ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

промо чорапи 60%

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Колкото по-често носите чорапи и спортни обувки, толкова по-често официалните дрехи ще Ви стоят добре

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Никога не съм била от спортуващите хора. Винаги съм им се възхищавала, но не можех да си представя да водя техния начин на живот. Да си сложа чорапи и спортни обувки и да отида някъде, за  да се потя с часове. Да си сложа чорапи и спортни обувки, а след един час да не чувствам тялото си. Да си сложа чорапи и спортни обувки и да вярвам на някого, повече отколкото вярвам на себе си. Днес още не мога! Прекалено трудно е. Изисква много дисциплина. И силен характер. Поне за мен.

 

Но вече имам нужда да се движа все повече и тялото ми се сърди, ако поне няколко пъти в седмицата не съм в екип, чорапи и спортни обувки. Ако не потанцувам, не покарам кростренажор или просто не направя някоя по-дълга разходка. От една година нямам търпение да сложа чорапите и обувките си и да отида в залите. Мястото, на което танцувам ми дава огромна енергия и много забавления. Фитнесът - той е от по-малко от месец. Все още съм твърде далеч от това да кажа, че ми харесва. Но съм далеч и от първия път. След него наистина бях сигурна, че повече никога няма да се върна. Но го направих! И може би беше едно от най-правилните решения в живота ми.

 

Навярно изненадах и инструктора ми - все си мисля, че и той беше убеден, че няма да ме види повече там. Напук на себе си обаче си сложих спортните чорапи и обувки и  отидох. Ако не го бях направила, то след една година няма да съм по-здрава и можеща. В най-добрия случай ще съм в същото положение. А не си заслужава да тъпчем на едно място.

 

Ако и Вие искате да сте там, но нямате време, не се чувствате добре, изпитвате неудобство - просто слагайте спортни чорапи и обувки и тръгвайте. Дори да Ви е гадно - слагайте спортни чорапи и обувки и влезте! Имате право да го направите и си го дължите. Толкова много заслужавате да сте здрави и красиви!

 

Танци, фитнес, плуване, тенис - каквото Ви е интересно. Каквото искахте да правите като дете, но нямахте тази възможност. Каквото ще Ви разтовари от ежедневието... Сега е Вашият момент! Не сте сигурни, че ще се справите - просто следвайте тези правила.

 

Сложете чорапите и обувките си и преценете дали предпочитате да бъдете в група или да се движите със собственото си темпо.

 

При груповите занимания има много предимства - забавно е, запознаваш се с нови хора. С част от тях ставате приятели. Имате общи цели и теми на разговор. Те също нямат търпение да си сложат чорапи и маратонки и да избягат от действителността.

 

При индивидуалните занимания пък имаш време да останеш сам със себе си. Там сте ти, спортният ти екип, чорапите и обувките. И тялото, за което трябва да се погрижиш. Получаваш възможност да тренираш със собственото си темпо и да напредваш много по-бързо. Каквото и да изберете обаче, най-важното е да  Ви доставя удоволствие.

 

Сложете си чорапи и спортни обувки и си изберете най-добрия треньор.

 

Той е човекът, който знае кога наистина Ви е трудно и кога можете още. Знае как да създава добро настроение. Знае също кога да си позволи да викне. Той може да мотивира и да Ви накара да вярвате в себе си.  Интересува се от възможностите Ви, но повече се вълнува какви ще бъдат те след няколко месеца или година. Срещнете ли такъв, то сте късметлии. И дори няма да си помислите да напуснете залата.

 

Сложете си чорапи и спортни обувки и не се интересувайте какво ще си кажат хората

 

Хората винаги говорят. И не винаги добро. Но когато видят резултатите Ви, то ще започнат да задават стотици въпроси - как го постигнахте, за колко време, защо не сте казали по-рано. Истината е там, че много ще Ви убеждават, че не си заслужава. Че е твърде късно. Че е твърде трудно. Не ги слушайте! Сложете си чорапи и спортни обувки и тръгвайте. За тях може да е и късно, и трудно. Това обаче не важи за Вас. Вие заслужавате да се чувствате добре и да се запознаете с по-добрата си версия.

 

Сложете си чорапи и спортни обувки и просто се забавлявайте

 

Този живот е само един! Не може да го живеете между стените на дома си и тези на работното си място. Не е редно, не е правилно и не си заслужава. Нещата, които Ви плашат днес са онези, които ще Ви радват утре. И ще Ви събуждат с нетърпение и усмивка.

 

Чорапи и спортни обувки - не купувате тях. Купувате си енергия и самочувствие. Купувате си добро настроение. Купувайки си чорапи и спортни обувки си взимате  нетърпение да Ви се случи нещо интересно. Чорапи и спортни обувки - вземете си. Заслужава си! Чорапи и спортни обувки -това ще бъде най-добрата Ви покупка.

 

Само да вметнем - колкото повече носите чорапи и спортни обувки, толкова по-често официалните Ви дрехи ще Ви стоят перфектно.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...
  Ако се чудите как най-добре да съчетаете чорапите с летни дрехи или ви е любопитно защо изобщо някой би носил подобно нещо през лятото,...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи