Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи до коляното - готините мацки знаят защо да ги обуят

Чорапи до коляното - готините мацки знаят защо да ги обуят

чорапи до коляното готина мацка

 


Чорапи до коляното – носили са ги бабите ни, майките ни. Носим ги и ние. С единствената разлика, че ние сме по-облагодетелствани от тях. Живеем във време, в което можем да избираме от голямото разнообразние, което ни предлага пазарът. И да подбираме своя модел чорапи до коляното – според повода, по който ги слагаме. Според мястото, на което се намираме. Според настроението, в което сме и впечатлението, което искаме да оставим в околните. И как ще се чувстваме добре самите ние.

 

Къси и 3/4 чорапки в нашият магазинЗамислихме се с каква цел са създадени и защо ни привличат така силно. Открихме три причини, които ги правят неустоими. Ако все още се чудите дали да обуете онзи чифт чорапи до коляното, който стои някъде в гардероба от миналата година или се питате дали да си купите още няколко чифта – нека мисленето завърши сега...

 

Първа неустоима причина – всеки чифт чорапи до коляното може да ни направи различни

 

Много дами боядисват косата си, сменят маникюра си или цветовете на дрехите си. Просто така сме устроени – да търсим по-добрия вариант на себе си. Да имаме нужда да бъдем различни. Да направим дори минимална промяна, която да ни накара да се погледнем в огледалото и да кажем „Еха! Аз съм прекрасна!“. И най-често не са нужни много усилия, за да постигнем това. Просто трябва да подчертаем красотата си. Да акцентираме на това, което харесваме в себе си.

 

Чорапи до коляното от памук

 


И един чифт чорапи до коляното е способен на всичко това – да подчертае дългите ни крака, да ни преобрази в секси мажоретка или да напомни, че сме строгите жени, които умеят да управляват света.
 


И когато ни писне да бъдем такива – просто сваляме чорапите. По-лесно е от това да станеш блондинка, нали....
 Втора неустоима причина – секси са. И пазят топло!Почти всяка жена е треперила от студ, за да изглежда добре. Особено в периода на тийнейджърството. После растеж и разбираш, че на мъжете изобщо не са им секси замръзващи жени. Нещо като обувките на токчета – прекалено секси са. Освен, ако не ходиш като новородено теле на тях.

 

Три четвърти бамбукови чорапи в Магазин По чорапи

 


Тук идва ролята на така обичаните от нас чорапи до коляното – секси са, ако са подбрани добре - няма да ни позволят да изглеждаме нелепо замръзващи.

 


Така де...

 


Има време кога да сме секси събути, има време кога да сме секси обути...Трета неустоима причина – жена с чорапи до коляното кара въображението да работи!
 


Загадките са интересни. Знаят го децата. Знаем го и възрастните. С възрастта само интересите  се променят. Когато сме с открити части на телата си – околните могат да се наслаждават. Можем самите ние да се харесваме. И е красиво. Но в един момент спира да бъде интересно.

 

Страхотни чорапи до коляното от мериносова вълна

 


Едни крака, които са обути карат околните да се замислят. Няма как да не се запиташ: „Ах, колко секси чорапи! Какво ли има под тях...“
Скритите неща винаги са по-интересни от откритите.

 

Готините мацки знаят всичко това. И не се притесняват да загатват красотата си. Да си играят с въображението. Та танцуват с мислите на околните. Готините мацки знаят, че всичко започва, когато се облекат. И всичко ще свърши тогава, когато те самите решат.

 

Готините мацки обичат чорапи до коляното.
Чорапите до коляното също ги обичат!
Просто си пасват идеално...
Изберете и Вие своя модел. Обуйте се. Погледнете с в огледалото.
И се замислете - не сте ли перфектна...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
 
Options : History : Feedback : Donate Close

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница