Меню
Профил
Виж всички истории

Летни терлици – от температурите ли бушуват хормоните?

Летни терлици – от температурите ли бушуват хормоните?


 

Лятото е тук! Температурите са високи, емоциите разлюляват сърцата. Съзнанието е замъглено. Правим неща, които не бихме направили през студените дни. От температурите ли бушуват всички хормони? 

 

Съжаляваме ли после или 15-те минути на силен адреналин са били достатъчни, за да кажем, че си е заслужавало? Лято е – времето на бързите решения, необмислените постъпки, времето на отворените души и преживяванията, които няма да бъдат разказани.

 

МЪЖКИ ТЕРЛИЦИ

ДАМСКИ ТЕРЛИЦИ

 

Времето, в което се държим сякаш отново сме на 15. И околните ни съдят с поглед, опитвайки се да избягат от собствените си избори и последствия. А на нас… тези, които си признаваме, че сме превъртели брояча…

 

Също ни идва да си обуем летните терлици  и да избягаме. Само не знаем на къде – да сгромолясаме ли целия си живот, за да изпитаме едно щастие, подплатено с огромна несигурност. Или да си обуем летните терлици и да се върнем с бърза крачка към привидно подредения си живот.

 

Обуваме си летните терлици и стоим. Стоим. Стоим. Не можем да тръгнем… Кое ще боли повече? Да не слушаме сърцето си или да го послушаме? Обуваме си летни терлици, за да предпазим краката си, но как да предпазим душите си?

 

И въпреки летните терлици, ходилата ни парят, ако нямаме обувки. Изгарят като емоциите, които живеят в нас. Като смехът, който може да ни задави. Като сълзите, които крием. Като тайните, които трябва да запазим. Като любовта, която почти ни изпепели. Като изборите, които трябва да направим. Балансът го няма. Пролетта си отиде. С нея си тръгна и уж подреденият ни живот.

 

Разбиваме сърца, разбиват сърцата ни. Лятото доказва, че всичко тъпкано се връща. Може би най-много разводи има след коледните празници, но това май се дължи на факта, че никой не е обърнал внимание на статистиката след лятото.

 

Обути сме в най-удобните летни терлици и все още стоим. Не, че на едно място е удобно, но е по-безопасно? Ще тръгнем ли… Истината е, че ще тръгнем. Защото сърцето замъглява разума. И дори да сме най-големите пъзльовци на планетата земя, то през лятото осъзнаваме, че не е баш така. Затваряш очи, скачаш и си разбиваш главата. С усмивка! Лечението после ще е продължително. Вярваш обаче, че си  струва да го изтърпиш. Вярваш дори, че може да не се стигне до него. Наивници… Всички сме наивници…

 

Летните терлици, летните терлици, летните терлици – чорапите за фитнес  може да са имали много преживявания, но едва ли могат да се сравнят с тези на летните терлици. Има обаче нещо общо между тях -  емоциите, които си изпитвал, докато ги носиш – променят съзнанието ти.  Оттам и живота ти. Не внимавай, когато ги обуваш – няма да помогне.

 

Нашите летни терлици

 

Нашите летни терлици помагат за добро настроение, с което по-лесно се живее с проблемите. Красиви са, пъстри са, харесва им да бъдат събувани и обувани. Предпазват краката, но не и душата. Напротив, помагат, ако иска да се впусне в предизвикателства. Нашите летни терлици са интересни – като самия живот.

 

Моделите ни летни терлици дават увереност, усмивки и ако си търсят белята… си я намират. С тях не е скучно. Преплитат в себе си всички настроения, които носи сезона.

 

Нашите летни терлици обичат да бъдат водени за студени коктейли, сред природата, нямат против и да си постоят у дома. Нашите летни терлици се приспособяват към ситуацията и никога няма да изложат краката Ви.  Нашите летни терлици могат да пазят тайни. Единствено вие ще се сещате за нещата, които сте преживели заедно.

 

Точно този живот е само един. Дали ще съществуваме в балона или ще излезем от него – въпрос на избор, на приоритети, на смелост и усещания. Не трябва обаче да забравяме, че когато събуем летните терлици и обуем шушоните, защото е студено, пак трябва да се чувстваме щастливи. Или поне спокойни и удовлетворени. Защото сезонът на летните терлици отминава – както емоциите. И няма да се върне същия, както и ние няма да останем същите.

 

Нашите стъпки чертаят пътеки. От тях обаче не зависи само собствения ни живот. По дирите се преплитат и други човешки съдби. И ние се преплитаме в техните… Гадно е щастието и на други да зависи от нас, нали… Гадно е да осъзнаем, че сме отговорни за собственото си щастие. За целия си живот, за голям процент от нещата, които ни се случват. Но колкото по-бързо го разберем, толкова по-скоро ще намерим баланса в себе си.

 

Обуваме летни терлици. Дори и с летни терлици – на краката ни пари. И решаваме. Скачаме или оставаме?

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (393)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница