ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

промо чорапи 60%

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Чорапите и отворените обувки

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

сандали и чорапи

 

Една неочаквана комбинация

 

Обичаме чорапи! Много обичаме чорапите! Обичаме и обувки! Знаем кои модели да изберем, за да имаме здрави крака, да се чувстваме удобно и да изглеждаме ослепително. Но има една комбинация, която кара сърцето ни да прескача силно, а умът ни да се блъска, търсейки отговор на въпроса: „Чорапи с отворени обувки – да или не?“

 

Някои определят съчетанието на чорапи и отворени обувки като катастрофално. Други споделят, че е смело и им харесва. Трети се питат кой нормален човек ще си сложи чорапи и ще ги съчетае с отворени обувки. Някои като нас си мислят: „А защо трябва да бъдем нормални?“.

 

Да, живеем във времето, в което можеш да си позволиш да бъдеш различен. Жените носят вратовръзки, мъжете се обличат в розово, нощните заведения предлагат живи филми, а някои жени съчетават чорапи и отворени обувки и изглеждат прекрасно!

 

И всичко това се случва без едните да пречат на другите. Без на някой да му пука как си носиш чорапите и обувките. Без да дължиш обяснения на околните! Е... може леличката пред блока да те гледа странно, а момчето от спирката да ти се усмихва. Но няма как да не признаем! Живеем в най-готиния век. Векът, в който можеш да бъдеш който пожелаеш и да изглеждаш точно така, както се харесваш.

 

Сега нека поговорим – как точно се носят чорапи с отворени обувки, за да изглежда съчетанието добре. Да... И тук си има тънкости.

 

Първо правило:

 

Дългите чорапи изискват къси дрехи!

 

Дългите чорапи се съчетават чудесно с отворени и затворени обувки. Няма да сгрешите, ако сте избрали точно дългите чорапи за отворените си сандали. Щом ще е шантаво, нека наистина да е шантаво.

 

Дългите чорапи стоят чудесно и имат само един недостатък – могат оптически да намалят дължината на краката. За да избегнете този нежелан ефект, то просто намалете дължината на полата. И това правило важи винаги – ако чорапите са дълги, то роклята, полата или панталоните са къси.

 

Второ правило:

 

Не на нежността!

 

Или поне ще кажем „Не“ на прекалената нежност! Представете си една обувка с тънък ток, каишка, която едва обхваща глезена Ви. Обувка, която излъчва женственост. Как я съчетавате с чорапи? Ами много трудно. Дори до почти невъзможно.

 

Когато искате да съчетаете отворени обувки с чорапи, то най-добре заложете на по-стабилни токчета и подметки, по-широки каишки, по-мащабни модели. Дори си визуализирайте как стои – шантаво, но интересно, нали...

 

Трето правило:

 

Съчетаваме разумно цветовете!

 

Не, не е задължително чорапите и обувките ни да бъдат в еднакви цветове. Дори напротив! Спокойно може да се различават! Но е много важно да си подхождат и в налудничавата ни визия да има доза хармония. Шарени чорапи с шарени обувки би било в повече. Но червени обувки със сини чорапи? – изглежда налудничаво чудесно. Проверено е!

 

Четвърто правило:

 

Самочувствие!

 

Да съчетаеш чорапи с обувки е дръзко! Очаквайте дръзки погледи и коментари на хората, с които ще се разминете на улицата, които ще срещнете на работа, в учебното заведение или на среща с компанията.

 

Ще има добри и лоши отзиви. Ако мислите, че лошите могат да Ви окажат негативно влияние – просто не сте готови за чорапи, които да обуете с отворени обувки. Ако обичате да сте различни и не е от значение какво ще кажат околните – обуйте най-красивите си чорапи с най-подходящите отворени обувки. Няма да останете незабелязани.

 

Харесвайте себе си! Обичайте се! Възхищавайте се на жената, която виждате в огледалото! Търсете стилът, който ще подхожда най-много на днешният Ви ден и който ще Ви накара да флиртувате със себе си, живота, модата, околните!

 

Ако Ви харесва да носите чорапи с отворени обувки – носете! И ако Ви гледат странно – усмихвайте се! Ако Ви се възхищават – радвайте се. Животът е тук, но ние няма да бъдем вечно на тази земя. Модата се мени, но стилът – това са нашите виждания. Не се бойте да покажете пред света как виждате себе си...

 

Бъдете отново онова безгрижно дете, което ще сложи новата рокля върху дънките си, само и само да си тръгне с нея от магазина. Което се харесва и не слуша хората, когато му казват, че сандалите са за лятото и няма как да ги обуе през пролетта с чорапи. Бъдете онова дете, което се радва на себе си, роклята си, чорапите си. И на живота! И обича себе си, без да се интересува от мнението на околните. Бъдете... Поне за малко.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...
  Ако се чудите как най-добре да съчетаете чорапите с летни дрехи или ви е любопитно защо изобщо някой би носил подобно нещо през лятото,...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи