Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапи за подарък на Свети Валентин

Чорапи за подарък на Свети Валентин

чорапи свети валентин

 

Наближава Свети Валентин и всички магазини се надпреварват да предлагат всякакви чудесии, с които да замаете главата на любимите си. Всъщност не е нужно кой знае колко, за да покажеш на човека до себе си, че е обичан. Дори и едни чорапи за Свети Валентин биха свършили чудесна работа.

 

Обичам чорапите. Без значение какви са: с ярки цветове или обикновени черни или бели, с дължина до глезена, с височина до коляното, до ръба на обувките, топли, вълнени, шарени, със забавни шарки, на точки и звездички. Всички те топлят краката ми и сърцето ми, затова обичам да подарявам чорапи по всякакъв повод.

 

Чорапи за Свети Валентин в Магазин По чорапи

 

Откъде идва това мое странно увлечение по чорапите? Мисля си, че е генетично. Наследила съм го от майка ми. Тя също имаше афинитет към чорапите, защото обичаше да ми подарява чорапи. Дори и сега има неразопаковани чорапи, които ми е подарявала още за детските ми  празници или поводи.

 

Майка ми ме поздрави с чувал с чорапи, когато влязох в университета, продължи, когато вече бях работещо момиче и като омъжена млада майка. Майка ми ми купуваше всякакви чорапи, имах всевъзможни модели.

 

Майка ми отдавна я няма, но аз продължавам да купувам чорапи като подаръци за рожден ден за приятелки и празнични подаръци за колегите и съпруга ми. Също така не пропускам да давам пакети с чорапи на децата си, независимо дали са се върнали от лагера или се приготвят за колежа.

 

Сега, когато отново наближава времето за избор на подаръци, мисля, че чорапите са страхотен избор за Свети Валентин както за момчетата, така  и за момичетата.

 

Мога да изброя много основателни причини, поради които решението да купите чорапи за подарък е много правилно, но ще се огранича само с пет.

 

1. Чорапите не струват скъпо

 

Цените на чорапите са различни в зависимост от тяхната форма, дължина и размери. Има скъпи чорапи и дизайнерски чорапи, които биха могли да изпразнят портфейла ви, но също така има и страхотни чорапи на достъпна цена. Имам любим магазин, в който обичам да пазарувам, защото предлагат невероятни модели чорапи. Те познават вкуса ми и не пропускат да ми представят всичко ново и ценно в тази насока.

 

2. Чорапите създават уют.

 

Мнозина страдат от зимна депресия и спешно се нуждаят от разведряване. Подарък от чифт пухкави чорапи е като истинска прегръдка, която започва от краката ви. Така че дайте своята чорапена прегръдка в този нежен ден и добавете топло одеяло на сърчица , за допълнителен комфорт.

 

3. Всички онези никому ненужни неща, които се предлагат по магазините, отклоняват вниманието от чорапите.

 

Празникът на влюбените не визира точна възраст. Празнува се от млади и от стари, но не всички артикули, които се предлагат по магазините са подходящи за всеки. Чорапите някак си са в неутралната зона. Те са подходящ подарък за всеки пол и всяка възраст. Само този факт е достатъчен да отхвърлите страха си и да включите чорапите в списъка си за подаръци. Опаковането на чифт чорапи в красива кутийка ще ви донесе допълнителен плюс.

 

4. Не можете да сбъркате размера.

 

Опитали ли сте някога да купите пуловер или пижама за някого, когато не знаете какъв размер трябва да е? Или знаете размера, но всеки магазин предлага артикулите по различен начин. Работила съм в търговията на дребно през последните няколко години и съм била молена многократно по време на празниците да облека пуловер или яке, за да помогна на някой да избере подарък. Въпреки това, ако купувате чорапи и знаете размера на обувката на получателя, имате и размера на чорапа. Проблемът ви е решен!

 

5. Чорапите могат да кажат всичко.

 

Какъв е смисъла да купувате диск, котка, конуси за сладолед, Hello Kitty, еднорог или снимка на специален спортен отбор на човек, за да му докажете любовта си? Чифт чорапи е подходящ за почти всеки повод, настроение или интерес. Чорапи в тема, която получателят обича, показва, че ви е грижа ... и че сте го слушали внимателно.

 

Следващия път, когато се скитате в мола или магазина в търсене на подарък, проверете в магазина за чорапи и изберете подаръка, който може да зарадва душата и ходилата на приятел или роднина.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница