Меню
Профил
Виж всички истории

Време е за… тънки чорапи и нови емоции

Време е за… тънки чорапи и нови емоции

 

Пролетта е тук – слънчева и облачна. Топла и студена, изпъстрена с цветове и емоции. Лятото също чука на вратата ни – време на дълги нощи, студени питиета и широки усмивки. И заедно със затоплящото се време идва ред на това да преорганизираме гардероба си. Да приберем дебелите дрехи и да направим място на любимите си летни тоалети. Важно място в гардероба ни ще заемат и тънките чорапи.

 

Тънките чорапи са неизменна част от облеклото ни през топлите дни. Обуваме тънки чорапи, когато отиваме на работа. Обуваме тънки чорапи, когато слагаме маратонки, за да отидем да спортуваме. Слагаме тънки чорапи в багажа си, когато тръгваме към морето и знаем, че парещите лъчи на слънцето ще си отидат през нощните часове и ще отстъпят място на хладния морски бриз. Избираме точно тези модели и на поход в планината, защото тънките чорапи са идеалният вариант за дългите преходи и слагаме по един дебел чифт в сака, ако ще нощуваме в прохладните гористи местности. 

 

Какви модели тънки чорапи да изберем?

 

Можете да изберете тънки чорапи от мъжките, дамските и детските колекции. Те са необходим артикул за всеки член на семейството. Десесните им са най-разнобразни – от възможно най-изчистените видове, до изпъстрени с цветове и мотиви, които наподобяват по-скоро красиво бижу за краката ни, а не средство за предпазването им.

 

Вярваме, че всеки човек трябва да притежава поне един изчистен чифт тънки чорапи. Той е за моментите, в които другата част от облеклото е достатъчно впечатляваща или е необходимо да спазваме даден етикет.

 

Пъстрите модели тънки чорапи са идеалният и бюджетен аксесоар, чрез който ще направим впечатление, дори когато сме облечени семпло и искаме само едно нещо да изпъква по нас.

 

Тънки чорапи – кога не са добър избор, независимо от времето?

 

Тънките чорапи както казахме и по-горе са идеални за почти всяка ситуация и са необходимата част от гардероба ни. Те са подходящи дори за преходи и спорт. Това обаче се отнася най-вече за хората, които са решили да избягат от града и да се полюбуват на красиви гледки, докато се разхождат из китната природа. Да потанцуват или да извършват лека физическа активност.

 

Тънките чорапи не са подходящ избор за моментите, в който ни очаква активно натоварване. Причината е там, че те няма способността на по-дебелите чифтове да омекотяват  и да предпазват от наранявания. При вторите се наблюдава удебеляване най-вече в областта на пръстите и ходилото, което предпазва от износването им.

 

Тънките чорапи и като цяло чорапите – трябва да пасват не само на краката, но и на обувките

 

Независимо дали избираме тънки чорапи или дебели чифтове, то те трябва да пасват не само на крака ни, но и на обувките ни.  И тук идва ролята точно на тяхно височество обувките. Истината е, че колкото и качествени чорапи да изберем, ако не разполагаме с обувки изработени с грижа към краката – няма да получим търсения ефект.

 

И обратно – едни качествени обувки, които не са носени с подходящи чорапи, няма да успеят да защитят максимално краката ни. По тази причина е важно да подберем дори само един чифт обувки и няколко такива чорапи, с които да сме сигурни, че няма да се изложим, когато трябва да се събуем, че ще се чувстваме спокойни и комфортни.

 

Тънките чорапи – и те се губят в гардероба ми

 

Всички чорапи се губят в гардероба, зад дивана или… ги изяжда пералнята. Не знаем какво да Ви посъветваме с останалите случаи, но за гардероба имаме решение.Можете да сложите кутия – дори да не сте от тези, които ги комплектоват, то поне ще бъдат на едно място. Най-добре да имате кутия за тънки чорапи и такава за дебели чорапи. Така ще прибирате ненужната за сезона на друго място и търсенето ще отнема по-малко време. А ако имате свои тайни – споделете ни ги.

 

Тънки чорапи, дебели чорапи, терлици и шушони – обичаме краката ни да са обути красиво. Тънките чорапи са тук – в най-новите ни колекции и очакват своите нови притежатели. Гарантираме, че ще са щастливи да попаднат на човек, който ги цени. Тънките ни чорапи ще се отблагодарят с дълъг живот и добро настроение. Те ще идват с Вас на пазар, на разходка, на парти. И ще са верен съюзник за здравословен живот или в удобството на дивана след изморителен ден. Ще Ви харесат.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница