Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи – как да привлечем късмета чрез тях?

Чорапи – как да привлечем късмета чрез тях?

 

 

Всички искаме по-добър живот. Да срещаме само добри и позитивни хора, да имаме късмет в работата и любовта, да се разминем с бедите и вечер да се приберем живи и здрави до домовете си. Когато става въпрос за щастието ни, то всеки от нас поне веднъж е ставал малко суеверен, дори и най-големите циници. И днес ще си поговорим точно за това – за суеверията. Как да привличаме късмета, но без да изглеждаме луди в очите на околните. Ще го направим чрез аксесоарите, залагайки на чорапите. Защото чорапите имат силата да правят впечатление, когато е необходимо и да остават незабелязани, когато пожелаем. Оказва се обаче, че чорапите могат да привлекат и късмета на наша страна.

 

Начинът, по който обуваме чорапите и обувките си

 

Оказва се, че начинът, по който обуваме чорапите и обувките си може да окаже огромно влияние на това как ще премине денят ни. Поне това казват суеверията. Дали вярваме или не – няма значение. Винаги можем да пробваме и да разберем дали ще привлечем щастливите събития в живота си.

 

Винаги трябва да обуваме първо десния чорап, а после и дясната обувка. По този начин се вярва, че ще вървим смело напред и ще минем с лекота през идващия ден. Прагът на дома или офиса ни също се пресича с десния крак. Когато дете прохожда, то очакваме да тръгне отново с него.

 

Винаги дясната страна се е считала за по-късметлийска, за разлика от своята противоположност. Нямаме идея защо това е така, но бихме пробвали да се доверим на суеверието и да повикаме късмета. Все пак трябва само да обуем чорапите и обувките си първо на десния крак и с него да прекрачим прага – не коства много.

 

Чорапи и дрехи, които сме обърнали наопаки

 

Да облечеш дрехите и чорапите си наопаки означава, че те ще те предпазят от уроки. Много често майките нарочно слагат нещо наобратно на своите малки деца, за да не ги стигат лоши очи.

 

Разбира се, понякога се случва да се облечем така без да искаме. Просто бързаме за работа и изобщо не виждаме. По някое време се усещаме, защото хората по спирките или в магазина ни гледат странно. Не, не е било съзнателно желание да викаме по този начин късмета си.

 

Но ако искаме да опитаме – чорапите са най-добрата част от облеклото, която можем да изберем, за да обърнем на обратно. Незабележими и скрити – чорапите могат тайно да ни предпазват от уроки.

 

Дрехи и чорапи за сбъднати мечти

 

Предполагаме сте чували за визуализацията и силата на това да привличаш мечтания живот. Един от начините е да обличаме дрехи, които са свързани с мечтите ни, за да ги привлечем.

 

Да, ясно ни е – няма как да отидем на делова среща с рокля на сърца и целувки. И да привлече любовта, ще изгорим в професионален план. Но можем да заложим на чорапите, особено през по-хладните дни.

 

Чорапи на сърца – за любов, с храна – за земеделците, които очакват добра реколта, свързани с пътуване, за хората, обичащи пътешествията.

 

Ние вярваме, че мислите и визуализацията привличат. И нямаме против да изпробваме метода с готини чорапи. А Вие?

 

Дупки по чорапите

 

Скъсахте случайно чорапа си. Забравете притесненията си! Това предвещава огромен късмет за деня. И красивото очакване да ти се случи нещо прекрасно. Важното е едно – после да не обувате отново скъсания чорап, защото това вече вещае лош късмет. Спокойно можете да ги закърпите или да изберете новия си чифт чорапи. Все пак старият вече е свършил работата си – донесъл ви е наслада.

 

На мъж не се подаряват чорапи

 

Счита се, че ако жена подари на мъжа си чорапи, то той може да напусне общия дом. Според нас, ако в България една жена не подарява на мъжа си чорапи, то може да стане едно единствено нещо – да ходи бос дълго време, преди да се отбие в магазина и да си купи.

 

Ако обаче майката подари на момчето си чорапи се вярва, че той по-лесно ще се отдели от нея. Тук си мислим само едно – ето защо мъжете нямат навика да си купуват чорапи…

 

Вярваме или не в суеверия обаче, нищо не ни преди да пробваме и да повикаме късмета при себе си чрез тези малки ритуали. Все пак щастието принадлежи на тези, които го търсят и привличат към себе си. Каквото и да правите – обувайте си привличащи и красиви чорапи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница