Меню
Профил
Виж всички истории

Коледа по чорапи - вълшебствата съществуват

Коледа по чорапи - вълшебствата съществуват

 

 

Искаме вълшебна Коледа! Пълна с емоции, усмивки, топлина и слънчево настроение. Искаме спокойствие, уют и сплотено семейство! Искаме да се забавляваме... Не е нужно много! Нека си обуем коледни чорапи и просто да бъдем щастливи.

 

Щастливата Коледа - коледни чорапи и поне два филма.

 

Какво би била Коледа, ако не си обуеш поне един чифт коледни чорапи и не изгледаш поне два коледни филма.

 

Може да си сам, може да си с близките си. Важното е в това, че ще се потопиш в един вълшебен свят, в който доброто и любовта побеждават. Свят, в който се случват чудеса. Свят, в който ще имаш време да се отпуснеш и да забравиш за грижите.

 

Важно: Обуй си коледни чорапи, изключи всичко, което е на котлона. Спри звуците на телефона. И си подари два коледни часа само за себе си.

 

По коледни чорапи на коледна музика...

 

Обуй си най-готините чорапи за Коледа! Направи си плейлист на всички коледни песни, които слушаш всяка година, но не ти омръзват! Танцувай до забрава, пей, викай! Празнично е! Магията е само твоя...

 

Обуй си коледни чорапи... И се нахрани!

 

Цяла година спазваш режими! Сега заслужаваш да си хапнеш. Може би след няколко дни на празничната трапеза дънките ти няма да се закопчават, роклята ти ще стои кошмарно, обаче коледните чорапи няма да те предадат! Те винаги ще са до теб и ще ти стават! И ще ти напомнят, че нещата не са чак толкова зле! Просто си хапни и не му мисли.

 

Обуй си коледни чорапи и събери семейството. Или пък недей...

 

Искаш голяма и задружна Коледа? Да събереш всички роднини и да си прекарате чудесно? Звучи страхотно. Но си помисли наистина ли сте голяма фамилия, която може да се забавлява заедно. Понякога се оказва, че роднините не могат да изкарат и час без да развалят настроението си. Ако и при вас се е случвало, то вероятността да се случи отново също е огромна. И по-добре да се организирате с мъничко близки хора, но да Ви е добре. Отколкото цялата фамилия, но да се чувствате зле.

 

Обуй си коледни чорапи... И подари коледни чорапи!

 

Коледа не е времето, в което трябва да изхарчим всичките си пари за подаръци, макар често да се случва. Далеч не е нужно да подаряваме скъпи вещи, за да зарадваме някого. Разбира се, ако имаме финансови възможности за това - няма нищо лошо. Ако нямаме обаче, то можем да вземем страхотни неща за минимални пари. Коледните чорапи са едно от предложенията. Сувенири на коледна тематика, рамка със снимка или просто прегръдка... В повечето случаи са достатъчни.

 

Коледа не е в материалните неща. Коледа е... Време за вълшебства!

 

Три идеи какво да правим,когато се съберем с роднините

 

Обуваме си коледни чорапи и играем на различни игри!

 

На филми, на асоциации, на подарък. Това са само част от идеите ни.  Да поиграеш винаги е забавно, носи много смях, настроение, спомени и сплотява компанията.

 

Обуваме си коледни чорапи и готвим...

 

Защото е забавно, защото е сплотяващо, защото е вкусно!

 

Все повече наблягаме на готовата храна. Оправдаваме се, че нямаме време да готвим, че не е за нас, че не е добре да си губим времето в кухнята.

 

А реално може да бъде едно прекрасно занимание! Да, може би не да отделим цял ден, за да приготвим цялата коледна трапеза. Но да се съберем и да направим едно-две ястия, да си говорим или да помълчим, докато готвим, да готвим по коледни чорапи... Определено сплотява семейството.

 

Обуваме си коледни чорапи и подкрепяме някоя кауза.

 

Винаги е хубаво да направиш добро дело. Може този път да направите коледен съвет по чорапи и да решите каква кауза ще подкрепите. Не е задължително да бъде точно на Коледа. Може да е след нея, но празниците са идеално време за уговорка - ще дарите средства за болен човек, ще засадите дървета, ще се включите като доброволци в някоя кауза...

 

Коледа е! Нека си обуем коледни чорапи и да правим чудеса, не само да очакваме да ни се случват такива... Нека си обуем коледни чорапи и да повярваме в чудеса! Нека си обуем коледни чорапи и да създаваме вълшебства! Нека си обуем коледни чорапи и да изживеем незабравими празнични дни. Нека си обуем коледни чорапи и да празнуваме! Коледно е! Красиво е! Празнично е!

 

Коледни чорапи! Коледни чорапи! Коледни чорапи! Не сте като вълшебното килимче на Аладин. Вълшебствата ви са други, но съществуват! И ние ще ви обуем, за да ги преживеем!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (393)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница