Меню
Профил
Виж всички истории

Изхвърлете всички бели чорапи! Те ще съсипят целия ви живот!

 Изхвърлете всички бели чорапи! Те ще съсипят целия ви живот!

чорапи бели

 

Преди време мой приятел ме помоли да кажа мнението си за тоалета, с който се беше барнал за годежа на брат си. Познайте какво се случи!?! Вече не сме прители! Дори познати не сме! А причината за това станаха едни бели чорапи.

Когато видях шанс да помогна на Тодор да изглежда перфектно в такъв важен за него момент, се развихрих без да се замислям какво може да произтече от това. Уточнихме ризата, как да закопчае сакото, какви обувки да обуе. Той се съгласи с всичко и дори изглеждаше доста ентусиазиран. Настроението му внезапно се промени, когато казах, че белите чорапи, които е обул, просто трябва да отидат в коша за боклук. Ето тук лицето му буквално почерня и поведението му определно стана агресивно. Смотолеви нещо от сорта, че сам може да прецени как да изглежда и че има собствен неповторим стил. Оттогава мина доста време и аз лично многократно се убедих, че белите чорапи могат да съсипят живота на един мъж.

 

Всички дамски чорапи в Магазин По чорапи

 

Всички мъжки чорапи в Магазин По чорапи

 

Ще споделя с вас изводите, които направих през изминалите години, а вие ще прецените дали да се съобразите с тях.

1. Те ​​убиват всеки елегантен вечерен стил

Ако сте с бели чорапи, бъдете сигурни, че няма да изглеждате елегантно нито за секунда, освен ако нямате намерение да отидете изцяло в бяло вечерно облекло. Трябва да сте наясно, че белите чорапи никога не си подхождат с нищо. Планирате да съчетаете черните обувки бели чорапи? Това е гарантиран начин да съсипете визията си. Не правете грешката на моя стар приятел, който въпреки всичко се появи с белите си чорапи и предизвика бурен смях сред гостите.

 

2. Не си подхождат с дънки

Дънките са едно от най-популярните облекла в света. Носят ги мъже, жени, деца и дори животни. Добре известен факт е, че денимът си подхожда почти с всичко ... но не и с бели чорапи. Едва ли някой ви е казал, че тесните ви дънки изглеждат неверотно с белите ви чорапи. Така че, забравете за това съчетание и си изберете друг сет.

3. Те се цапат за секунди

Докато забавните цветни чорапи могат да се носят в продължение на часове, без да се появяват никакви белези  от това, то белите чорапи ще ви накарат да изглеждате така, сякаш никога не се приближавали до пералнята. Независимо от това, колко се пазите, те ще изглеждат свежи и бели за съвсем кратко време. Ако често излизате навън, когато сте с бели чорапи, можете да забравите за това, че някога са били чисти. Можете да кажете „здравей“ на сивите си чорапи.

 

4. Те развалят настроението

Петната допринасят ефективно за разваляне на настроението, особено когато искате да се запознаете с някого. Белите чорапи са като чародейка, която наднича над рамото ви, когато се опитвате да създадете добро впечатление. Дори едно малко петънце по тях може да съсипе всичко.

 

5. Те няма да ви накарат да се чувствате добре

Трудно е да избегнете притесненията, но с бели чорапи, винаги ще се притеснявате какво ще се случи с тях и как ще изглеждате, ако нещо се обърка. Никога няма да се чувствате толкова страхотно в бели чорапи, както останалите в забавни цветни чорапи.

6. Не си подхождат с работното ти облекло

Опитайте се да изглеждате сериозни и авторитетни докато носите чифт бели чорапи. Просто не става. Колегите ви ще се забавляват с вас, вместо да ви уважават.

7. Напомнят на всички за пот

Белите чорапи обикновено се носят във фитнес залата. Те станаха известни като спортно облекло и носенето им извън фитнес салона не се приема добре. Постоянно ще напомнят на хората около вас, че имате лепкави, потни крака. Отвратително!

8. Те ви карат да изглеждате мързеливи

Съчетаването на чифт чорапи с вашето облекло отнема време. Използването на забавни чорапи показва, че обръщате внимание на детайлите. Това показва, че сте човек, който обича да се грижи за себе си и за средата си. Ако носите бели чорапи, някой може да предположи, че сте прекалено мързелив, за да се занимавате със себе си, когато всъщност това не е така.

9. Те правят подбора ви на обувки неуместен

Белите чорапи не изглеждат добре с повечето модели обувки. Въпреки това, ако сте човек, който не е готов да се откаже от любимите си бели чорапи, можете да се откажете от всички други обувки, освен от маратонките.

 

10. Те се свърват с престой в болница

Хората казват: не преценявайте книгата от нейната корица, но когато носите бели чорапи, вероятно ще бъдете строго съдени. Някои хора свързват носенето на бели чорапи с престой в болница. Нали не искате да изглеждате лежащо болни?

11. Те допринасят за глобалното затопляне :)

Белите чорапи са дебели и съхраняват топлината. Това никак не е добро, когато става дума за практична дреха.

От всичко казано дотук сигурно поне едно нещо ви е убедило да не посягате повече към белите чорапи.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница