ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Виж всички истории

Чорапи за Коледа

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

весели чорапи за коледа

 

У дома съм си! Светло е! И топло! Нося дебели чорапи с коледни орнаменти. Топлят ми! Топлят краката ми и душата ми! Пренасят ме далеч от проблемите, далеч от задълженията, далеч от шума на коли и недоволни хора. Пренасят ме в свят, който знам, че съществува. Но все по-рядко посещавам! А така го обичам! – до лудост. И когато се усетя, че дълго не съм била там, си мисля колко съм глупава.

 

Нося дебели чорапи с коледни орнаменти. Те ме връщат в детството, което е мой приказен свят. Мястото, на което се връщам, когато тук ми е студено.

 

Гледам прекрасните си коледни чорапи и пия чай от джезвето. Странно, нали? Дори думата джезве не съм ползвала от години? За какво ми е – нали имам най-модерната машина? И стелки, които затоплят краката ми?

 

Магазин По чорапи

 

Днес обаче имам време и осъзнавам - голяма грешка! Най-затоплящите стелки не могат да заменят топлината от коледните чорапи! Най-скъпата машина не може да даде вкуса на чая, който е къкрил на котлона. Най-вкусната храна не може да замени вкуса на кекса, чиято рецепта по-рано сме объркали!

 

Вкъщи съм си! Обута в коледните си чорапи и не искам да излизам от тук! Топло ми е! Чувствам се защитена. Очаквам най-близките си хора. И съм щастлива! Купила съм им подаръци.


 

И знаете ли? Не съм изхарчила  стотици левове. Купих им по един чифт коледни чорапи. Избрах с тях да стопля сърцата им!  Защото какво е лукса, когато на душата ни ѝ е студено. Кой друг подарък би бил по-подходящ от чорапите, ако искаме да подарим преживяване (без да излизаме от уюта на дома си)?

 

И знаете ли? Всички, които обичам останаха очаровани от коледните чорапи, които получиха. От прекрасните орнаменти, които те връщат в детството! От чувството да бъдеш обут в топлина и спомени. И да пиеш чай, направен в джезвето.

 

Чорапи за Коледа

 

От моментите, които създаваме сега, за да останат в спомените ни завинаги. Моментите, които знаеш, че ще свършат, защото работата и задълженията те очакват в близкото бъдеще. Но стискаш здраво, за да ги уловиш и задържиш в сърцето си.

 

Коледните чорапи са онази част от нас, която не иска да бъде голяма. Онази част от нас, която създава красиви моменти. Както някога за нас са ги създавали нашите близки. Коледните чорапи имат магическа сила – забавят стъпките ни. И ни напомнят, че трябва да го живеем този живот. Истински! А не да го пропиляваме.

 

Ако не знаете все още какво да купите на близките си – купете им чорапи! С най-красивите, най-пъстрите коледни орнаменти. Те ще разберат, че им подарявате спомени. И най-сладките настоящи моменти.

 

Ако не знаете все още какво да купите на близките си – купете им чорапи! Никога няма да бъдат излишни. Ще топлят краката им. Ще топлят сърцата им. Ще бъдат усещане, че някой се намира вкъщи.

 

Обуйте си коледни чорапи! И си пожелайте весели празници. Първо на себе си! После на другите! Та нали няма как да раздаваш щастие, ако самият ти си в мрачно настроение.

 

Ние също ви желаем щастие! Знаем, че по празниците не продаваме чорапи, а емоция! Бъдете весели и здрави. Вие и най-близките ви хора...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Както може би сте забелязали, чорапите отдавана не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правил...
  Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че...
  Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е д...

Нови модели

Кои сме най-много :)