ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Виж всички истории

Чорапи с надписи – готов ли си да впечатляваш?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

 

Понякога искаме да кажем толкова много на света и хората. Да забравим за сдържаността си и да я заменим с онова свое саркастично аз, което умее да се шегува със себе си и околните, да бъде прямо, усмихнато и да не се интересува от чуждото мнение. Да се облича така както му харесва, без да си мисли какво ще кажат другите, да прави това, което го прави щастлив – забравяйки да се съобразява с общественото мнение. Точно за тези хора ние създадохме и продължаваме да творим нашите модели чорапи закачки, които са част от колекцията чорапи с текст.

 

Нашите чорапи с текст са впечатляващи!

Нашите чорапи с текст впечатляват както хората, които ги купуват за себе си, така и околните. Те са забавни, дръзки и свежи – също като своите притежатели. Нашите чорапи с текст разкриват за собственика им, че е човек, който притежава завидно чувство за хумор – качество, което се цени много в днешно време и смелост да бъде различен и пъстър, като прекрасните емоции на живота. Нашите чорапи с текст са на различни теми, за да може всеки човек да изрази собственото си мнение по възможно най-добрия начин.


Нашите чорапи с текст  са идеалният подарък!

Нашите чорапи с текст са идеалният подарък, когато търсите нещо щуро, нестандартно и весело. Нашите чорапи с надписи са идеалният подарък, когато сте поканени на парти и не знаете какво да занесете – „гарнират” се чудесно със студена бутилка от любимото питие, идеални са когато отивате на празник, а когато са подарени без повод носят заряд, който вдига градусите на настроението на най-високите степени.

 

Нашите чорапи с надписи могат да зарадват както Вашите близки, така и приятелите и колегите Ви. Защо не и шефа, ако е от онези особен тип веселяци, за които е чест да работиш. А ако сте собственик на бизнес и ги подарите на служителите си – винаги ще помнят този жест.

 

Нашите чорапи с надписи говорят!

 

Те могат да кажат на жена Ви, че не сте мързел, просто обичате да си лежите или на мъжа Ви, че не сте сготвили вечеря, защото Ви харесва да си почивате, но няма да е все така. Те могат да съобщят за плановете Ви да пиете от сутринта. Нашите чорапи с надписи са идеална закачка и за всеки, който слуша или не слуша за ситуацията със епидемията в страната. Нашите чорапи с надписи могат да пожелаят късмет за днешния ден или да бъдат подарени преди важно събитие, за да го пожелаят на онзи, за когото са предназначени.

 

Защо да пишем статуси в социалните мрежи, когато можем да ги сложим върху себе си – нашите чорапи с надписи са идеалният вариант, за да се случи това.

 

Все повече хора споделят готини мисли в социалните мрежи, ние ги споделяме в нашата колекция чорапи с надписи. Те са идеални за снимка, с която да провлечете вниманието към себе си, независимо дали сте инфлуенсъри или просто обичате да изненадвате приятелите и последователите си.

 

Нашите чорапи с надписи гарантират множество реакции – от познати и непознати. Грабнете своя чифт и нека потребителите говорят за Вас.

 

Нашите чорапи с надписи са различни.

Модата е това, което някой ни диктува. Стилът е това, което носим в себе си. Светът принадлежи на индивидуалистите, на хората, които умеят да изразяват себе си, които не вървят по утъпкани пътеки, а чертаят своите собствени. Обуйте си някой от нашите модели чорапи с надписи и бъдете онези, които Ви харесва да сте.

 

Ако искате други надписи върху бъдещите си чорапи?

Ако търсите конкретен модел чорапи с надписи, но не го намирате, то можете да ни кажете идеята си. Нашият екип работи, за да радва хората и да спомага желанията им да стават реалност. Вие не сте просто наши клиенти. Приемаме хората, които ни се доверяват като приятели. И подхождаме с огромно уважение към тях.

 

Чорапи с надписи – обуй се в настроение! Чорапи с надписи – кажи каквото искаш на света, без да използваш думи. Чорапи с надписи – крачи уверено по пътя на живота. Защото всяка стъпка си заслужава. Защото имаш силата да напишеш своята история. Защото този свят принадлежи на всички хора и твоят стил налага модата. Или се отличава от нея. Няма никакво значение. Важното е да те кара да се чувстваш добре…

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Както може би сте забелязали, чорапите отдавана не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правил...
  Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че...
  Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е д...

Нови модели

Кои сме най-много :)