Меню
Профил
Виж всички истории

Колкото по-често носите чорапи и спортни обувки, толкова по-често официалните дрехи ще Ви стоят добре

Колкото по-често носите чорапи и спортни обувки, толкова по-често официалните дрехи ще Ви стоят добре

 

Никога не съм била от спортуващите хора. Винаги съм им се възхищавала, но не можех да си представя да водя техния начин на живот. Да си сложа чорапи и спортни обувки и да отида някъде, за  да се потя с часове. Да си сложа чорапи и спортни обувки, а след един час да не чувствам тялото си. Да си сложа чорапи и спортни обувки и да вярвам на някого, повече отколкото вярвам на себе си. Днес още не мога! Прекалено трудно е. Изисква много дисциплина. И силен характер. Поне за мен.

 

Но вече имам нужда да се движа все повече и тялото ми се сърди, ако поне няколко пъти в седмицата не съм в екип, чорапи и спортни обувки. Ако не потанцувам, не покарам кростренажор или просто не направя някоя по-дълга разходка. От една година нямам търпение да сложа чорапите и обувките си и да отида в залите. Мястото, на което танцувам ми дава огромна енергия и много забавления. Фитнесът - той е от по-малко от месец. Все още съм твърде далеч от това да кажа, че ми харесва. Но съм далеч и от първия път. След него наистина бях сигурна, че повече никога няма да се върна. Но го направих! И може би беше едно от най-правилните решения в живота ми.

 

Навярно изненадах и инструктора ми - все си мисля, че и той беше убеден, че няма да ме види повече там. Напук на себе си обаче си сложих спортните чорапи и обувки и  отидох. Ако не го бях направила, то след една година няма да съм по-здрава и можеща. В най-добрия случай ще съм в същото положение. А не си заслужава да тъпчем на едно място.

 

Ако и Вие искате да сте там, но нямате време, не се чувствате добре, изпитвате неудобство - просто слагайте спортни чорапи и обувки и тръгвайте. Дори да Ви е гадно - слагайте спортни чорапи и обувки и влезте! Имате право да го направите и си го дължите. Толкова много заслужавате да сте здрави и красиви!

 

Танци, фитнес, плуване, тенис - каквото Ви е интересно. Каквото искахте да правите като дете, но нямахте тази възможност. Каквото ще Ви разтовари от ежедневието... Сега е Вашият момент! Не сте сигурни, че ще се справите - просто следвайте тези правила.

 

Сложете чорапите и обувките си и преценете дали предпочитате да бъдете в група или да се движите със собственото си темпо.

 

При груповите занимания има много предимства - забавно е, запознаваш се с нови хора. С част от тях ставате приятели. Имате общи цели и теми на разговор. Те също нямат търпение да си сложат чорапи и маратонки и да избягат от действителността.

 

При индивидуалните занимания пък имаш време да останеш сам със себе си. Там сте ти, спортният ти екип, чорапите и обувките. И тялото, за което трябва да се погрижиш. Получаваш възможност да тренираш със собственото си темпо и да напредваш много по-бързо. Каквото и да изберете обаче, най-важното е да  Ви доставя удоволствие.

 

Сложете си чорапи и спортни обувки и си изберете най-добрия треньор.

 

Той е човекът, който знае кога наистина Ви е трудно и кога можете още. Знае как да създава добро настроение. Знае също кога да си позволи да викне. Той може да мотивира и да Ви накара да вярвате в себе си.  Интересува се от възможностите Ви, но повече се вълнува какви ще бъдат те след няколко месеца или година. Срещнете ли такъв, то сте късметлии. И дори няма да си помислите да напуснете залата.

 

Сложете си чорапи и спортни обувки и не се интересувайте какво ще си кажат хората

 

Хората винаги говорят. И не винаги добро. Но когато видят резултатите Ви, то ще започнат да задават стотици въпроси - как го постигнахте, за колко време, защо не сте казали по-рано. Истината е там, че много ще Ви убеждават, че не си заслужава. Че е твърде късно. Че е твърде трудно. Не ги слушайте! Сложете си чорапи и спортни обувки и тръгвайте. За тях може да е и късно, и трудно. Това обаче не важи за Вас. Вие заслужавате да се чувствате добре и да се запознаете с по-добрата си версия.

 

Сложете си чорапи и спортни обувки и просто се забавлявайте

 

Този живот е само един! Не може да го живеете между стените на дома си и тези на работното си място. Не е редно, не е правилно и не си заслужава. Нещата, които Ви плашат днес са онези, които ще Ви радват утре. И ще Ви събуждат с нетърпение и усмивка.

 

Чорапи и спортни обувки - не купувате тях. Купувате си енергия и самочувствие. Купувате си добро настроение. Купувайки си чорапи и спортни обувки си взимате  нетърпение да Ви се случи нещо интересно. Чорапи и спортни обувки - вземете си. Заслужава си! Чорапи и спортни обувки -това ще бъде най-добрата Ви покупка.

 

Само да вметнем - колкото повече носите чорапи и спортни обувки, толкова по-често официалните Ви дрехи ще Ви стоят перфектно.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница