ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Чорапи за подарък на Свети Валентин

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

чорапи свети валентин

 

Наближава Свети Валентин и всички магазини се надпреварват да предлагат всякакви чудесии, с които да замаете главата на любимите си. Всъщност не е нужно кой знае колко, за да покажеш на човека до себе си, че е обичан. Дори и едни чорапи за Свети Валентин биха свършили чудесна работа.

 

Обичам чорапите. Без значение какви са: с ярки цветове или обикновени черни или бели, с дължина до глезена, с височина до коляното, до ръба на обувките, топли, вълнени, шарени, със забавни шарки, на точки и звездички. Всички те топлят краката ми и сърцето ми, затова обичам да подарявам чорапи по всякакъв повод.

 

Чорапи за Свети Валентин в Магазин По чорапи

 

Откъде идва това мое странно увлечение по чорапите? Мисля си, че е генетично. Наследила съм го от майка ми. Тя също имаше афинитет към чорапите, защото обичаше да ми подарява чорапи. Дори и сега има неразопаковани чорапи, които ми е подарявала още за детските ми  празници или поводи.

 

Майка ми ме поздрави с чувал с чорапи, когато влязох в университета, продължи, когато вече бях работещо момиче и като омъжена млада майка. Майка ми ми купуваше всякакви чорапи, имах всевъзможни модели.

 

Майка ми отдавна я няма, но аз продължавам да купувам чорапи като подаръци за рожден ден за приятелки и празнични подаръци за колегите и съпруга ми. Също така не пропускам да давам пакети с чорапи на децата си, независимо дали са се върнали от лагера или се приготвят за колежа.

 

Сега, когато отново наближава времето за избор на подаръци, мисля, че чорапите са страхотен избор за Свети Валентин както за момчетата, така  и за момичетата.

 

Мога да изброя много основателни причини, поради които решението да купите чорапи за подарък е много правилно, но ще се огранича само с пет.

 

1. Чорапите не струват скъпо

 

Цените на чорапите са различни в зависимост от тяхната форма, дължина и размери. Има скъпи чорапи и дизайнерски чорапи, които биха могли да изпразнят портфейла ви, но също така има и страхотни чорапи на достъпна цена. Имам любим магазин, в който обичам да пазарувам, защото предлагат невероятни модели чорапи. Те познават вкуса ми и не пропускат да ми представят всичко ново и ценно в тази насока.

 

2. Чорапите създават уют.

 

Мнозина страдат от зимна депресия и спешно се нуждаят от разведряване. Подарък от чифт пухкави чорапи е като истинска прегръдка, която започва от краката ви. Така че дайте своята чорапена прегръдка в този нежен ден и добавете топло одеяло на сърчица , за допълнителен комфорт.

 

3. Всички онези никому ненужни неща, които се предлагат по магазините, отклоняват вниманието от чорапите.

 

Празникът на влюбените не визира точна възраст. Празнува се от млади и от стари, но не всички артикули, които се предлагат по магазините са подходящи за всеки. Чорапите някак си са в неутралната зона. Те са подходящ подарък за всеки пол и всяка възраст. Само този факт е достатъчен да отхвърлите страха си и да включите чорапите в списъка си за подаръци. Опаковането на чифт чорапи в красива кутийка ще ви донесе допълнителен плюс.

 

4. Не можете да сбъркате размера.

 

Опитали ли сте някога да купите пуловер или пижама за някого, когато не знаете какъв размер трябва да е? Или знаете размера, но всеки магазин предлага артикулите по различен начин. Работила съм в търговията на дребно през последните няколко години и съм била молена многократно по време на празниците да облека пуловер или яке, за да помогна на някой да избере подарък. Въпреки това, ако купувате чорапи и знаете размера на обувката на получателя, имате и размера на чорапа. Проблемът ви е решен!

 

5. Чорапите могат да кажат всичко.

 

Какъв е смисъла да купувате диск, котка, конуси за сладолед, Hello Kitty, еднорог или снимка на специален спортен отбор на човек, за да му докажете любовта си? Чифт чорапи е подходящ за почти всеки повод, настроение или интерес. Чорапи в тема, която получателят обича, показва, че ви е грижа ... и че сте го слушали внимателно.

 

Следващия път, когато се скитате в мола или магазина в търсене на подарък, проверете в магазина за чорапи и изберете подаръка, който може да зарадва душата и ходилата на приятел или роднина.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....
    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи