Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи за бала и след това

Чорапи за бала и след това

чорапи за бала на абитюрентите

 

Абитуриенти, обуйте си чорапи!Чорапи – със сигурност не е първото нещо, което ще купите за своя бал. Но е сред нещата, които могат да бъдат акцент, който няма как да остане незабелязан...

 

Разгледайте луксозни мъжки чорапи за младежите

 

Препоръчваме да помислите и за вариант с копринени чорапи

 

А за девойките най-добрият избор са нежните и сексапилни дълги 7/8 чорапи над коляното

 


Наближава бала. Денят, който повечето млади хора очакват с нетърпение и ударна доза вълнение. Денят, в който красотата ни трябва да накара слънцето да немее от възхита, околните да спират погледите си върху нас, а ние да се чувстваме сякаш светът е в краката ни.Балът е моментът, в който завършва един дълъг етап от живота ни.
Нощта, в която вдигаме тостове, за да сме достатъчно смели, за да постигнем мечтите си.Балът не е просто една нощ. Той е подготовка, която завзема мислите и времето ни месеци по-рано.
И днес, когато вярваме, че вие също сте запленени от еуфорията, покрай наближаващия празник, то можем да ви дадем само един съвет – обуйте си чорапи!

 

Звучи странно – знаем. За някои може би дори нелепо. Но повярвайте – това е един от най-добрите съвети, които сте получавали.
И сред най-добрите, които ние сме давали...Но защо чорапи?

 

Чорапите не са просто част от облеклото, която предпазва краката ни от студа. Те показват нашия стил, способността ни да подберем правилния чифт, сред хилядите видове чорапи на пазара.


Защото мъж, който държи на чорапите си и знае как да ги съчетава е способен да побърка жените. Защото жена, която обуе секси чорапи, съобразени с облеклото остава загадка за мъжете. Независимо дали роклята е още върху нея или вече виси от полюлея в спалнята...Обуйте си чорапи!

 

Защото през май дните са дъждовни и студени. А няма нищо по-неприятно от замръзващо момиче, с невероятен тоалет. Но несъобразен с прогнозата за времето.Обуйте си чорапи!

 

И отивайте да купонясвате...

 

Във Вашия ден. Моментът, който сте чакали с години. Крещете, останете без глас от пеене на песни. Нека краката ви болят от танци! Нека сте неразумни! Нека обществото ви мисли за луди! Бъдете такива, каквито желаете да сте.
 


Обуйте си чорапи!


И после ги пазете!Така ще Ви напомнят, че колкото и да е трудности да срещнете в идните дни, винаги ще има нещо, което да прави стъпките в житейския ви път по-леки – независимо дали ще бъде дете, пътешествия, моменти с приятели или чифт чорапи, който ще намали раните по краката ви... Гарантираме – ако е секси ще помогне и на душата ви...Обуйте чорапи, мили абитуриенти!


И на добър път...

 

Нека вълненията и щастието останат с вас през целия ви живот!
Когато ви стане тежко, когато губите детското в себе си – спомняйте си за бала.
Вие ще бъдете същите хора, макар да не можете да се познаете.
Вие ще бъдете същите хора, макар рекламите и съседите да говорят друго.
И когато някой ви каже, че светът се променя, вие му напомнете, че ние -хората сме в корена на тази промяна.
Тогава извадете чорапите от гардероба. Прибрахте ги, нали? Сложете най-красивите си дрехи и танцувайте... Смейте се! Пейте отново с цяло гърло. Обадете се на онзи красавец, който не можете да забравите.

 

Прошепнете му, че все още мислите за него.
Напомнете му, че чорапите, които сваляше с такава страст, са все така в гардероба... и ги пазите само за него!
И се забавлявайте!
До полуда!
Както в най-запомнящата се нощ...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница