Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи - кога са подходящ подарък?

Чорапи - кога са подходящ подарък?

 

Подарявате ли чорапи? Подаряват ли Ви чорапи? Обичате ли такъв вид изненади. Можете да споделите Вашето мнение в коментарите, а ние ще споделим защо според нас чорапите са най-добрият подарък... Кога е наистина скучно да подаряваш чорапи. И как да ги поднесем по най-добрия начин. Нямаме търпение да прочетем какво мислите. И да споделим собственото си мнение...

 

Чорапите - скучен подарък ли са?

 

Чорапите могат да бъдат много скучен подарък. И то наистина много скучен! Но могат да бъдат и невероятен начин, чрез който да зарадваме близките си хора.

 

Чорапите са скучни, когато са сиви или бели. Не са изработени качествено. Материята е ужасна. И не впечатляват собственика с нищо, което може да го накара да се усмихне. Но се превръщат в прекрасен дар, когато са избрани с обич и внимание. Когато са избрани според стила на бъдещия им притежател, когато са в любимия му цвят. Показват хобито или работата му. Предават настроение. Или са толкова секси, колкото любимата жена.

 

Чорапите са чудесен подарък, когато можем да говорим с тях, а не с думи. Когато знаем, че човекът, за който са предназначени държи на здравето си, а ние му избираме най-добрия чифт. Когато са за спортисти, защото те знаят, че е изключително важно да ни бъде удобно. Когато правим подарък за себе си, защото здравето трябва са стои на първо място.

 

Чорапите - как се подаряват?

 

Не само подаръкът е важен. Важно е и как ще бъде поднесен. Има покупки, които стоят чудесно в подаръчна торбичка. Има и продукти, за които е по-добре да изберем подаръчна кутия.

 

Ние смятаме, че чорапите стоят по-добре в кутия. Изглежда красиво и стилно. А изборът е огромен - както на чорапи, така и на подаръчни кутии. От форми на сърца до най-различни цветове, които могат да се съчетават.

 

Чорапите могат да се подарят както самостоятелно, така и като добавка към друг подарък. Разбира се добавяме картичка. Тя може да съдържа стандартно пожелание или закачлив надпис към бъдещия собственик на чорапите - Вие решавате.

 

Чорапите - за кого са подходящ подарък?

 

Да си признаем - не бихме подарили чорапи единствено на шефа си. И може би на колегите. Макар и тук да е спорен въпросът. Те са подходящ подарък за голям кръг от обкръжението ни - за родителите ни, за децата ни, за приятели, за любимия човек.

 

Помните ли онези дълги чорапи, които гледахте в магазина? А онези, които носеше инструктора Ви по фитнес. А онези, които баба Ви подари, когато бяхте малки? А онези, за които молехте родителите си, защото са на любимия футболен отбор или с илюстрация на любимия Ви герои...

 

Е, още ли мислите, че чорапите не са подходящия подарък...

 

Какво Ви предлагаме ние?

 

Ние Ви предлагаме един богат свят от чорапи. Свят, в който може да се изгубите. Разнообразието ни от модели е гаранция, че всички наши клиенти откриват нещо за себе си, когато дойдат. Или когато отворят онлайн магазините.

 

Много години вече сме на пазара. Знаем какво искате и Ви го предлагаме. Предлагаме го и на Вашите любими хора - отлична изработка, качествена материя, богатство от десени, които ще Ви подхождат за всеки повод.

 

Ако желаете да пазарувате онлайн, а подаръкът е за някой Ваш близък, то отново имаме решение. Свързвате се с нас и ние ще го изпратим възможно най-бързо до посочения човек. Ако желаете можем да сложим и картичка, щом сте далеч и нямате тази възможност. Ние искаме да сте доволни. Искаме хората, които получават чорапи за подарък да бъдат щастливи.

 

Разгледайте нашите десени - вярваме, че ще откриете нещо за себе си или за хората, които обичате.

 

Чорапите - подходящ подарък ли са?

 

Имате ли още колебания по въпроса? Ние нямаме! Подаряват ни чорапи. Подаряваме чорапи! Защото са с любимите животни, защото са с питиета, за да ни е топло през зимата, за да впечатляваме, когато отидем да спортуваме. Подаряваме чорапи, за да бъдат обути, за да бъдат събути. За да е весело, за да бъде различно. Чорапите не са това, което бяха. Днес те са един желан подарък.

 

И помнете - всеки може да  купи просто един чифт чорапи. Бъдете различни! Вземете тези, които описват настроението на Вас и близките Ви. Това прави впечатление. Детайлите не остават незабелязани. Всеки има хубава рокля или готини дънки. Колко са хората, които разполагат с интересни чорапи?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (385)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница