Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи за Коледа

Чорапи за Коледа

весели чорапи за коледа

 

У дома съм си! Светло е! И топло! Нося дебели чорапи с коледни орнаменти. Топлят ми! Топлят краката ми и душата ми! Пренасят ме далеч от проблемите, далеч от задълженията, далеч от шума на коли и недоволни хора. Пренасят ме в свят, който знам, че съществува. Но все по-рядко посещавам! А така го обичам! – до лудост. И когато се усетя, че дълго не съм била там, си мисля колко съм глупава.

 

Нося дебели чорапи с коледни орнаменти. Те ме връщат в детството, което е мой приказен свят. Мястото, на което се връщам, когато тук ми е студено.

 

Гледам прекрасните си коледни чорапи и пия чай от джезвето. Странно, нали? Дори думата джезве не съм ползвала от години? За какво ми е – нали имам най-модерната машина? И стелки, които затоплят краката ми?

 

Магазин По чорапи

 

Днес обаче имам време и осъзнавам - голяма грешка! Най-затоплящите стелки не могат да заменят топлината от коледните чорапи! Най-скъпата машина не може да даде вкуса на чая, който е къкрил на котлона. Най-вкусната храна не може да замени вкуса на кекса, чиято рецепта по-рано сме объркали!

 

Вкъщи съм си! Обута в коледните си чорапи и не искам да излизам от тук! Топло ми е! Чувствам се защитена. Очаквам най-близките си хора. И съм щастлива! Купила съм им подаръци.


 

И знаете ли? Не съм изхарчила  стотици левове. Купих им по един чифт коледни чорапи. Избрах с тях да стопля сърцата им!  Защото какво е лукса, когато на душата ни ѝ е студено. Кой друг подарък би бил по-подходящ от чорапите, ако искаме да подарим преживяване (без да излизаме от уюта на дома си)?

 

И знаете ли? Всички, които обичам останаха очаровани от коледните чорапи, които получиха. От прекрасните орнаменти, които те връщат в детството! От чувството да бъдеш обут в топлина и спомени. И да пиеш чай, направен в джезвето.

 

Чорапи за Коледа

 

От моментите, които създаваме сега, за да останат в спомените ни завинаги. Моментите, които знаеш, че ще свършат, защото работата и задълженията те очакват в близкото бъдеще. Но стискаш здраво, за да ги уловиш и задържиш в сърцето си.

 

Коледните чорапи са онази част от нас, която не иска да бъде голяма. Онази част от нас, която създава красиви моменти. Както някога за нас са ги създавали нашите близки. Коледните чорапи имат магическа сила – забавят стъпките ни. И ни напомнят, че трябва да го живеем този живот. Истински! А не да го пропиляваме.

 

Ако не знаете все още какво да купите на близките си – купете им чорапи! С най-красивите, най-пъстрите коледни орнаменти. Те ще разберат, че им подарявате спомени. И най-сладките настоящи моменти.

 

Ако не знаете все още какво да купите на близките си – купете им чорапи! Никога няма да бъдат излишни. Ще топлят краката им. Ще топлят сърцата им. Ще бъдат усещане, че някой се намира вкъщи.

 

Обуйте си коледни чорапи! И си пожелайте весели празници. Първо на себе си! После на другите! Та нали няма как да раздаваш щастие, ако самият ти си в мрачно настроение.

 

Ние също ви желаем щастие! Знаем, че по празниците не продаваме чорапи, а емоция! Бъдете весели и здрави. Вие и най-близките ви хора...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (362)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница