ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Чорапи с текст – за какво ни помагат в живота?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Думите са една от най-големите сили и слабости, които притежава един човек. Чрез тях можем да разсмиваме, да огорчаваме, да накараме някого да полети от щастие, а друг да се почувства по-нисък от тревата. Думите са оръжие, чрез което можем да изкореним лошото и да внедрим добротата в света, но също така използваме тяхната мощ, за да нараним волно или неволно. Думите – използваме ги за закачки и добро настроение – точно както обича нашият екип. По тази причина решихме да споделим усмивките си и с Вас и създадохме чорапи с текст.
 

 

ВСИЧКИ НАШИ ЧОРАПИ СЪС ЗАКАЧКИ >>>


 

Чорапите с текст са начин, по който споделяме по забавен начин действителността, преживяванията и емоциите си. Чорапите с текст са чудесна възможност да се пошегуваме със себе си и останалите. Чорапите с текст са продукт, който отличава стила ни от този на останалите. Те подчертават човешката индивидуалност и събират всички погледи, когато са на показ.

 

Чорапи с текст – вместо татуировка

 

Татуировките са изображения, които правим с идеята, че ще останат цял живот върху тялото ни. Ние обаче се променяме и чудесната идея днес, може би не би изглеждала толкова добре след десет или двадесет години. Разбира се – съвременните методи позволяват заличаване на татуировките, но една подобна процедура струва не само голяма сума пари, но и време.

 

Чорапите с текст позволяват да се отдадем на момента, на сегашното си емоционално състояние и да покажем мислите си пред света. Разнообразието от модели е голямо, а нашият екип с удоволствие би се отзовал, ако имате своя идея за подобен продукт.

 

Чорапи с текст – вместо нова прическа

 

Веднъж отидох на фризьор в недобро емоционално състояние. Поисках коренна промяна, за която после навярно щях да съжалявам. За мое щастие той ми предаде опита си: „Ако не знаеш какво да правиш със себе си, отиди на фитнес, не променяй косата си и се върни, когато си спокойна”.

 

И до днес следвам този съвет. Не винаги имам желание за спорт и мързелът надделява, но тогава измислям друг вариант – чорапи с текст, които изразяват емоциите ми. Чорапи с текст, които обувам и събувам, когато преценя за необходимо. Чорапи с текст, които ме описват без дори да говоря. Чорапи с текст, които не просто предпазват ходилата ми, а са аксесоарът, без който не мога.

 

Чорапите с текст – чорапите на надеждните хора

 

Голяма част от нас се впечатляват от чорапи с текст, шарени и цветни модели, които носят усещане за свежест и добро настроение. Често обаче се питаме дали са подходящи единствено за свободното ни време или бихме могли да отидем с тях на работна среща, да заведем детето на детска градина или да ги сложим при важно събитие от личния ни живот.

 

Истината е там, че светоусещането ни днес е изключително разчупено. Дизайнерите експериментират, смесвайки различни стилове по шантав начин. Така шарените чорапи и чорапите с текст намират своето място във всяка една сфера от живота ни.

 

Чорапите с текст са подходящи дори за бизнес среща или за интервю за работа. Е, добре е да не съобщават уменията ви за носене на пиене на алкохол, освен ако не сте намерили работата мечта, в която пише, че е основно изискване.

 

Чорапите текст и психологията

 

Едни от последните изследвания сочат, че забавните чорапи, в това число и чорапите с текст, ни правят по-успешни. Погледите на събеседниците ни падат върху тях и подсъзнателно ги карат да смятат, че сме по-разчупени, освободени и готови за съдействие хора.

Едновременно с това шарените чорапи и чорапите с текст остават впечатление, че притежателите им са личности, които умеят да живеят извън общоприетите рамки, да бъдат лидери, които умеят да диктуват правилата, но и да се вслушват в мнението на околните.

Световни психолози изказват мнение, че облеклото може да влияе и на поведението ни. Така едни смели цветове или чорапи с текст, биха ни подтикнали да бъдем по-уверени и да предприемаме действия. По този начин ще постигнем по-големи успехи, доверявайки се на собствения си стил.

Момичетата, които обръщат внимание на детайлите, навярно знаят, че мъжете, които носят шарени чорапи или чорапи с текст, се смятат за по-жизнерадостни. Често измислят различни начини за развлечения и не биха ги оставили да скучаят пред телевизора.

Според психолозите мъжете, които носят шарени чорапи или чорапи с текст, могат да имат един по-съществен недостатък – да са склонни към изневяра. Представителите на силния пол, които залагат на бели чорапи, биват определени от експертите за отлични любовници, а със спортни – за личности, които имат високо самочувствие.

 

Чорапите с текст – за кого са подходящи?

 

Чорапите с текст са идеалният вариант за детето ни, което е във възраст, в която има потребност да се отличава. За нас, които искаме да имаме нещо щуро по себе си. За шефа ни, който е потънал в задачи и има нужда да се ободри, за колегите, които неистово се нуждаят от глътка свежест. За чорапите с текст няма възраст и пол. Те могат да бъдат идеалният и леснодостъпен аксесоар за всеки един човек.

 

Чорапите с текст – носим ги и ние. Чрез тях радваме себе си, близките си и клиентите си. Екипът ни ги създава с много любов и ги зарежда с позитивна енергия и добро настроение. Чорапи с текст – един от най-добрите начини да изразим себе си, мнението си и закачливото си поведение.  Чорапи с текст – качествени, удобни и забавни.

 

Нека не говорим – нека оставим на дрехите, маниерите и поведението ни да ни опишат като хора. Нека впечатляваме с изборите, които правим, с позитивизма, който разпръскваме, с усмивките, които даряваме. Те говорят за нас повече, отколкото предполагаме.

 

Думите – сила или слабост – избираме ние. Как да боравим с тях, отново е наша отговорност. Ние решаваме да си напомняме да ги ползваме за добро настроение и много забава, за да изразим детето в себе си, за да се усмихваме по-често. И чорапите с текст ни помагат.

 

Разгледайте нашите модели чорапи с текст. Предлагаме ги с отлично качество и бърза доставка. Можете да ни посетите и в нашите физически магазини, ако имате време и държите на живото общуване. Нетърпеливи сме да им се зарадвате!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....
    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи