ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

промо чорапи 60%

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Чорапи до коляното - готините мацки знаят защо да ги обуят

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

чорапи до коляното готина мацка

 


Чорапи до коляното – носили са ги бабите ни, майките ни. Носим ги и ние. С единствената разлика, че ние сме по-облагодетелствани от тях. Живеем във време, в което можем да избираме от голямото разнообразние, което ни предлага пазарът. И да подбираме своя модел чорапи до коляното – според повода, по който ги слагаме. Според мястото, на което се намираме. Според настроението, в което сме и впечатлението, което искаме да оставим в околните. И как ще се чувстваме добре самите ние.

 

Къси и 3/4 чорапки в нашият магазинЗамислихме се с каква цел са създадени и защо ни привличат така силно. Открихме три причини, които ги правят неустоими. Ако все още се чудите дали да обуете онзи чифт чорапи до коляното, който стои някъде в гардероба от миналата година или се питате дали да си купите още няколко чифта – нека мисленето завърши сега...

 

Първа неустоима причина – всеки чифт чорапи до коляното може да ни направи различни

 

Много дами боядисват косата си, сменят маникюра си или цветовете на дрехите си. Просто така сме устроени – да търсим по-добрия вариант на себе си. Да имаме нужда да бъдем различни. Да направим дори минимална промяна, която да ни накара да се погледнем в огледалото и да кажем „Еха! Аз съм прекрасна!“. И най-често не са нужни много усилия, за да постигнем това. Просто трябва да подчертаем красотата си. Да акцентираме на това, което харесваме в себе си.

 

Чорапи до коляното от памук

 


И един чифт чорапи до коляното е способен на всичко това – да подчертае дългите ни крака, да ни преобрази в секси мажоретка или да напомни, че сме строгите жени, които умеят да управляват света.
 


И когато ни писне да бъдем такива – просто сваляме чорапите. По-лесно е от това да станеш блондинка, нали....
 Втора неустоима причина – секси са. И пазят топло!Почти всяка жена е треперила от студ, за да изглежда добре. Особено в периода на тийнейджърството. После растеж и разбираш, че на мъжете изобщо не са им секси замръзващи жени. Нещо като обувките на токчета – прекалено секси са. Освен, ако не ходиш като новородено теле на тях.

 

Три четвърти бамбукови чорапи в Магазин По чорапи

 


Тук идва ролята на така обичаните от нас чорапи до коляното – секси са, ако са подбрани добре - няма да ни позволят да изглеждаме нелепо замръзващи.

 


Така де...

 


Има време кога да сме секси събути, има време кога да сме секси обути...Трета неустоима причина – жена с чорапи до коляното кара въображението да работи!
 


Загадките са интересни. Знаят го децата. Знаем го и възрастните. С възрастта само интересите  се променят. Когато сме с открити части на телата си – околните могат да се наслаждават. Можем самите ние да се харесваме. И е красиво. Но в един момент спира да бъде интересно.

 

Страхотни чорапи до коляното от мериносова вълна

 


Едни крака, които са обути карат околните да се замислят. Няма как да не се запиташ: „Ах, колко секси чорапи! Какво ли има под тях...“
Скритите неща винаги са по-интересни от откритите.

 

Готините мацки знаят всичко това. И не се притесняват да загатват красотата си. Да си играят с въображението. Та танцуват с мислите на околните. Готините мацки знаят, че всичко започва, когато се облекат. И всичко ще свърши тогава, когато те самите решат.

 

Готините мацки обичат чорапи до коляното.
Чорапите до коляното също ги обичат!
Просто си пасват идеално...
Изберете и Вие своя модел. Обуйте се. Погледнете с в огледалото.
И се замислете - не сте ли перфектна...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
 
Options : History : Feedback : Donate Close

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...
  Ако се чудите как най-добре да съчетаете чорапите с летни дрехи или ви е любопитно защо изобщо някой би носил подобно нещо през лятото,...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи