Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи от бамбук - модерно удобство

Чорапи от бамбук - модерно удобство

бамбукови чорапи

 

Чорапи от бамбук – станаха хит преди няколко години и все още държат класациите. Можем да ги срещнем в повечето магазини за чорапи, независимо дали пазаруваме от онлайн магазини за чорапи или се разхождаме из магазините, които се намират по улиците на града.

 

Въпреки голямото предлагане на бамбукови чорапи, то не всеки продавач или търговец е способен да ни запознае с предимствата и недостатъците на чорапите от този материал.

 

МЪЖКИ БАМБУКОВИ ЧОРАПИ

 

Ние сме сигурни, че искате да знаете какво получавате, когато плащате даден артикул. Интересува ви причината, по която бамбуковите чорапи се продават на по-висока цена. И най-вече – дали си заслужава да изберете чорапи от бамбук, за да обуете с тях своите крака.

В следващите редове ще намерите информацията, която Ви е необходима, за да направите своя избор.

 

Защо Ви я даваме? – в нашия онлайн магазин за чорапи продаваме артикулите си за Вас. При други обстоятелства можем да бъдем Вашите клиенти. В нашия онлайн магазин за чорапи винаги даваме това отношение, което би зарадвало самите нас, ако сме на мястото на потребителите.

 

Чорапи от бамбук – какви са плюсовете?

 

Бамбукът е естествен материал

 

Бамбукът е един от естествените материали, които служат за производство на чорапи. Това свежда възможността от алергични реакции и раздразнение по кожата до минимум.

 

ДАМСКИ БАМБУКОВИ ЧОРАПИ

 

Изключителната мекота, която притежават ги превръща в наш добър приятел. Обуваме ги и до края на деня сме спокойни за здравето на краката си. Освен всичко това, бамбуковите чорапи позволяват на краката ни да дишат.

 

Могат ли да предотвратят неприятната миризма?

 

Чорапите от бамбук са антибактериални и отблъскват неприятните миризми. Те се справят с този проблем без затруднения и никога няма да позволят да изпаднем в неловка ситуация.

 

Дори само това тяхно качество е способно да ни накара да си купим няколко чифта от тях. Купувайки бамбукови чорапи, ние си купуваме спокойствие.

 

Как бамбуковите чорапи постигат всичко това?

 

Бамбук – впечатлява ни с факта, че е най-високата трева в света и е способен да расте сам, без да се налага човешка намеса. Това го превръща в продукт, който е напълно екологичен.

 

Когато направим разрез за бамбуковите влакна, виждаме, че те притежават голям брой малки дупки. Тези дупки се наричат микро-кухини. Това качество на бамбука е изключително важно. То помага бамбуковите чорапи да се справят с влагата и позволява на краката да дишат.

 

Друг важен елемент при бамбука е нишката. Тя е пореста. По тази причина чорапите от бамбук поддържат по-ниска температура през топлите дни. През студените запазват топлината, която е отделило тялото ни.

 

Мекотата си дължат на гладката повърхност, която притежава бамбука. Това тяхно качество може да бъде забелязано спокойно, ако се наблюдава под микроскоп.

 

Защо разказваме всичко това? Да кажеш, че един продукт си заслужава е лесно. Да обясниш защо наистина е така е нещото, което превръща клиентите в приятели.

 

Чорапи от бамбук – защо евтиното може да ни излезе скъпо?

 

Отивайки в магазин или сърфирайки из онлайн магазините, ние виждаме различни цени на чорапите от бамбук. И това ни изнервя!

 

Защо едни търговци слагат по-високи цени, а други по-ниски? Само в надценката ли е разликата? Или има разлика и в качеството на бамбуковите чорапи?

 

При чорапите от бамбмук ниската цена пести от качеството. Намаленото съдържание на бамбук ще намали и цената. Потребителят получава по-ниска цена, но чорапите от бамбук не отговарят на качествата, които описахме по-горе.

 

Така спестените един-два лева ни принуждават да пазаруваме отново. А горчивият вкус, който ни напомня, че сме излъгани остава дълго време.

 

Но ние четем етикетите...

 

Да, ние също ги четем. Не само, когато си купуваме бамбукови чорапи. Четем ги върху хранителните продукти, козметиката и останалите дрехи, които купуваме.

 

В много случаи на етикетите истината е замаскирана. И четем само това, което производителите искат да знаем. И ако намерите чорапи от бамбук за два лева, то помнете, че в тях преобладава полиестер.

 

Любопитни факти за бамбука. Какво вероятно не знаем за него?

 

1. Бамбукът може да порасне с един метър – само за едно денонощие. Това му помогна да води класациите, които определят най-бързо разстящите растения.

 

2. Бамбукът може да ни нахрани – семената от бамбук се използват за храна в някои страни. Той цъфти веднъж на тридесет, петдесет или сто години. След цъфтеж умира, защото е унищожил енергията, която има. За да даде нов живот...

 

3. Той е неповторим материал, когато служи за строителни цели – къщи от бамбук, лодки, велосипеди. В Китай и до днес има мост от бамбук. Какво по-голямо доказателство за здравината на това растение?

 

4. Бамбукът може да лекува – и е една от тайните на нетрадиционната медицина.

 

Бамбуковите чорапи са мода, която няма да отмине. Те осигуряват здраве и предпазват от нежелани инфекции. А здравето никога не излиза от мода!

 

Изберете онзи чифт чорапи от бамбук, който отговаря на стила Ви. И забравете за всички останали притеснения, които биха Ви създали чорапите от изкустевна материя.

 

И ако някой Ви каже, че бамбуковите чорапи са излишна инвестиция... Просто си спомнете днешната статия. И оставете фактите да говорят вместо Вас.

 

Помнете, че не си заслужава да рискувате здравето си. Особено, ако рискът ще спести само няколко лева...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (391)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница