ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ * БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ
Магазини: гр. София,

* ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

* бул. Васил Левски 48
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Чорапи за настроение

0

Магазини: гр. София,

* ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

* бул. Васил Левски 48
Виж всички истории

Дамските чорапи и чорапогащници - фетиш за мъжете

 

Фетишът към дамски чорапи и чорапогащници е един от най-често срещаните фетиши при мъжете. В някои случаи дори чифт чорапи и чорапогащник от гардероба на жена може да предизвика фантазия в мъжкото съзнание. В повечето случаи обаче мъжете се вълнуват от женските крака, които са обути в красиви чорапи и чорапогащници.

 

Защо се създава фетишът към чорапи и чорапогащници и жените, които са обути в тях?

 

Играй играта...

 

Най-вероятната причина за това е красотата на женските крака. Мъжете, а и дори жените няма как да оставят незабелязани красивите дамски крака. А една жена винаги знае как да подчертае красотата си. В този случай просто обува чифт красиви чорапи или чорапогащник, които плътно прилепват по тялото й. По този начин скрива и разкрива най-интересните за мъжете части от тялото си.

 

Друга причина женските чорапи и чорапогащници да се превърнат в мъжки фетиш е моментът на очакването. Колкото по-дълъг е той, то толкова по-интересна е играта. Не сте виждали стриптизьорка, която се съблича гола за няколко минути, нали? Тя знае, че голотата и трябва да бъде награда, игра. И само тогава ще се превърне в насладата, за която мъжете плащат да гледат.

 

По същия начин е и с чорапите и чорапогащниците – мъжете обичат да развързват, разкъсват, свалят и си играят с женските тела и дрехи. И когато има игра, то мъжкото съзнание започва да работи. Не една и две картини изобразяват жени, които събуват или обуват дългите си чорапи. И изглежда красиво, нали?

 

Друга причина за фетишът към чорапи и чорапогащници може да бъде усещането за материята върху женските крака.

 

Децата често не могат да достигнат прегръдките на мама. Когато са тъжни, уплашени, срамежливи, щастливи, те често се хващат за нейните крака. Мама е красива, има прекрасна рокля, обула е чорапи или чорапогащник. Тогава това няма никакво значение. Не носи никакви сексуални намеци и усещания. Но после момчето среща красивата си учителка, която е обута в чорапи или чорапогащник. Съученичките, към които вече има сексуално влечение, но не може да докосне.

 

И това усещане, което носят чорапите и чорапогащниците се превръща във фетиш на една по-късна възраст. Не е случайно, че на повечето снимки от категорията садо-мазо или строга господарка, жените носят чорапи и чорапогащници, нали?

 

Рекламата...

 

Рекламите са навсякъде. Закачени в магазина, по телевизията, радиото, по билбордове и социални мрежи. Заливат ни с тях – специалисти, които знаят как да проникнат в мозъка ни. А рекламите са най-интересни за подрастващите.

 

Е, ако някой подрастващ види реклама на чорапи и чорапогащници, която е с еротичен контекст, нима няма да му остане в съзнанието? И нима няма да иска поне веднъж в живота си жена, която е обута с красиви чорапи и чорапогащник?

 

По този начин рекламите се превръщат в добра предпоставка за фетишизъм.  А в днешно време рекламите ни заливат отвсякъде.

 

Много мъже се притесняват от факта, че имат фетиш към чорапи и чорапогащници.

 

Много мъже се притесняват от това, че имат фетиш към женски чорапи и чорапогащници. Крият този факт не само от близки и приятели, а и от жената до себе си. Често поглеждат тайно, като се надяват да я видят обута в красиви чорапи или чорапогащници, но не споделят с нея желанията си.

 

Това се дължи на много фактори – притеснение, че няма да бъдат разбрани. Притеснение, че ще бъдат отхвърлени. Страх от мнението на околните и възможност жената да разкаже на най-добрите си приятелки. Особено, когато връзката е нова и доверието в другия не е изградено.

 

Всъщност тези притеснения са неоснователни и голяма част от мъжете ги изчистват с възрастта. Но при други представители на силния пол остават за цял живот.

 

Всъщност дамите биха били щастливи да научат за фетишите Ви. Да обуеш красиви чорапи и чорапогащници е не само приятно, но и лесно за изпълнение.

 

Да имаш сексуални фетиши е точно толкова нормално, колкото и да искаш да си почиваш на екзотичен остров, а не между стените на апартамента си. А когато фетишите са лесно изпълними – чудесно за всички. В този вариант, фетишът към красиви чорапи и чорапогащници е един от най-добрите, които може да имате.

 

Следващата седмица ще продължим темата с фетишите към дамските чорапи и чорапогащници. И ще говорим за мъжете, които обичат да си обуват дамски чорапи и чорапогащници. Ще бъде интересно. Следвайте ни...

 

А Вие не забравяйте – всички имаме своите фетиши. Животът е един. Намерете жената, която ще носи красиви чорапи и чорапогащници. И ще сбъдне фантазиите Ви. По чорапите и чорапогащниците, които носи... Ще знаете, че навярно е тя! Онази, която желаете...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Здравей, имаш познат музикант, нали? Близък човек, учител, групата, която свири и пее в любимия ти бар или самият ти си точно такъв - чо...
  Детето ми се напи! И аз му купих чорапи. Да, чорапи – като подарък. И детето ми е непълнолетно, а пиянството му – безпаметно, мръсно – и...
  Българи сме! Независимо дали политическото и икономическото положение в България е добро. Независимо дали живеем на родна земя или сме и...

Кои сме най-много :)