Меню
Профил
Виж всички истории

Чорапите за пътешественици - вълшебните чорапи

Чорапите за пътешественици - вълшебните чорапи

чорапи за пътешествия

 

 

Да пътуваш, да виждаш нови места, да познаваш света - това е богатство. Без много багаж, без излишни вещи, без много хора да знаят къде си! Но със сърце жадно за емоции и вярата, че преоткривайки света, преоткриваме себе си.

 

Да, не всеки ден живеем така, нo се стараем да ни се случва. Тръгваме някъде без посока! С няколко чифта къси панталони и чорапи в багажа си. От тези незабравими моменти се роди идеята да създадем чорапи за пътешественици. Красиви, удобни и носещи безгрижие - чорапи за онези, които преследват мечтите си.

 

Обичаме тази колекция чорапи - припомнят ни красиви спомени или ни подтикват да създадем нови. Това си чорапи за хора със сърце и душа, и жадни за нови емоции. Избрахме най-слънчевите и най-неутралните цветове за чорапите, за да бъдат подходящи за времето и чувствата в сърцето ни - понякога имаме нужда от слънце и лукс, а друг път да си вземем палатка и да избягаме в пустошта - без да знае никой къде сме.

 

И продаваме тези чорапи! Хората ги харесват и им се радват! Точно така както очаквахме. Купуват за себе си или избират нов чифт чорапи за подарък - за някой, с който желаят да прекарат незабравимите мигове в живота си. После ги слагат в красиви кутии или торбички и усмихват близките си с идеите си - на море или на планина? Отговорът най-често гласи: "Където и да е, щом сме заедно!".Разгледайте нашите приключенски чорапи - удобни чорапи, красиви чорапи, безгрижни чорапи. Веднага ще си помислите за красиви неща и ще се пренесете далеч от ежедневните грижи. Веднага ще си помислите: "Това е животът!" - спомените, които ще топлят сърцето ни... Не работата, не съдовете в мивката, не ежедневието - само онова, което остава в душите ни.Три, две, едно... Работният ден приключи! Краят на седмицата е близо! Поеми дълбоко въздух! Затвори вратата на офиса, магазина или болницата, в която работиш. Издишай! Бавно! Много бавно... Остави всичко, за което си се ядосвал зад онази врата. Работният ден приключи, но останалата част от вечерта е пред теб! Не я прекарвай в мисли с кой си се скарал, кой те е ядосал и защо колегите ти не са разбрали мотивите ти.Мини да вземеш детето от градина! И не му се карай, защото е скъсало джинсите, които толкова харесваше! Спомни си за твоите ожулени колена и се усмихни! Панталоните са скъсани, но сърцето трябва да е здраво! Това го помниш, нали? Научи на това нещо и детето си...

 

После елате при нас! Разгледайте и помечтайте или си купете чорапи! На къмпинг, в космоса, на море или планина? Къде си избирате да отидете! Не, не е важно възможно ли е! Не е важно кога ще се случи! Единственото, което е от значение е да си припомните какво означава думата свобода. И да припомните на мозъка си, че има по-богата фантазия, отколкото дори предполага. Покажете на детето си, че не сте онзи скучен човек и можете да се наслаждавате, докато сте съучастник в мечтите му.

 

После изберете наистина къде можете да отидете! Та вашето семейство разполага с вълшебни чорапи! Може би някъде с влак и сандвичи от дома, а може на обиколка из забележителностите на града ви... Не се смейте! Колко туристи идват, за да разгледат мястото, в което живеете. А вашето семейство кога последно се любуваше на парковете и музеите му? Ето, не са Ви нужни много пари, нито време! Само вълшебни чорапи, които носят фантазия. И жаждата да бъдете щастливи!

 

Вълшебни чорапи! Да, предлагаме точно това! Защото обичаме положителната енергия и в изработката им сме вложили много такава! Защото знаем какво означава да обуеш чорапи, нетърпелив да превземеш света! И когато стъпваш смело напред - всяка крачка да ти се получава.

 

Да, ние продаваме вълшебни чорапи! Чорапи, които ще отговарят на вашите лични истории. Чорапи, които имат сърце. И някой ден, дори когато се скъсат, няма да искате да изхвърлите...Ако сме далеч от дома ви, посетете онлайн магазина ни. Бързо ще пристигнат до вас, нали са вълшебни чорапи. Обуйте ги! И живейте! По онзи начин, който е единственият, заради когото си заслужава. Нямаме търпение да ни разкажете приключенията си, но сега ни извинете! И ние ще почиваме. Няколко часа прекарани в свобода и гаранция - ще се върнем с много нови идеи. За чорапи, слънце и дъждове. И всички вълшебства, които ни правят щастливи!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Ревюта (267)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница