ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ * БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ
Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
BGN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София, Център
ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска
Виж всички истории

Колко често сменяте чорапите си

проверка на чорапи

 

Знаете ли, че според 1/7 от населението на Великобритания е напълно нормално да сменяте чорапите си през няколко дни и дори веднъж седмично. Искрено се надявам, че у нас няма много хора, за които ежедневната смяна на чорапите е прекалено честа. А ако има, моля ви, нека ви кажа къде грешите.

 

Ако сте сред хората, които изпитват леко раздразнение от приятния аромат на току-що изпраните чорапи,  ако предпочитате от краката ви да се носи по-специфичен мирис  и меките и искрящи от чистота „одежди“ за стъпала не са ви приоритет, то вие попадате в една неразбрана от и недолюбвана от останалото човечество графа.

 

Трябват ли Ви нови мъжки чорапи? Вижте нашите 

 

 

Сигурно сте много привързани към чорапите си щом им позволявате да станат буквално неизменна част от вас. Но тази силна връзка може да ви създаде някои неудобства. Например ходенето на гости. Често ли ви се случва щом влезете и се събуете някъде хората да правят отвратени физиономии и истерично да тичат насам натам, търсещи прозорец, който да отворят? Причината са вашите чорапи. Те са престъпление срещу човечеството. Те са потенциална атомна бомба с неподозирани размери, защото не е ясно какви елементи са се пръкнали в тях.

 

Разгледайте нашите

 

 

А може би не ходите на гости за да избегнете тези истерични хора, които явно доста преувеличават.  А как криете малката си „мръсна“ тайна от гаджето ви? Сигурно се питате какво беше това? А да, онова странно момиче, което предпочиташе да се виждате само навън и ви заряза без причина. Или по-скоро си изсмука от пръстите някаква нелогична причина, свързана със заминаването й да изследва микроорганизмите на Антарктида и 3 пъти ви написа с големи букви „Не ме търси“.

 

Бихте ли ми отговорили на няколко въпроса, които винаги са ме глождили? Как си купувате обувки? Много ми е интересно. Може би го правите само в дните, които се падат първи на чорапите ви? Умно. Поне след спорт сменяте ли си чорапите? Не искам да си представям, че не го правите.

 

Колкото и добре да справяте с укриването на малката ви странност, бъдете сигурни, че един ден истината ще излезе наяве. Според стара латинска поговорка смрадлив чорап скрит не стои. Нека ви дам няколко съвета, които ще ви помогнат да снемете вината от себе си. Например винаги можете да носите мъртва риба или някакво гниещо месо в чантата си. Така ако ножът опре до кокала и стане въпрос за неприятната миризма, бързо ще намерите подходящ източник на зловонните аромати. Другият вариант е да се „къпете“ в евтин одеколон преди да излезете. Той най-вероятно ще убие миризмата, идваща от краката ви. Това обаче е рискован ход, защото двата аромата могат да се смесят и вие да станете прекалено опасен за близките и приятелите ви.  

 

А може би ще е най-лесно да хвърлите тези позагрубели, излъчващи радиация парчета плат в пералнята и да си гледате живота. Но не смея да ви препоръчвам такъв краен подход, защото сигурно някъде там по света има конвенция, която се грижи да няма дискриминация на хората с мръсни чорапи, а аз не искам да си имам работа с подобни фанатизирани комитети. Упс, май дори това определение е дискриминация.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Август е! Любим месец! Лятото е към края си и гледаш да вземеш всичко от него! Слънцето гали кожата, напитките са студени, дрехите - лек...
  Есен е. Красив сезон. Наситен с цветове, празници и усмивки. Но все пак много тъжен. Може би най-подходящото време да изпаднем в депреси...
  Искаме вълшебна Коледа! Пълна с емоции, усмивки, топлина и слънчево настроение. Искаме спокойствие, уют и сплотено семейство! Искаме да...

Кои сме най-много :)