Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи с шевици – вземи си

Чорапи с шевици – вземи си

 

Българи сме! Независимо дали политическото и икономическото положение в България е добро. Независимо дали живеем на родна земя или сме избрали да изградим живота си в чужбина. Без значение дали тук получаваме шанс за живота, който искаме или не.

 

И имаме история, с която да се гордеем. Предци, на които делата да славим. Музика, която те кара да настръхваш. Природа, от която онемяваш. Жени, чиято красота се слави по света. Дух, който трудно може да бъде прекършен. Българи сме - имаме традиции и обичаи. И вдъхновени от всичко това, ние създадохме нашите чорапи с шевици.

 

Чорапи с шевици - идеални както за ежедневието, така и за официални поводи.

 

Живеем във време, в което все повече имаме нужда да се обърнем към миналото, за да намерим сила за бъдещите дни. Залите за народни танци са все по-пълни. Дрехите с елементи от България намират все по-голямо място в гардероба ни. Накитите с шевици красят тялото ни. Това връщане назад към миналото не е случайно. Дълги години се опитвахме да подражаваме на чужди държави и култура, забравяйки, че ние самите имаме огромно богатство. Днес започваме да се запознаваме с него и да го налагаме по-силно от когато и да е било. И когато сложим върху себе си дреха или чорапи с шевица - ние сме горди. Имаме принадлежност и шанс да направим нещата в страната си една идея по-добри.

 

Дрехи и чорапи с шевици

 

Шевиците носят огромна символика - цветовете им , изображенията - не са случайни.

 

Счита се, че могат да предпазят притежателя си от злото, а също така някога разкривали социалния статус на хората. Нашите чорапи с шевици са подходящи и достъпни за всеки човек. В нашите чорапи с шевици в вплетена много положителна енергия и любов, защото сме ги изработили с огромно желание. И нямахме търпение да Ви ги представим и да Ви зарадваме.

 

Как се носят нашите чорапи с шевици?

 

Нашите чорапи с шевици могат да се носят като самостоятелен аксесоар или да бъдат едно чудесно допълнение към дрехите Ви с народни мотиви. Нашите чорапи с шевици са подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи. Нашите чорапи с шевици няма да Ви оставят незабелязани. Те имат силата да впечатляват, но без да се натрапват. И ще накарат притежателите си да се чувстват удобно и комфортно.

 

Чорапи с шевици - идеалният избор, ако искате да зарадвате някой чужденец

 

Чорапите с шевици са идеалният избор за подарък, ако желаете да зарадвате някой чужденец. Сувенирите с български мотиви биха красили дома му. Чорапите с шевици - него. Няма как да не впечатлите един чужденец, когато му позволите да се докосне до една чужда за него култура, да му разкажете за значението на цветовете и защитната функция на символите. Когато му покажете, че и Вие носите такива. Чорапите с шевици сближават хората с родината ни.

 

Чорапите с шевици са идеален избор независимо дали човекът ни е много близък или е далечен познат, към когото искаме да отправим жест на внимание. Те не са просто чорапи. Чорапите с шевици са аксесоар, сувенирът в гардероба ни и няма да Ви позволят да се затрудните при избора си на подарък.

 

Чорапи с шевици - идеален подарък за близките ни, които са далеч.

 

Когато си извън родината за дълго време, имаш неистова нужда да се хванеш за корените си, да пазиш принадлежността си, да имаш по-силна връзка с всичко, което си приемал за даденост. Обувайки чорапи с шевици, сърцето ти се доближава една идея по-близо до родното ти място. По тази причина са идеален подарък за всички наши близки, които живеят в чужбина. Или за нас самите. Защото човек трябва да може и сам да си подарява подаръци.

 

Чорапи с шевици – вземи си!

 

Обичаме всички чорапи, които сме изработили. Чорапите с шевици обаче заемат огромно място в сърцето ни. Защото са подходящи за всеки един човек, защото са нашият принос към модата и завръщането на фолклорните мотиви. Защото изработката им е изключително качествена и дълго време ще красят ходилата Ви. Защото знаем, че обувайки нашите чорапи с шевици, няма да останете незабелязани. Защото ще сме горди, че сме допринесли съвсем малко, за да се чувствате добре.

 

Чорапи с шевици – вземи си и бъди различен! Запази българското в себе си и го покажи на света! Красиво е! Заслужава си…

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Ревюта (267)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница