УСМИХНИ СЕ, ТУК ЩЕ НАМЕРИШ ТВОИТЕ НОВИ ЧОРАПИ!
Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Чорапи за всички

0

Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Виж всички истории

Детски чорапи - как да направим така, че децата да ги носят?

памучни детски чорапи

 

Детски чорапи – всеки родител държи краката на любимото му същество да са топли. И да носи чорапи през студените дни. Обаче на децата все им е топло... И понякога спорът дали ще си обуе чорапи нашето любимо дете се превръща в ежедневие. Вярваме, че не искате това да бъде така. И търсите вариант да не губите време в убеждаване на нещо така необходимо за здравето. Нека поговорим...

 

Функцията на детските чорапи

 

За нас възрастните често функцията на чорапите е една – да пазят краката ни. Децата знаят, че детските чорапи имат по-важна функция – да внасят настроение.

 

 И ако един малък човек не си обуе детските чорапи, провиквайки се: „Хей, виж какво имам!“... Просто не сме избрали правилния чифт. И битката за обути крака продължава!

 

Детски чорапи в Магазин По чорапи

 

Имаме няколко идеи, които ще превърнат детето във ваш съюзник. Изпитано е – работят. И нямаме търпение да ги споделим. Защото ние сме хора, които предлагат чорапи. Но сме и родители. И вярваме, че трябва да си помагаме.

 

Как детските чорапи да се появят на малките крака... Още сега!

 

Дайте право на детето да избира. Вие имате право да решите, че то ще обуе краката си. То има право да реши какви детски чорапи иска да носи.

 

Къси детски чорапи

 

Заведете го да си избере – независимо в онлайн магазин или не. Така то ще се потопи в света на анимационни герои, любими фигурки и цветове. И най-важното – ще знае, че поделяте отговорността между себе си и него. И още по-важното уважавате мнението му.

 

Изведнъж малкият човек се превръща в съюзник, а не в противник. Вие искате най-доброто за него. То иска най-доброто за себе си. Неочаквано добра комбинация, нали..

 

Детски чорапи – помагат за развитието на общата култура при децата. И за специалните моменти, които остават завинаги.

 

Нека покупката на децата не е просто ходене до магазина. Сега е моментът да бъдете екип! Обяснете за чорапите от естествена материя. Колко е опасно да носим чорапи от изкуствена материя. Възможността да изберем чорапи според повода.

 

После си направете лов на добри попадения. И нека приключението започне! Вярваме, че по този начин детето не само ще избере най-добрите детски чорапи за себе си, но пазаруването ще се превърне в специален момент. Защото децата са изследователи по природа. Просто им дайте задача да търсят съкровища!

 

Нека то носи отговорност за чорапите си!

 

Обяснете, че вашата роля е да му купите детските чорапи, които му харесват. Неговата роля е да ги носи. Ако не може да спазва правилата на играта и да се възползва от правото си на избор, просто е излишно да има такъв.

 

Вярваме, че ще се обуе! Не би искало някой да му отнеме свободата да избира. И проблемът просто приключва...

 

Навсякъде ли можем да намерим детски чорапи, които детето ще хареса?

 

Всички добри търговци следят тенденциите. Знаят кои са най-актуалните телевизионни герои, кои цветове ще привлекат вниманието на децата. Как да ги накарат да викат, че искат точно този чифт. Значи отговорът е положителен. Всички добри търговци ще предложат детски чорапи, които да впечатлят малките хора.

 

Не всички обаче продават чорапи от естествени материали. Тук идва нашата роля на възрастен – избираме магазин, в който сме сигурни, че ще получим качество. И водим детето си в тях. Там работят най-добрите. Те не си позволяват да лъжат клиентите си. И не биха си позволили да опетнят името си, което е градено във времето.

 

Как да разберем, че купуваме детски чорапи от най-добрите търговци. Защото само добрите не ни устройват...

 

Етикетите не винаги казват истината, но най-добрите ще ви я кажат. Те са компетентни, готови да обяснят и със специален подход към детето.

 

Просто влизаш в магазина и знаеш – намираш се на правилното място. Чувстваш се добре. Малкият човек не се инати, а лицето му грее. Само му е трудно да реши кои детски чорапи да си избере. Но това се преживява...

 

Нека чорапите се появят на детските крака още сега. По един приятен и ненатоварващ начин. И нека не слизат от там през студените дни. Не ни вярвате, че ще се получи... А какво пречи да опитате. Не губите нищо, нали!

 

Ще се радваме да ни пишете, за да споделите мнението си. И дали нашите съвети са ви помогнали. А ако имате собствени методи за топли детски крака – пишете ни. Ще се радваме, ако решите и вие да ни дадете от опита си...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви във Facebook от клиенти

 

Истории за чорапи

  Да пътуваш, да виждаш нови места, да познаваш света - това е богатство. Без много багаж, без излишни вещи, без много хора да знаят къде...
  Вярваме, че винаги сте искали да имате меки и приятни на допир ходила! Просто ние и всички около нас го искат - заради собствения си ком...
  Кецовете завладяха света на обувките. Чорапите се превърнаха в един от най-добрите модни аксесоари на пазара. Милиони млади и не толкова...

Кои сме най-много :)