Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи с черни котки – ще хапеш или ще мъркаш?

Чорапи с черни котки – ще хапеш или ще мъркаш?

 

Чорапи с черни котки – ще си взема поне два чифта, защото до преди известно време вярвах, че тези животни носят лош късмет. Днес знам, че те са създания, които просто са се родили с този цвят. И не се различават от другите – напротив, приличат си. Искат да бъдат обичани.

 

Ще си взема чорапи с черни котки – защото са различни

 

Чорапите с черни котки ми напомнят да се държа по-добре с хората и да ги приемам по-лесно. Представяте ли си някой да Ви отбягва, защото сте руси, червенокоси, имате лунички или коса, чиято дължина не отговаря на естетическите възгледи на дадена личност. Да приемат, че носите лош късмет, защото имате белег или… сте българин.

 

Гадно звучи, нали? Навярно и на черните котки не им е приятно да бъдат определяни единствено по това, че са… черни. . Останалите видове са хранени, галени и гушкани, защото са родени в различни цветове.

 

 Животът на черните котки е предначертан още от раждането им – някой ни е втълпил, че ще ни навлекат бели.  Чорапите ми с черни котки ми напомнят да приемам различните. Защото всички си приличаме и се различаваме по дадени външни белези. И не по тях трябва да се съди какво е сърцето ни.

 

Чорапите ми с черни котки ми напомнят, че щастието е в моите ръце

 

Цял живот търсим щастието и ако не го открием вътре в себе си, то може да си отидем от този свят без да сме го усетили. Късметът зависи от настройката ни, енергията ни. Позитивизма и начинът, по който гледаме на света. Ако видиш черна котка – да не избягаш, а да погалиш. Това ще донесе усмивка. Ако денят е мрачен да се взираш в небето – винаги е красиво.

 

Ако видиш чорапи с черни котки в магазина за чорапи – да си купиш. Нека на другите да им носят препятствия. Може би са създадени точно за теб, за да счупиш стереотипите, който светът ни налага.

 

Не, черните котки не са на късмет. Не носи късмет решението да се върнем по заобиколния път и да закъснеем за важна среща или за работа. Да не вземем детето си по-рано от градина, да пропуснем 2 хубави песни време.

 

Всичко е въпрос на нагласа. Ние обичаме котки, обичаме и себе си. Макар да не сме родени идеални. Точно за несъвършените съвършени са нашите чорапи с черни котки.

 

Не всеки е готов да приеме себе си и отговорността да бъде щастлив. Но направи ли го веднъж – усилието си заслужава.

 

Чорапи с черни котки – за онези, които обичат да са различни

 

За тях чорапите с черни котки не са просто чорапи, а аксесоар. Държат на детайлите и са наясно, че и най-обикновените дрехи стоят красиво, ако са съчетани с правилните обувки, чорапи и чанта.

 

Чорапите с черни котки са бижутата за краката ни, които говорят. Показват, че сме смели, не робуваме на стереотипи или самите ние понякога сме в ролята на черни котки и дали ще измъркаме или ще одраскаме зависи  единствено от отсрещния човек.

 

Чорапите с черни котки са създадени за онези, които са съвършени с несъвършенствата си, защото осъзнават, че са уникални. И за онези, които забравят, че са специални точно такива каквито са. И имат нужда от припомняне.

 

Чорапи с черни котки – да вярваме ли в суеверия?

 

О, да. И ние вярваме в суеверия, но само в добрите – ако намерим пари на улицата, то знаем, че е на късмет. Взимаме ги и не мислим, че са изхвърлени нарочно, защото някой се разделя с отрицателната си енергия. Вярваме, че поливането с вода е важна дейност преди всяко събитие. Но не приемаме, че една черна котка носи лош късмет.

 

Чорапи с черни котки – смели ли сте? Чорапи с черни котки – избирате ли да сте отговорни за щастието си? Чорапи с черни котки – обичате ли животните? Чорапи с черни котки – искате ли един различен аксесоар?

 

Този модел е за всички Вас.

 

Черни котки – защо са считани за предвестници на лош късмет?

 

Някога черните котки били смятани за талисмани от някои древни цивилизации. По-късно църквата започнала да ги свързва с вещерството.  Приемало се, че занимаващите се с магии имат способността да се превъплъщават в черни котки. Представителите на тази част от животинския свят били избивани години наред само заради цвета си.

 

Чорапи с черни котки – да направим този свят едно по-добро място, да бъдем  по-толерантни и обичащи. Чорапи с черни котки – приготви се за изненади. Чорапи с черни котки – предизвикай късмета си. Чорапи с черни котки – заслужава си!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница