Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи - подбираме цветовете според дните от седмицата

Чорапи - подбираме цветовете според дните от седмицата

всеки ден чорапи

 

Според различни философии, всеки цвят притежава своя сила. И силата да ни накара да се чувстваме по определен начин. И ако се облечем в даден цвят, то положителната енергия и късметът ще ни съпътстват през деня. Може би по тази причина определени дрехи, чорапи, обувки и аксесоари ни теглят като магнит. И ни карат да се чувстваме отлично, когато ги сложим върху тялото си.

 

Ние знаем, че е много трудно да определяме дрехите си, според деня от седмицата, съобразявайки се с цветовете. Но намерихме решение! Нашият таен коз са чорапите. Чорапи, чорапи... Ех, чорапи – какво ли бихме правили без вас?

 

Изключително лесно е да обуеш чорапи в определен цвят, който отговаря на днешния ден. Защото чорапите могат да бъдат дискретни, защото чорапите могат да бъдат аксесоар. Защото чорапите са необходимост. Защото чорапите могат да се превърнат във всичко, което си пожелаем.

 

И тъй като всеки иска да привлича положителна енергия и късмет в живота си, то нищо не пречи да изпробваме да обуваме чорапи в цвят, който отговаря на деня от седмицата. Ако вярваме и опитаме – може и вълшебството да се получи. Но най-важното – нищо не губим, ако опитаме.

 

Решихме да Ви представим цветовете за дните от седмицата, според философията на българина Петър Дънов. Признаваме – нямаме наблюдения все още дали работи методът. Но още утре ще започнем да си обуваме чорапи в цвят, според неговите указания. И без това цветните чорапи са на мода! Надяваме се и Вие да опитате да се обличате според цветовете, а после да споделите мнения в коментарите – помага или не.

 

А сега Ви представяме цветовете за седмицата, според Петър Дънов – български философ, създател на учението Дъновизъм.

 

Понеделник – господарства зеленият цвят...

 

Вие решете дали ще обуете зелени чорапи, ще си сложите красив зелен аксесоар или тоалет. А ако имате възможност да се заобиколите в зеления цвят на природата – още по-добре. Няма как да не получите доза енергия! Та едни зелени чорапи могат да напомнят за чувството да вървиш по окосена трева... А може наистина да полежим върху нея!

 

Вторник е в червено!

 

Вторник явно е огнен! Може би стоплящ, може би леко агресивен. Но определено облечен в цвят, който дава сила да атакуваш целите си. Чорапи в червено? Или нещо друго в този цвят... Смело, нали? Само внимавайте. Червеното изисква внимание. Ако тоалетът Ви е в този цвят – нека всичко друго му отстъпва. Ако чорапите са червени – нека те бъдат акцента.

 

Сряда е жълта...

 

Като слънцето, като златото, като настроението. Облечете нещо жълто. Или си купете жълти чорапи. Може би жълтите чорапи ще бъдат едни от най-приказните на света. Може би слънчевото настроение ще влезе в душата Ви. А може би обличайки се в жълто, Вие ще стоплите нечие сърце...

 

Тъмносиньо за четвъртък, моля!

 

Може би като море, може би като небе. Вие решете как ще се почувствайте. Вие решете дали да облечете тъмносиня рокля или просто да обуете чорапи в цвета на тъмно небе.

 

Петък в ясно синьо...

 

След тъмнината идва светлина. Тъмнината спира да бъде толкова страшна и отстъпва мястото си на по-светлите тонове в душите ни. Не може четвъртък да носим тъмносини дрехи или чорапи, а сега да не облечем или обуем ясносините цветове в гардероба ни. Чорапи в ясносиньо? Навярно си заслужава!

 

Събота е виолетова...

 

Какъв красив цвят! За съжаление нямаме дрехи във виолетово, но специално си купихме чорапи в този цвят. А Вие на какво ще заложите?

 

Неделя е портокалова!

 

Какъв жизнен цвят! Идеален за новото начало, което предстои. Идеален за усмивки! Тук ще оставим чорапите настрани и ще потърсим дрехи в портокалов цвят. Със сигурност няма да ни оставят незабелязани...

 

Всеки ден си има своя планета...

 

Всеки един ден на земята е подвластен на една от планетите. Самото начало на деня е тогава, когато изгрява слънцето. Самият край на деня е тогава, когато слънцето залязва.

 

Времето между изгрева и залеза е разделено на дванадесет части, а всеки час отговаря на една определена планета. Редът на планетите е строго обособен – Луна, Меркурий, Венера, Слънце, Марс, Юпитер Сатурн. При дните от седмицата – понеделник – Луна, Вторник – Марс, сряда – Меркурий, четвъртък – Юпитер, петък – Венера, събота – Сатурн, неделя – Слънце.

 

Нека дадем пример: Понеделник слънцето изгрява в шест сутринта, а понеделник е подвластен на Луната. От шест до седем сутринта ще бъдем под влиянието на тази планета. От седем до осем – Меркурий. От осем до девет – на Венера, и т.н.

 

Нарочно интерпретирахме значението на цветовете според своите усещания. Защото в крайна сметка всеки усеща света по различен начин. Ако за едни хора червеното е изпепеляване, за други е приятна топлина. Ако едни искат да отидат на дълбоко и да опознаят материята в дълбочина – могат да го направят. Ние искаме просто да потопим себе си и Вас в усещанията. И да вярваме, че привличаме късмета чрез определен цвят. А и едно е сигурно – цветовете не ни оставят безразлични!

 

Носете цветовете на седмицата. На чорапите, дрехите или аксесоарите си. Защото нашето отношение към вещите ни, до голяма степен отговаря на характера ни. Защото дори един чифт чорапи може да ни представи в добра светлина или да ни злепостави. Защото цветовете са енергия. Може би това наистина е начин да повикаме благоденствието в живота си. А и да не успеем – поне ще имаме нови цветни дрехи, чорапи или аксесоари.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (393)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница