Меню
Профил
Виж всички истории

Готини чорапи и кецове - за всеки повод

Готини чорапи и кецове - за всеки повод

 

Кецовете завладяха света на обувките. Чорапите се превърнаха в един от най-добрите модни аксесоари на пазара. Милиони млади и не толкова млади хора обуват кецове и готини чорапи, защото знаят колко готино изглежда чувството да ти бъде комфортно.

 

В забързания свят, в който живеем е невъзмoжно да дефилираме ежедневно по градските булеварди. Работа, пазаруване, да вземеш детето от детска градина, да се видиш с приятели, да изглеждаш добре пред любимия... И всичко това да се прави ежедневно на токчета? Не, благодарим. Имаме кецове! И ги съчетаваме умело с готини чорапи...

 

А мъжете! Толкова е секси да видиш мъж с кецове и добре съчетани чорапи! Веднага се сещаме за фитнес инструктора си, готиният тип в магазина, който ни продаде цигари. А, да и съседа от петия етаж - нали знаете за онази култова песен, която и да не си признаваме сме тананикали поне веднъж в живота.

 

Всъщност всички готини мъже, които познаваме имат поне по един чифт фантастични кецове и най-вече много готини чорапи към тях. А Вие познавате ли готин мъж, който няма готини кецове и готини чорапи?

 

И нека уточним какво значи готини кецове и готини чорапи. Не, далеч не държим да са най-скъпите на пазара. Изобщо даже. Може и кецовете, и чорапите да са модел от преди три години, но да сте си го харесали сега. Може чорапите и кецовете да не са на най-известните марки.

 

Важно е чорапите и кецовете да са качествени, за да бъдем чисти и спретнати. И да не създават кожни проблеми и неприятна миризма по краката. Важно е чорапите и кецовете да отиват на стила ни, за да изглеждаме добре. Важно е чорапите и кецовете да бъдат удобни, защото няма как да изглеждаме добре, ако не ни е комфортно.

 

Как се носят кецове?

 

Стана ясно - с готини чорапи! Но още по-хубавото се крие там, че кецовете и готините чорапи могат да се съчетават с всичко. Дамите могат да сложат кецове за всеки повод - когато спортуват, на официален повод. Странно е, да. Но кецовете стоят прелестно дори с вечерна рокля, ако са съчетани правилно.

 

При мъжете не е по-различно. Представителите на силния пол също могат да съчетават официални дрехи с готини кецове и чорапи. Какво по-хубаво от мъж с риза и чифт спортни обувки. Нима това не е новата класика?

 

Трябва ли кецовете да са скъпи?

 

Скъпи е едно понятие, което е много относително. Не знаем дали кецовете трябва да са скъпи, но със сигурност не трябва да са евтини. Качествените материали, изработката на модела, детайлите - струват пари.

 

Все пак не е задължително кецовете да са производство на най-известните марки в света. Нито да са от най-новата колекция, където цените стигат до небесата. Можем да намерим качествени кецове на разумни цени, стига да желаем.

 

Тяхната роля е да ни помагат да изглеждаме добре, да не ни създават кожни проблеми и да не правят така, че да ни мириша краката. Ако нашите кецове успяват да направят всичко това, то значи, че сме си купили правилния модел.

 

Трябва ли чорапите да са скъпи?

 

Отговор на този въпрос може да намерите и в наши по-стари текстове. За тези, които не обичат да се ровят ще дадем отговор и тук. Качествените чорапи са по-скъпи от чорапите, които са създадени от изкуствени материали. Все пак разликата в цената далеч не е толкова голяма, колкото при кецовете.

 

Изразява се в съвсем прилична сума, която би могъл да си позволи всеки работещ човек, който ще си купува чорапи. Плюс е и фактът, че качествените чорапи се произвеждат и в България. Ако се чудите как изглеждат - може да разгледате нашия онлайн магазин или да ни посетите на място. Ще се обедите, че качеството е на много високо ниво, а цените абсолютно приемливи.

 

Носете готини кецове и готини чорапи!

 

Където и да сте! Защото е удобно, защото е красиво, защото е готино. Подарявайте на себе си и на хората, които обичате готини кецове и чорапи! Защото всеки заслужава да е удобно на краката му и весело в душата му...

 

И една тайна...

 

Но не казвайте на никого! Съвсем скоро ще издадем много повече за производството на чорапи в страната ни. Ще направим интервю с един от хората, които предлага най-свежите чифтове чорапи в родината. Ще бъде свежо, ще бъде весело, ще бъде интересно. Очаквайте ни...

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница