ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

чорапи - 26%
Виж всички истории

Как да изберем правилните чорапи и чорапогащници, водейки се от формата на тялото си?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

правилните чорапи

 

Всички искаме да изглеждаме добре. Да харесваме себе си, да привличаме вниманието на околните си. Подбираме внимателно дрехите и аксесоарите си. Избираме това, което ще отива на кожата ни, на формата на тялото ни, на стила ни. Точно като онази рокля, която така добре подчертава краката ни. Или като вратовръзката, която така добре подчертава дълбоките очи на колегата. Избираме с голямо внимание рокли, обувки, костюми. Но обръщаме ли достатъчно внимание на чорапите и чорапогащниците?

 

Защото макар чорапите и чорапогащниците често да остават на заден план, то те са детайл, който говори за нас самите много. Чорапите и чорапогащниците имат силата да съсипят визията ни, дори да сме облекли най-прелестната рокля. Или да подчертаят дрехите и тялото ни по начин, по който почти никоя друга дреха не може.

 

Как го правят? И как да подбираме правилно чорапи и чорапогащници, за да изглеждаме добре, ще разберем в следващите редове...

 

Чорапи и чорапогащници при едра фигура

 

Ако се притеснявате от някой излишен килограм, то най-добре е да избягвате дългите чорапи. Когато една жена обуе дълги чорапи, то тя трябва да избере рокля или панталони с минимална дължина. По-голямата дължина на дрехата и по-голяма дължина на чорапите би скъсила оптически дължината на краката.  Едно такова съчетание няма да позволи да изпъкнем нито с красотата на дрехата си, нито с ефектните си чорапи. И най-вероятно ще ни направи да изглеждаме несъразмерно.

 

Шарките при чорапите и чорапогащниците са красиви, но също не стоят добре на всеки крак. Дори момичета с перфектни килограми не винаги си позволяват да ги носят, тъй като могат да уголемят оптически формата на краката ни.

 

Ако сте от дамите, които могат да носят чорапи и чорапогащници с всякакви цветове и шарки – завиждаме Ви! Ако не сте – разбираме Ви. Но все пак, ако много искате да сложите фигурални чорапи или чорапогащник, то избягвайте големите шарки. И спокойно може да изберете чорапи или чорапогащник с вертикална линия. Ако цветът на чорапите или чорапогащника си пасва с обувките, то може да сте сигурни, че ще изглеждате една идея по-стройно.

 

Най-подходящи чорапи и чорапогащници при по-едра фигура са тези, които са в един цвят. Те не са акцента на визията, но помагат на тоалета да изпъкне. И сме сигурни, че не сме сгрешили обувайки точно тях.

 

Чорапи и чорапогащници за дамите, които имат много слаби крака...

 

Да, твърде обемните крака са проблем за жените. Но притежателките на много слаби крака също се съобразяват какво носят. Питайте ги, ако не вярвате. Те ще си признаят...

 

За дамите, които имат много слаби крака черните дълги чорапи и чорапогащници не са добър вариант.

 

Изберете чорапи и чорапогащници, които имат релефна материя, телесен цвят. Или пък... мрежестите чорапи и чорапогащници. С тях имате предимство – използвайте го!

 

Чорапи и чорапогащници за дамите, които имат по-едри прасци

 

Много момичета и жени имат по-едри прасци. Дали генетично, дали заради някакъв спорт. Ако това не Ви харесва и искате да го прикриете, то забравете за едноцветните дълги чорапи и чорапогащници.

 

Идеални за Вас са чорапите и чорапогащниците, които са фигурални. Но отново заложете на дребните детайли, а не на големите форми. Така вниманието на околните няма да е привлечено от едно конкретно място от тялото Ви, а ще насочи погледите към цялостната Ви визия.

 

Ако имате перфектните крака...

 

Носете чорапите и чорапогащниците, които харесвате! За Вас всичко е подходящо... Но Вие си го знаете...

 

Най-важното е да харесвате себе си да излезете от дома си доволна от избора на дрехи и аксесоари, който сте направила. Обръщайте внимание на детайлите, защото малко хора го правят. А тези, които го правят – винаги са с едни гърди напред.

 

Чорапите и чорапогащниците са един чудесен завършек на визията ни, от който зависи много. Следвайте съветите ни, изберете си най-готините чорапи и чорапогащници, усмихнете се! И светът ще бъде в краката Ви. А Вие ще бъдете по-уверена в себе си.

 

Няма жена, която да не може да изглежда добре. Няма жена, за която няма подходяща рокля, чорапогащник или чорапи. За всеки има подходящи дрехи, които ще го преобразят.

 

Въпрос на грижа към себе си, на усещане и обич към собствената си душа и тяло. На самочувствие. На усещане и разбиране какво е подходящи за нас и какво трябва да отбягваме.

 

Чорапите и чорапогащниците са като веждите на лицето. Обръщаме им внимание най-накрая, а от цвета и формата им зависи толкова много... Не ви пожелаваме всичко! Но Ви пожелаваме по много от това, което Ви отива.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Както може би сте забелязали, чорапите отдавана не са просто допълнение към облеклото на съвременния човек. Напротив - изборът на правил...
  Моделите дамски и мъжки чорапи от органичен памук са все по-търсени на пазара днес. Интересът към тях се обуславя най-вече от факта, че...
  Може би ще ви е интересно да разберете, че милиони хора по света си лягат с чорапи. Но ако никога досега не сте го опитвали, логично е д...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи