Меню
Профил
Виж всички истории

Дълги чорапи. Снежанките ги носят. Вълците ги харесват.

Дълги чорапи. Снежанките ги носят. Вълците ги харесват.

чорапи за коледа и снежанки

 

Снежанка носи дълги чорапи. Нежни на допир, като нейната копринена кожа. Дълги, като нейната блестяща коса. Предизвикателни – като белите ѝ. Омайни – за вълците, които среща по пътя си. Неустоими – като самата нея.

 

Снежанка носи дълги чорапи. И знае! Те са способни да разнежат и най-свирепия вълк. Но пред нежната материя – всеки хищник укротява дивия си нрав. И  най-свирепият вълк се превръща в човек, който е готов да падне в краката на своята любима.

 

Дълги памучни чорапи над коляното

 

Снежанка носи дълги чорапи. Дали е случайно? Не мисля! Нейната свенливост е порочна. Руменината, която издават нейните бузи, кара не едно сърце да тупти. Чорапите, които е обула издават, че тя знае колко са важни детайлите. Снежанка знае – секси е това, което скрива. И остава въображението да работи. Или поне е по-секси от наградата, за която не си се борил. Не си развързал опаковката. Просто си получил подарък, който не знаеш как си заслужил. Не, не е лошо. Не ти става кофти. Но не е и награда!

 

Снежанка обува дълги чорапи и не се страхува да се бори с предизвикателства. Обича ги! Защото знае, че една жена има всички необходими оръжия, с които да се справи в живота. Дори и с укротяването на свирепи вълци. И това никак не я плаши. Създава и удоволствие.

 

Снежанка обува дълги чорапи. И не отива в гората. Тръгва навсякъде другаде, но не и в гората. Тя знае, че там отиват само предвидимите вълци. Онези, които избират плячката си. На нея тази порода и е скучна. Тя отива някъде, където никой не я очаква. И избира онзи, който тя си хареса. Без да се бои от това какво ще се случи. Тя знае – няма как да го остави безразличен. Който и да е той. Който и да е избрала.

 

Снежанка преди живееше в приказките. Днес можем да я срещнем навсякъде – пред блока, в който живеем, в магазина, на спирката или замъгленото от цигари заведение. Тя е там – не защото е попаднала случайно. Не, не се е изгубила. Дори да ви изглежда така. Тя е там, обута в дълги чорапи. С една единствена цел – създава приказката на своя живот. И се старае да бъде максимално интересна. Дори да я чете след години само на себе си.

 

Секси 7/8 чорапи със силикон и за жартиери

 

Създава своята история – такава, каквато никой не я е чел. Но с ясна поука – дългите чорапи създават случки, които може и да не разкажеш. Но винаги ще помниш. Дългите чорапи работят с въображението на вълците. А Снежанките, които не ги носят – остават незабелязани.

 

Дали имаме смелост да обуем дълги чорапи и да се превърнем в Снежанка? Дали имаме смелост да напишем приказката на своя живот по интересен начин? Дали вълкът ще ни изяде или ще падне в краката ни? Дали пък няма да ни хареса, ако се превърнем в неговата вечеря? Въпроси според темперамента. И според дължината на чорапите.

 

И все пак – сложете си дълги чорапи. Да, създават бели! Но какво би бил животът, ако няма щипка приключения? Бъдете Снежанка! Поне понякога. Няма да навреди. И не, нямате нужда от наметало. Съвременните снежанки обичат да бъдат изяждани от вълци. И да носят дълги чорапи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Ревюта (166)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница