ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории чорапи

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории с падащо меню

Виж всички истории

Чорапи „корона вирус” – видя ли нашата колекция?

Чорапи „корона вирус” – видя ли нашата колекция?

 

Здравей, Как си в тези времена на промени? Отрази ли ти се извънредното положение, икономическата криза, предизвикана от епидемията с корона вирус? Успя ли да забавиш темпото и да се почувстваш по-свободен и щастлив или бюджетът ти намаля драстично и това доведе до нови проблеми? Каквото и да ти се е случило, ние се погрижихме да създадем емблематични чорапи за века, в който живеем. Наричаме ги чорапи "корона вирус".

 

Те са забавни, цветни и са идеален начин да ни напомнят, че и в най-черните дни има място за смях, надежди и мечти. Чорапи "корона вирус" са за всички, които стоят по домовете си - доброволно или не. И за всички, които излизат – защото искат, и защото се налага.

 

Въпреки, че извънредното положение падна, голяма част от мерките остават. Други хора се връщат от чужбина и подлежат на задължителен карантинен период. Трети доброволно остават по домовете си. За всички тях създадохме нашите забавни чорапи "корона вирус' - чифтовете, с които можете да се чувствате в крак с времето от Вашия дом. За онези, които имат нужда от подкрепа.

 

Чорапи "корона вирус" са за онези, които обичат да обират погледите. Чорапите „корона вирус” няма да Ви оставят незабелязани. С тях ще предизвикате върху себе си погледите на познати и непознати. Ако си качите снимка в социалните мрежи навярно ще предизвика огромно торнадо от реакции и коментари. Ако купите чорапи "корона вирус" за подарък, то не само ще зарадвате бъдещия притежател. За Вашия жест ще се говори дълго време. Изпробвано е - чорапи „корона вирус” няма да Ви оставят незабелязани".

 

Защо създадохме чорапи "корона вирус"?

 

Колекцията бе създадена, за да вдъхне сила на нас и нашите клиенти. Сега животът може би изглежда една идея по-пъстър, но началото бе страшно. Светът бе спрял. На теб и на мен също не ни се разминава. Медиите ни затрупаха с огромно количество негативна информация и дори да липсваше нова такава, повтаряха старата.

 

Изгубихме правото да пътуваме, да се срещаме с близките си, да ги прегръщаме. И никой нямаше представа колко дълго ще продължи това. Сега е една идея по-леко, но тревогата си остава. А нашите чорапи "корона вирус" са тук, за да напомнят, че и най-трудните времена си отиват и отстъпват място на новото. Нашите чорапи "коринавирус" напомнят, че трябва да търсим цветовете. Сивотата не ни отива - животът е само един.

 

 

Чорапи "корона вирус" ще останат актуални и след кризата.

 

Ще обуем чорапи "корона вирус" и когато всичко приключи. По-малко изнервени от задръстванията, от препълнените автобуси, от това, че трябва да ходим на работа. Ще обуем чорапи "корона вирус" и с усмивка ще изчакаме огромната опашка в магазина. Ще обуем чорапи "корона вирус" и ще потеглим на почивка, благодарни, че имаме право на това. Ще се прегърнем и ще се обичаме - може би дори и повече и от сега.

Ще отидем на фитнес, на дискотека, на вечеря в някой ресторант. И тогава ще благодарим още по-силно, че притежаваме тази свобода.

 

Чорапи "корона вирус" - те са създадени, за да не забравяме през какво преминаваме и през какво сме преминали.

 

Светът е свързан. Дори само една държава да има проблеми, може да пострада цялата земя. По тази причина нашите проблеми са проблеми и на хората. Проблемите на хората са и наши.

 

И нека дори, когато всичко свърши да обуем чорапите си "корона вирус". По този начин ще си припомняме, че е важно да бъдем добри, мили и търпеливи със съседите, случайните минувачи по улиците, близките и роднините си. Да намираме повече време, което да прекараме с тях, защото никога не се знае какво може да ни раздели. И възможността да сме заедно е дар, от който трябва да се възползваме.

 

Светът може би никога няма да е същият. Ние може би няма да сме същите

 

Може би за идващите поколения  корона вирусът ще е една лека настинка. Може би и сега в цялата информация има доза измама. Но сетът спря. Ние спряхме, животът е променен и няма да е този, който познаваме. Въпреки това нека обуем чорапи "корона вирус" и да поемем смело по пътя. Нямаме избор - имаме правото да се адаптираме и заслужаваме да изплуваме по-силни и можещи от тази ситуация.

 

Чорапи  – нека ги обуем

 

По-мъдри, по-смирени, с по-силна жажда за живот и усмивки. С огромна вяра, че най-доброто предстои. С усмивка и жажда за живот и добро настроение. Нека обуем чорапи „корона вирус” и да потеглим към личното си пътешествие, наречено живот. Нека бъдем по-съпричастни, по-умеещи да търсим красивото във всяка ситуация, по-обичани и по-обичащи.

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...
    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи