ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

-33% на всичко
Виж всички истории

Чорапи за музиканти – за онези, които носят музиката в сърцето си

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Усмихва ме. Разплаква ме. Връща ме в реалността или ме отвлича от нея. Дава ми енергия или ми позволява да снема излишната от плещите си. Разчупва света ми и ме пренася в онзи, който ще ми е по мярка. Защото в реалността не винаги е готино. Това прави с мен музиката. И съм благодарна на всички, които я създават, изпълняват, които ме карат да скачам високо – до тавана или да остана смълчана и да слушам звуците в захлас. За мен, за всеки обичащ музиката или за всеки творец в това поприще са създадени чорапи за музиканти.

 

Защото чорапите за музиканти са различни – за различните хора

 

Чорапите за музиканти са за онези хора, които правят света по-красив, а понякога и по поносим. Чорапите за музиканти са за личностите, които ще стоят цяла вечер зад пулта и ще те накарат да забравиш за работата, грижите и проблемите. Ще подпалят кецовете ти, а енергията на преживяното ще те държи дълго време.

 

Чорапите за музиканти са за онези, заради които ще сложиш красиви дрехи и ще отидеш в определената концертна зала. Ще останеш часове наред на определеното си място, но няма да усетиш как минава времето. Защото то ще лети под звуците на различни инструменти и гласове. И ще преживееш истинско вълшебство.

 

Чорапите за музиканти са за преподавателите, които учат на това изкуство

 

Ние или нашето дете знаем кои искаме да бъдем. И каквато и сфера да сме избрали за себе си, то се нуждаем от човек, който да ни покаже пътя и да ни води по него. Никой не се е родил научен, нали?

 

Учителите по музика имат много специална задача – да изискват от учениците си, но и прекалените очаквания да не попречат на мотивацията им. Да бъдат пример, но да оставят възпитаниците си да се движат според собствените си интереси и разбирания.

 

ВСИЧКИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ

 

Те са онези, които са чували най-лошите ни изпълнения. Изтърпели са всички фалшиви тонове.  Карали са ни се, но и са ни давали сили да продължим, когато самите ние не сме вярвали в себе си.  За тях са създадени чорапите за музиканти. Защото тези хора заслужават огромно уважение, а това е начин да ги зарадваме.

 

Чорапи за музиканти – за хората, които обичат детайлите

 

Те имат и чисто черни, и бели, и сиви чорапи (най-вероятно), но ги обуват в редки случаи… Почти никога. Обичат да изразяват себе си, емоциите си или да остават загадка за околните, с ясната идея, че са такава.

 

Те носят чорапи, не просто, за да обуят краката си. Те носят чорапи, за да изразят себе си, за да изпъкнат с аксесоар, който не бие на очи, но впечатлява. Идват в магазина и стоят дълго време или избират от удобството на дома си – още по-дълго. Защото ценят детайлите, а ние им ги предлагаме.

 

За тях създадохме чорапи за музиканти. Чорапите за музиканти са чудесен избор за всяко парти, чорапите за музиканти са чудесен избор за ежедневието, чорапите за музиканти са идеални, за да си бъдеш вкъщи и да надуеш музиката, скачайки до тавана.  Чорапите за музиканти  не дават крила, просто ти напомнят, че душата ти е свободна.

 

Чорапи за музиканти – идеални за детето

 

Кой подрастващ не увеличава музиката до най-висока степен и не е мъмрен поне веднъж от близки и най-вече съседи.

 

Ние не създадохме чорапите си за музиканти за децата, колкото за техните родители. Помните ли усещането от силните звуци, от чувството да избягаш от реалността, от света. Младежите не увеличават музиката, за да ни дразнят. Те искат само да се забавляват. И ще имат цял живот да бъдат сериозни.

 

Вземете им чорапи за музиканти, ако желаете да спрете войната на звуците. Потанцувайте с тях, дори да смятате песните за ужасни. Точно тогава те ще пожелаят сами да съдействат и да определите заедно границите на допустимото.

 

Чорапите за музиканти са модел, който обожаваме. Сигурни сме, че ще се хареса както на Вас, така и на хората, за които е предназначен. Чорапи за музиканти – за тези, които подпалват кецовете на хората или за хората, които желаят да им подпалят кецовете. Чорапи за музиканти – за да избягаме от реалността. Или да създадем по-красива такава…

 

Ние ще танцуваме днес преди работа, ще танцуваме и след работа. Докато готвим, докато чистим. И няма да въвличаме детето в света на възрастния, където чистата стая е най-важното нещо (добре де, поне за малко), но ще отидем в неговия свят. Със сигурност е по-забавно.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Както може би сте забелязали, чорапите отдавана не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правил...
  Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че...
  Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е д...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи