Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи „корона вирус” – видя ли нашата колекция?

Чорапи „корона вирус” – видя ли нашата колекция?

 

Здравей, Как си в тези времена на промени? Отрази ли ти се извънредното положение, икономическата криза, предизвикана от епидемията с корона вирус? Успя ли да забавиш темпото и да се почувстваш по-свободен и щастлив или бюджетът ти намаля драстично и това доведе до нови проблеми? Каквото и да ти се е случило, ние се погрижихме да създадем емблематични чорапи за века, в който живеем. Наричаме ги чорапи "корона вирус".

 

Те са забавни, цветни и са идеален начин да ни напомнят, че и в най-черните дни има място за смях, надежди и мечти. Чорапи "корона вирус" са за всички, които стоят по домовете си - доброволно или не. И за всички, които излизат – защото искат, и защото се налага.

 

Въпреки, че извънредното положение падна, голяма част от мерките остават. Други хора се връщат от чужбина и подлежат на задължителен карантинен период. Трети доброволно остават по домовете си. За всички тях създадохме нашите забавни чорапи "корона вирус' - чифтовете, с които можете да се чувствате в крак с времето от Вашия дом. За онези, които имат нужда от подкрепа.

 

Чорапи "корона вирус" са за онези, които обичат да обират погледите. Чорапите „корона вирус” няма да Ви оставят незабелязани. С тях ще предизвикате върху себе си погледите на познати и непознати. Ако си качите снимка в социалните мрежи навярно ще предизвика огромно торнадо от реакции и коментари. Ако купите чорапи "корона вирус" за подарък, то не само ще зарадвате бъдещия притежател. За Вашия жест ще се говори дълго време. Изпробвано е - чорапи „корона вирус” няма да Ви оставят незабелязани".

 

Защо създадохме чорапи "корона вирус"?

 

Колекцията бе създадена, за да вдъхне сила на нас и нашите клиенти. Сега животът може би изглежда една идея по-пъстър, но началото бе страшно. Светът бе спрял. На теб и на мен също не ни се разминава. Медиите ни затрупаха с огромно количество негативна информация и дори да липсваше нова такава, повтаряха старата.

 

Изгубихме правото да пътуваме, да се срещаме с близките си, да ги прегръщаме. И никой нямаше представа колко дълго ще продължи това. Сега е една идея по-леко, но тревогата си остава. А нашите чорапи "корона вирус" са тук, за да напомнят, че и най-трудните времена си отиват и отстъпват място на новото. Нашите чорапи "коринавирус" напомнят, че трябва да търсим цветовете. Сивотата не ни отива - животът е само един.

 

 

Чорапи "корона вирус" ще останат актуални и след кризата.

 

Ще обуем чорапи "корона вирус" и когато всичко приключи. По-малко изнервени от задръстванията, от препълнените автобуси, от това, че трябва да ходим на работа. Ще обуем чорапи "корона вирус" и с усмивка ще изчакаме огромната опашка в магазина. Ще обуем чорапи "корона вирус" и ще потеглим на почивка, благодарни, че имаме право на това. Ще се прегърнем и ще се обичаме - може би дори и повече и от сега.

Ще отидем на фитнес, на дискотека, на вечеря в някой ресторант. И тогава ще благодарим още по-силно, че притежаваме тази свобода.

 

Чорапи "корона вирус" - те са създадени, за да не забравяме през какво преминаваме и през какво сме преминали.

 

Светът е свързан. Дори само една държава да има проблеми, може да пострада цялата земя. По тази причина нашите проблеми са проблеми и на хората. Проблемите на хората са и наши.

 

И нека дори, когато всичко свърши да обуем чорапите си "корона вирус". По този начин ще си припомняме, че е важно да бъдем добри, мили и търпеливи със съседите, случайните минувачи по улиците, близките и роднините си. Да намираме повече време, което да прекараме с тях, защото никога не се знае какво може да ни раздели. И възможността да сме заедно е дар, от който трябва да се възползваме.

 

Светът може би никога няма да е същият. Ние може би няма да сме същите

 

Може би за идващите поколения  корона вирусът ще е една лека настинка. Може би и сега в цялата информация има доза измама. Но сетът спря. Ние спряхме, животът е променен и няма да е този, който познаваме. Въпреки това нека обуем чорапи "корона вирус" и да поемем смело по пътя. Нямаме избор - имаме правото да се адаптираме и заслужаваме да изплуваме по-силни и можещи от тази ситуация.

 

Чорапи  – нека ги обуем

 

По-мъдри, по-смирени, с по-силна жажда за живот и усмивки. С огромна вяра, че най-доброто предстои. С усмивка и жажда за живот и добро настроение. Нека обуем чорапи „корона вирус” и да потеглим към личното си пътешествие, наречено живот. Нека бъдем по-съпричастни, по-умеещи да търсим красивото във всяка ситуация, по-обичани и по-обичащи.

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница