ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории чорапи

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории с падащо меню

Виж всички истории

Дълги чорапи. Снежанките ги носят. Вълците ги харесват.

Дълги чорапи. Снежанките ги носят. Вълците ги харесват.

чорапи за коледа и снежанки

 

Снежанка носи дълги чорапи. Нежни на допир, като нейната копринена кожа. Дълги, като нейната блестяща коса. Предизвикателни – като белите ѝ. Омайни – за вълците, които среща по пътя си. Неустоими – като самата нея.

 

Снежанка носи дълги чорапи. И знае! Те са способни да разнежат и най-свирепия вълк. Но пред нежната материя – всеки хищник укротява дивия си нрав. И  най-свирепият вълк се превръща в човек, който е готов да падне в краката на своята любима.

 

Дълги памучни чорапи над коляното

 

Снежанка носи дълги чорапи. Дали е случайно? Не мисля! Нейната свенливост е порочна. Руменината, която издават нейните бузи, кара не едно сърце да тупти. Чорапите, които е обула издават, че тя знае колко са важни детайлите. Снежанка знае – секси е това, което скрива. И остава въображението да работи. Или поне е по-секси от наградата, за която не си се борил. Не си развързал опаковката. Просто си получил подарък, който не знаеш как си заслужил. Не, не е лошо. Не ти става кофти. Но не е и награда!

 

Снежанка обува дълги чорапи и не се страхува да се бори с предизвикателства. Обича ги! Защото знае, че една жена има всички необходими оръжия, с които да се справи в живота. Дори и с укротяването на свирепи вълци. И това никак не я плаши. Създава и удоволствие.

 

Снежанка обува дълги чорапи. И не отива в гората. Тръгва навсякъде другаде, но не и в гората. Тя знае, че там отиват само предвидимите вълци. Онези, които избират плячката си. На нея тази порода и е скучна. Тя отива някъде, където никой не я очаква. И избира онзи, който тя си хареса. Без да се бои от това какво ще се случи. Тя знае – няма как да го остави безразличен. Който и да е той. Който и да е избрала.

 

Снежанка преди живееше в приказките. Днес можем да я срещнем навсякъде – пред блока, в който живеем, в магазина, на спирката или замъгленото от цигари заведение. Тя е там – не защото е попаднала случайно. Не, не се е изгубила. Дори да ви изглежда така. Тя е там, обута в дълги чорапи. С една единствена цел – създава приказката на своя живот. И се старае да бъде максимално интересна. Дори да я чете след години само на себе си.

 

Секси 7/8 чорапи със силикон и за жартиери

 

Създава своята история – такава, каквато никой не я е чел. Но с ясна поука – дългите чорапи създават случки, които може и да не разкажеш. Но винаги ще помниш. Дългите чорапи работят с въображението на вълците. А Снежанките, които не ги носят – остават незабелязани.

 

Дали имаме смелост да обуем дълги чорапи и да се превърнем в Снежанка? Дали имаме смелост да напишем приказката на своя живот по интересен начин? Дали вълкът ще ни изяде или ще падне в краката ни? Дали пък няма да ни хареса, ако се превърнем в неговата вечеря? Въпроси според темперамента. И според дължината на чорапите.

 

И все пак – сложете си дълги чорапи. Да, създават бели! Но какво би бил животът, ако няма щипка приключения? Бъдете Снежанка! Поне понякога. Няма да навреди. И не, нямате нужда от наметало. Съвременните снежанки обичат да бъдат изяждани от вълци. И да носят дълги чорапи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...
    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи