Меню
Профил
Виж всички истории

Как да получаваш всеки месец нови уникални чорапи?

Как да получаваш всеки месец нови уникални чорапи?

 

Нямам чорапи! Дай ми чорапи! Къде са ми чорапите? А няма ли два еднакви? - често ли чувате подобни въпроси? А колко често ги задавате? Знаем, и на нас почти всяка сутрин ни се случва, но измислихме решение, с което никога няма да останете боси. Вашите близки също. Един модерен подарък, който може да направите за себе си и за хората, които обичате. Искате да разберете повече за идеята ни? Ние нямаме търпение да Ви разкажем!

 

Създадохме ФЕН КЛУБ "ПО ЧОРАПИ", състоящ се от ценители на готини и забавни чорапи, както и от хора, обичащи изненади. Направихме две опции, чрез които желаещите могат да станат част от клуба - абонамент за шест месеца или за една година. През този период всеки, който се е включил, ще получава по 3 чифта чорапи през всеки един от месеците.

 

Изненадата - ще разберете какви чорапи ще носите, чак когато отворите пратката.

 

По-голямата изненада? - всеки месец ще получавате по един чифт чорапи, който е изработен специално за Вас и никой друг няма да има такъв модел. С това държим да Ви покажем, че сте специални за нас и ще направим всичко възможно да оправдаем доверието Ви.

 

Само за себе си ли можете да получавате чорапи, ако имате един абонамент?

 

Не. Ще получавате три чифта, но сами решавате дали ги искате само за себе си или и за свои близки и приятели. Ние ще се съобразим с номерацията, която Ви е необходила, както и с всички останали Ваши нужди.

 

Ако членството е едногодишно, има ли още привилегии?Да, най-големите фенове получават допълнителни 10% отстъпка, която ще служи за всички продукти на нашия сайт. Както знаете нашите продукти не просто са прекрасни като дизайни, а са създадени така, че да се грижат за здравето на Вашите ходила.

 

Как ще получаваме пратките си?По удобен за Вас начин. Очакваме да разберем до кой офис Ви е по-удобно - на Спиди или на Еконт, като няма да заплащате допълнителна сума за доставката.  Можем да Ви се обаждаме и да Ви уведомяваме, когато чорапите пътуват към Вас. Можем и директно да ги изпращаме, без да Ви ангажираме с телефонни позвънявания.

 

За кого е предназначен?

 

За добрите съпруги - добрата съпруга не винаги знае къде са чорапите на мъжа  й. Често влиза да му купи нещо, но решава, че той всичко си има и взима за себе си. Не му е купувала чорапи от месеци, а свекърва й я определя като виновницата, заради която краката на любимото й момче са студени. С нашия абонамент няма нужда да помните, че трябва да си вземете чорапи. Ние ще се погрижим. Добра снаха, щастлива свекърва и обут мъж - ще имате всичко това. А после казвали, че чорапите не правят чудеса.

 

За детето - децата обичат изненади! То кой ли не обича... Представяме си нетърпението, с което всеки месец ще отваря пакета си и ще открива какви красиви чифтове е получило. Молим Ви само за едно - изпратете ни снимка с доволното му личице. Това ни дава мотивация да продължаваме да творим!

 

За най-добрите приятели - заедно сте от години. Празнували сте хиляди пъти! Подарявали сте си всичко. Без едно - абонамент, който позволява винаги да бъдеш по чорапи и никога да не оставаш бос. Гаранция, че подобен жест не само ще ги изненада, но и ще ги зарадва.

 

За далечни роднини - какво да се вземе на леля Маргаритка, която е сестра на майката на майката на стринка Ви. Все пак има юбилей! И ние сме имали подобен казус. Днес обаче имаме и подаряваме абонамент. И всички сме щастливи.

 

За хората, които имат фетиш към чорапите. А те не са никак малко! Каква по-голяма изненада, какво би ги зарадвало повече? С абонамента, който предлагаме, може да ги направите най-щастливите на света.

 

Защо трябва да бъдем изненадвани, във време, в което имаме право да избираме?

 

И ние си зададохме този въпрос, когато започнахме. Истината е там, че забравяме да бъдем спонтанни и да се наслаждаваме. Свикнали сме да държим всичко под око, да правим избори, да отказваме помощ, защото можем да се справим сами. Един подобен абонамент е чудесен начин да избягаме от рутината, като същевременно с това не излизаме от зоната си на комфорт.  И това е една чудесна възможност, от която можем да се възползваме.

 

Ами ако не ни харесат чорапите?

 

Ами ако пък са прекрасни! Щом познавате магазина ни, то знаете с колко старание и любов работим. Нашите чорапи са създадени с огромна доза въображение, богата фантазия и вплитат положителната енергия, която изпитваме, когато работим.

 

Ще направим всичко възможно моделите чорапи, които ще получите да Ви очароват. Това дори е по-важно за нас, отколкото за Вас. Защото избирайки абонамент, то Вие ни гласувате доверие. А ние сме амбицирани да го оправдаем на всяка цена!

 

 

Държим да сме различни!

 

Ние също държим нашите клиенти да са различни, защото осъзнаваме, че притежават собствен стил, който искат да изразяват ежедневно!

 

Понякога това отнема много усилия. Не и с нашите чорапи. Взимайки абонамент, то всеки месец ще получавате по един чифт, който ще бъде индивидуално създаден за Вас или хората, на които ще направите подарък.

 

Говорим само за готини чорапи?

 

Не, говорим са прекрасни модели чорапи, които се отличават не само с дизайн, а и с качествена изработка. По този начин може да сте сигурни, че ще осигурите здраве на стъпалата си. Това е важно не само за Вас, но и за нас. Здравето и добрият външен вид вървят ръка за ръка.

 

По чорапи

 

В "По чорапи" аз отивам,
красиви чифтове избирам,
пъстри и различни,
наистина са много симпатични!

За мен, детето и мъжа ми,
за приятели и близки,
за роднините далечни,
радост са за всеки.

В "По чорапи"  новост има,
абонаменти се предлагат
и "По чорапи" няма да те оставят без чорапи.

Здраве, стил и красота,
на краката си дари сега,
светът не е полудял,
просто новост в пазаруването е създал!

 

 

 

Очакваме Ви, ако имате въпроси или колебания, то ще се отзовем веднага. Ако нямате търпение да получите новите си чифтове, то знайте, че това ще стане бързо. Защото и ние нямаме търпение да Ви зарадваме. Ако имате собствени идеи  - подскажете ни какво искате да обуете на краката си. Може би ще успеем да превърнем мислите Ви в реалност.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (398)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница