ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ * БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ
Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Виж всички истории

Чорапи - кога са подходящ подарък?

 

Подарявате ли чорапи? Подаряват ли Ви чорапи? Обичате ли такъв вид изненади. Можете да споделите Вашето мнение в коментарите, а ние ще споделим защо според нас чорапите са най-добрият подарък... Кога е наистина скучно да подаряваш чорапи. И как да ги поднесем по най-добрия начин. Нямаме търпение да прочетем какво мислите. И да споделим собственото си мнение...

 

Чорапите - скучен подарък ли са?

 

Чорапите могат да бъдат много скучен подарък. И то наистина много скучен! Но могат да бъдат и невероятен начин, чрез който да зарадваме близките си хора.

 

Чорапите са скучни, когато са сиви или бели. Не са изработени качествено. Материята е ужасна. И не впечатляват собственика с нищо, което може да го накара да се усмихне. Но се превръщат в прекрасен дар, когато са избрани с обич и внимание. Когато са избрани според стила на бъдещия им притежател, когато са в любимия му цвят. Показват хобито или работата му. Предават настроение. Или са толкова секси, колкото любимата жена.

 

Чорапите са чудесен подарък, когато можем да говорим с тях, а не с думи. Когато знаем, че човекът, за който са предназначени държи на здравето си, а ние му избираме най-добрия чифт. Когато са за спортисти, защото те знаят, че е изключително важно да ни бъде удобно. Когато правим подарък за себе си, защото здравето трябва са стои на първо място.

 

Чорапите - как се подаряват?

 

Не само подаръкът е важен. Важно е и как ще бъде поднесен. Има покупки, които стоят чудесно в подаръчна торбичка. Има и продукти, за които е по-добре да изберем подаръчна кутия.

 

Ние смятаме, че чорапите стоят по-добре в кутия. Изглежда красиво и стилно. А изборът е огромен - както на чорапи, така и на подаръчни кутии. От форми на сърца до най-различни цветове, които могат да се съчетават.

 

Чорапите могат да се подарят както самостоятелно, така и като добавка към друг подарък. Разбира се добавяме картичка. Тя може да съдържа стандартно пожелание или закачлив надпис към бъдещия собственик на чорапите - Вие решавате.

 

Чорапите - за кого са подходящ подарък?

 

Да си признаем - не бихме подарили чорапи единствено на шефа си. И може би на колегите. Макар и тук да е спорен въпросът. Те са подходящ подарък за голям кръг от обкръжението ни - за родителите ни, за децата ни, за приятели, за любимия човек.

 

Помните ли онези дълги чорапи, които гледахте в магазина? А онези, които носеше инструктора Ви по фитнес. А онези, които баба Ви подари, когато бяхте малки? А онези, за които молехте родителите си, защото са на любимия футболен отбор или с илюстрация на любимия Ви герои...

 

Е, още ли мислите, че чорапите не са подходящия подарък...

 

Какво Ви предлагаме ние?

 

Ние Ви предлагаме един богат свят от чорапи. Свят, в който може да се изгубите. Разнообразието ни от модели е гаранция, че всички наши клиенти откриват нещо за себе си, когато дойдат. Или когато отворят онлайн магазините.

 

Много години вече сме на пазара. Знаем какво искате и Ви го предлагаме. Предлагаме го и на Вашите любими хора - отлична изработка, качествена материя, богатство от десени, които ще Ви подхождат за всеки повод.

 

Ако желаете да пазарувате онлайн, а подаръкът е за някой Ваш близък, то отново имаме решение. Свързвате се с нас и ние ще го изпратим възможно най-бързо до посочения човек. Ако желаете можем да сложим и картичка, щом сте далеч и нямате тази възможност. Ние искаме да сте доволни. Искаме хората, които получават чорапи за подарък да бъдат щастливи.

 

Разгледайте нашите десени - вярваме, че ще откриете нещо за себе си или за хората, които обичате.

 

Чорапите - подходящ подарък ли са?

 

Имате ли още колебания по въпроса? Ние нямаме! Подаряват ни чорапи. Подаряваме чорапи! Защото са с любимите животни, защото са с питиета, за да ни е топло през зимата, за да впечатляваме, когато отидем да спортуваме. Подаряваме чорапи, за да бъдат обути, за да бъдат събути. За да е весело, за да бъде различно. Чорапите не са това, което бяха. Днес те са един желан подарък.

 

И помнете - всеки може да  купи просто един чифт чорапи. Бъдете различни! Вземете тези, които описват настроението на Вас и близките Ви. Това прави впечатление. Детайлите не остават незабелязани. Всеки има хубава рокля или готини дънки. Колко са хората, които разполагат с интересни чорапи?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Искаме вълшебна Коледа! Пълна с емоции, усмивки, топлина и слънчево настроение. Искаме спокойствие, уют и сплотено семейство! Искаме да...
  Никога не съм била от спортуващите хора. Винаги съм им се възхищавала, но не можех да си представя да водя техния начин на живот. Да си...
  Искаме пари. Искаме екскурзии. Искаме повишение и перфектен дом. Но времето минава и осъзнаваме, че перфектен живот няма. Макар да се бо...

Кои сме най-много :)