Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи с животни - чорапи с кауза

Чорапи с животни - чорапи с кауза

чорапи с животни

 

Обичате ли животни? A чорапи с животни? Ние ги обожаваме! Нямаме в дома си домашен любимец, просто защото нямаме време да се грижим пълноценно за него. Но всички улични животни са наши верни приятели! Знаят, че ще им свалим вкусни лакомства,  ще ги погалим, ще им потърсим дом и ще направим всичко, което можем, за да бъде денят им една идея по-лек. Имаме и чорапи с животни - едни от най-сладките вещи в гардероба ни.

 

И точно днес искаме да поговорим за чорапите и за уличните животни. Онези, които са изхвърлени - без право да се оплачат, без право на лично мнение. Без възможност да разберат какво са направили, за да бъдат отлъчени от хората, които толкова много обичат!

 

За съжаление не е рядко срещано явление. За още по-голямо съжаление - няма тенденция за занижаването на броя им. Но ако поне един човек осъзнае, че взимайки едно съзнание в дома си, то поема дългосрочен ангажимент... Успех ще е!

 

Да не си взимаме животно, ако не сме сигурни, че можем да се грижим за него! По- добре да си вземем чорапи!

 

Животните не са покупка, която можем да захвърлим веднага, когато ѝ се насладим. Взимайки си, ние си избираме живо същество, което ще живее с нас в следващите години от живота ни. Да вземеш едно мъниче и да го отгледаш е избор, който трябва да се взима отговорно и осъзнато.Ако не сме сигурни, че след 5 или 10 години все още ще искаме това създание... Ами има чорапи с животни! По-добре да си купим от тях! Хем ще можем да ги сменим, когато ни омръзнат или се износят...

 

Ако не сме сигурни, че искаме да споделяме от времето си, по-добре да си купим чорапи с животни

 

Домашните любимци искат време! За разходка, за игри, за внимание, за грижи. Ако ще ни тежи да отделим от свободните си минути, по-добре да си купим чорапи с животни. И не, не е лошо да не искаме да отделяме от  времето си, за да се грижим за някого. Но е лошо да изберем да си вземем животно, а то да страда заради нашия избор.

 

Лошо е да предложим дом, който да смятаме, че с лека ръка можем да си вземем. Лошо е да забравяме, че сме поели отговорност и някой да страда заради това.

 

Ако не сме сигурни, че искаме да отделяме от бюджета си - по добре да си купим чорапи с животни

 

Да, домашните любимци искат грижа и време, но и имат разходи. Храна, медицински прегледи, когато се наложи и още куп непредвидени парични средства. Но когато си взимаме животно, то трябва да го правим с любов. Тогава и парите, които даваме няма да ни тежат.

 

И да, понякога може да нямаме излишни средства за най-скъпата храна. Или да искаме да си купим нова дреха, вместо да дадем пари за лекарства. Въпреки това здравето на нашият любимец стои на първо място. Ако не сме готови да отделяме пари за него, то по-добре наистина да си купим чорапи.

 

Ако още нямаме дете, но смятаме, че не е добре да живее с домашен любимец - по-добре да си купим чорапи с животни

 

Не е задължително да искаме детето ни и кучето, котката или папагала да стават приятели. Но ако си вземем животно и има тенденция да станем родители, то е добре да помислим по въпроса.

 

Дори да имаме един грам съмнение, че не искаме рожбата ни да живее с домашен любимец, би било по-добре да си вземем чорапи с животни. Ако искаме - вече знаем за ползите и негативите. Излишно е да ги обсъждаме.

 

Ако партньорът ни не иска животно, то по-добре да си вземем чорапи с животни

 

Или поне до момента, в който не стигнем до консенсус. Така няма да нарушим хармонията във връзката си. А и животните имат нужда да усещат любовта на всички в дома, а не само на един човек.

 

Чорапите с животни са красиви, удобни и са идеални както за хора, които имат свой домашен любимец, така и за всички останали. Но ние като производители на чорапи сме щастливи, че успяхме да засегнем една тема, която е важна. И все пак остава настрани от обществения отзвук.

 

Нека бъдем добри и отговорни. Нека носим готините си чорапи. Нека правим каквото ни харесва, но да не забравяме, че понякога друго същество зависи от нас. Чорапи, чорапи, чорапи - обичаме тези чорапи! Винаги имат решение по всички въпроси!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница