по начина, по който искаме. И когато го постигнем, то самочувствието се покачва. И не ни пука за времето, в което сме неглиже, чувстваме се добре в кожата си.

 

Трябва да отделяме време за себе си, облеклото си, чорапите си. Да се грижим за потребностите си. Няма как да спасим света, ако не успеем да спасим първо себе си. Умората става прекалена и в един момент… „токът спира”. Не стигайте до това състояние. Обуйте си чорапи и си отделете време.

 

Да обичаш себе си не значи ли да се приемаш такъв какъвто си?

 

Значи, разбира се.Но приемайки се такъв какъвто си, да си позволяваш да надграждаш. Приемате и обичате детето си, нали? Обаче искате да знае повече, да изглежда и да се чувства добре, да е щастливо. Приемате и приятелите си, но когато ги видите излезли от фризьор им се радвате, че са отделили време за себе си. Обичате партньора си и полагате усилия за връзката ви…

 

В такъв случай обичта е грижа. Отделете време за себе си и любимите си. Обуйте чорапите и дрехите, които ще Ви накарат да се чувствате добре. Излезте. Покажете се на света. Той заслужава да Ви види. Вие заслужавате да се покажете!

 

Чорапите – за нас създаването им не е просто работа. Те са аксесоар, който придава стил. Чорапите могат да внесат смелост, когато искаме да сме по-екстравагантни, а не се чувстваме добре в блестящи дрехи. Могат да да дадат скромност, когато всичко в нас крещи. Чорапите са нещо, което обуваш на краката си и тръгваш, защото сега е твоят час.

 

Не го изпускай. Може и да няма утре. Живей! Както искаш, както разбираш живота, както ти харесва! Живей! Това е най-добрият подарък, който можеш да си направиш.

 

Ние също обуваме чорапите си. И тръгваме по пътя си. Не се сърдете, ако загледаме Вашите чорапи – навярно са много хубави. И искаме да ги пробваме. Много по-малко вероятно е да смятаме, че заслужавате по-хубави! Както от всичко останало в живота.

 

Нека заедно се наслаждаваме повече на света, нека се чувстваме добре в кожата, дрехите и чорапите си. Тук сме, за да живеем.  И да постигнем най-добрата версия на собственото си аз. Просто трябва да направим само едно – да открием нашата.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница