Меню
Профил
Виж всички истории

Дълги чорапи - чорапите със секси душа

Дълги чорапи  - чорапите със секси душа

сексапилни дълги чорапи

 

Никога не съм вярвала, че едни дълги чорапи могат да променят поведението ми. Не съм мислила, че едни дълги чорапи ще ме направят по-уверена, чувстваща се по-секси, по-предизвикателна. Никога не съм вярвала, че дългите чорапи ще променят живота ми.

 

Това ми напомни времето, когато имах първото си сериозно гадже. Година и половина след началото на нашата връзка, близка роднина ми купи нощница до колената. Но с дантели. Нали вече съм ходила с мъж. Милата жена, така и не разбра, че по това време вече почти всеки следобед лежах до него по бельо (и то само понякога по бельо).

 

Стоях в магазина и гледах десетките видове дълги чорапи, сещайки се за онази случка. И исках да си купя поне няколко чифта. Години по-късно осъзнавах, че роднината е имала право – понякога една облечена жена е десетки пъти по-секси – дори от голата жена.

 

Дългите чорапи са въображение. И повод. И закриват. И разкриват. Дългите чорапи са онези, които промиват мозъка ни. И мозъка на онзи, който стои срещу теб. Правят ни дръзки. Или показват онази дързост, която съществува в нас, но оставяме някъде далеч от ежедневното си поведение.

 

ДЪЛГИ СЕДЕМ ОСМИ СЕКСИ ЧОРАПИ

 

Не знам колко време съм стояла пред щандовете. Имах усещане колко  харесвам дългите чорапи, но знаех, че няма кой да ми каже колко съм красива, когато съм обута в тях.

 

Колебаех се – да ги купя ли? Как ще се чувствам, когато ги обуя? Да си сложа дълги чорапи. И да бъда уверена! – заради себе си, заради бъдещия си мъж, защото светът заслужава красотата ми. Или да си сложа дълги чорапи и да потъвам в депресия, заради самотата си? Избрах вариант номер едно.

 

 Сложих на касата най-красивите дълги чорапи, които имаше в магазина – с дантела, без дантела, от онези, които не мога да определя, но знам, че носят мажоретките. Усмихнатото момче маркира поръчката ми и отбеляза, че съм направила добър избор. Най-невинната усмивка, бе и най-предизвикателната, която скоро бях виждала.

 

ДАМСКИ ДЪЛГИ ЧОРАПИ ОТ ПАМУК

 

Последва покана за питие, цялото ми лице стана червено (като мартеничка), а в главата ми се въртяха десетки начини любезно да си тръгна. Но аз се съгласих да изляза с него! А всеки друг път бих си тръгнала. От притеснение и срам!

 

Явно магията на дългите чорапи, които вече бяха в торбата работеше и без да са върху краката ми. Питието прерасна в среднощен разговор. Среднощния разговор във втора среща. Втората среща в сериозна връзка. Сериозната връзка в закупуване на нови чифтове дълги чорапи. Защото той ни обожава! Мен и чорапките ми...

 

Днес, ако някой ме попита: „Заслужава ли си да си купиш дълги чорапи, дори да смяташ, че няма кой да забележи?“, отговорът ще е твърдо „Да!“. Защото да носиш дълги чорапи е магия и изкуство. И показва, че си готов за нова емоция. А животът спазва точното време и ни поднася изненади, ако е сигурен, че сме готови за тях.

 

Купете си дълги чорапи! Заслужавате да поканите всички хубави чувства във вашия живот! Заслужавате да разберете коя роля ви отива, когато ги обуете. Заслужавате смелостта, която дългите чорапи ще ви дадат! Заслужавате да разберете дали и късметът ни се променя, когато променим мисленето и поведението си. Вярваме, че ще останете изненадани, когато разберете отговора...

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница