Меню
Профил
Виж всички истории

Къси чорапи – готови сме за пролетта и лятото

 Къси чорапи – готови сме за пролетта и лятото 

Идва пролетта! Пъстра, красива, усмихната. С нея захвърляме тежестта на дебелите зимни дрехи и искаме да почувстваме лекота по тялото си. Да усещаме как ни гали слънцето, да извадим от гардероба най-ефирните си дрехи. Да заменим тежките ботуши и дебели чорапи с готини кецове и къси чорапи. Защото е пролет! Светът се буди за нов живот. Ние също. Някак всичко изглежда една идея по-красиво. Изваждаме от шкафовете тениските, дънките, които разкриват повече, отколкото скриват, роклите. Останали ли са ни обаче къси чорапи от предния сезон? Или и нашите къси чорапи са изчезнали безследно, както при повечето хора... Не се тревожете. Пролет е! Време е за обновяване! И ние можем да Ви предложим прелестни къси чорапи.Какви са нашите модели къси чорапи?Имаме къси чорапи за Вас и всеки член на дома Ви. Разполагаме с безброй модели - както изчистени къси чорапи, които ще оставят акцентът да пада върху друга част на облеклото, така и с разнообразни десени, които трудно ще Ви оставят незабелязани. Гордеем се и с късите си чорапи, които са идеални за спорт - защото ние също обичаме да се движим и знаем колко е важно краката на един човек да се чувстват комфортно.

 

По тази причина ние не продаваме просто къси чорапи - ние продаваме спокойствие. Представяме си следната ситуация - отиваме на гости или във фитнеса и трябва да събуем обувките си. В най-добрия случай, за да се преобуем. В най-лошия, за да останем поне за кафе. Ако обаче стане така, че чорапите ни миришат, то ще се почувстваме ужасно неудобно, а на хората около нас ще им бъде крайно неприятно.


Ние не можем да си позволим нашите къси чорапи и останали продукти да Ви изложат и да Ви причинят неудобство. Това означава да изложат нас. По тази причина късите ни чорапи, както и всички останали видове, не очароват само с дизайн, а и с отлична изработка и качествена материя.

 

Имали ли сме проблем с миризмата на чорапите, които предлагаме до този момент?

 

Без значение дали става въпрос за къси чорапи или друг вид такива, проблем може да се появи. Това се случва, ако носим некачествени като материя и изработка обувки. Да, нашите чорапи се справят с неблагоприятната среда и ще нанесат по-малко щети, отколкото едни некачествени къси или друг вид чорапи.

 

Ако обаче сме по цял ден на крак с некачествени обувки, то чувството на дискомфорт и неудобство, няма да ни подмине.

 

За щастие не говорим, че трябва да си купуваме обувки на най-известните марки. Не е нужно да бъдат последна колекция или да даваме половината си заплата за тях. Можем да намерим качествени обувки на нормални цени – това става най-вече в края на всеки сезон, когато търговците искат да изчистят старите колекции.

 

Последните кецове, които си взехме бяха много искани, но не и толкова, че да похарчим огромна за възможностите ни сума пари. Няколко месеца по-късно бяха пуснати с огромна и реална отстъпка и вече сме техни горди собственици. А последния модел на тази фирма си го купихме преди 3 години и още го носим. По този начин спестяваме и пари. Не е приятно всеки месец да купуваш обувки, които се късат за минимално време, нали.

 

А качествените чорапи скъпи ли са? Все пак идва пролет и ни трябват много чифтове къси чорапи

 

Разликата в цените между качествените и некачествените чорапи почти не се усеща. Минимална е, а спестява редица главоболия. Нужно е да попаднем на търговци, на които вярваме, да видим, че могат да ни дадат компетентни мнения и съвети, а не са просто хора, които продават стоката си.Добрите производители имат отлично обучен персонал. Дори да нямате достъп до тях, когато отидете в магазина, може да познаете, че работите с  професионалисти. Консултантите са запознати с всеки детайл от чорапите, познават материите и изработката. И знаят какъв модел къси или друг тип чорапи да предложат, според това за което ни трябват – ежедневие, спорт, обувки или официално събитие.

 

Ако и Вие искате качествени къси чорапи или друг вид, то не се колебайте да разгледате продуктите ни. Можете да ни посетите или да разгледате късите ни чорапи и останалите модели в нашия онлайн магазин. Не се притеснявайте да попитате, ако имате въпрос – с радост ще Ви съдействаме.

 

Щастливи сме да покажем, че качествените чорапи са здраве, а здравето е красота! Щастливи сме да Ви представим нашите прелестни модели къси чорапи. Идеални са за пролетта.

 

Къси чорапи и пролет! Пролет и къси чорапи! Къси чорапи и всякакви други прелестни чорапи…  Обновяване и усмивки! Готови сме за тях!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (385)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница