Меню
Профил
Виж всички истории

Мания По Чорапи

Мания По Чорапи

маняи по чорапи

 

Чифт чорапи и сте готови!

Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира все повече място в колекциите конфекция, за да се превърне в най-добрия моден аксесоар.

Обикновено скрити под обувките или пренебрегвани заради непрозрачни чорапогащи, чифтът чорапи отдавна показва стилистична небрежност: безформена форма, груби материали, незабележителни цветове... Преди модата да ги завладее веднъж завинаги. 

Правилният чифт чорапи е достатъчен сам по себе си, за да подобри всяка фигура. Избирайки понякога спретнат, понякога спортен външен вид, модерните момичета се кълнат в този основен аксесоар на ниска цена. Подчертаване на примамливи крака в мини поли и мокасини, с чифт маратонки или ретро… Толкова много начини да увеличите модния си коефициент, като обуете правилните чорапи, едновременно удобни и готини. Ако искате да демонстрирате индивидуалността си с дамската си чанта или бижута, чорапите също имат силата да направят тоалета по-личен.

 

Покажете чорапите си!

Чорапите са с нас от много време. Създаването им датира от Средновековието, всъщност те са били направени от ленти плат по това време и както виждаме и днес - имали са добра еволюция.

Разбира се, в продължение на много години ги носим само заради тяхната полезност, но през последните няколко години с гордост ги показваме в краката си. Край на криенето им, те са гордо разкрити! Този сезон чорапите заемат своето място: цветни, щамповани, оригинални... Фокусирайте се върху най-желаните зимни чорапи!

Тази година не може да става и дума да криете чорапите си. Напротив, дори ги утвърждаваме с гордост и преди всичко ги избираме възможно най-цветни, оригинални и дори изпипани. Отминаха дните на скрития чорап (горещо благодарим на всички богове), така че направете място на високия и топъл чифт чорапи! Този сезон повече от всякога (мрачната зима ни задължава) искаме да подправим леко скучното облекло с чифт поп чорапи, които се открояват. А чорапите имат голям интерес да бъдат забелязани: те се носят на токчета, сандали, обувки на платформа, саломе, бебешки обувки.

 

Шарени чорапи!

Обикновено скрити под обувките или пренебрегвани заради непрозрачни чорапогащи, чифтът чорапи отдавна показва стилистична небрежност: безформена форма, груби материали, незабележителни цветове... Преди модата да ги завладее веднъж завинаги. 

Този сезон се влюбваме в цветовете, които понякога са много ярки, понякога много есенни. Носим ги дори в отворените си обувки. Харесваме модели с пайети, щампи, многоцветни... А тези, които ни правят най-щастливи този сезон: това са чорапите с послание. Искаме ги с нотка хумор като чорапите на По чорапи, на които можем да прочетем „Ако в Рая няма шоколад, не искам да ходя там“.

През лятото обичаме чорапи с щампи. За есен-зима ще вземем чифт бежови вълнени чорапи. През последните два сезона розовият цвят завладя сърцата на всички дизайнери и любители на естетиката в облеклото.

Чорапите могат да бъдат до глезена. Могат да се използват, при съчетаването им с мокасини и изрязани панталони или акцентирани вратовръзка и чорапи в контрастен цвят на цялостната ни визия. А защо да не бъдат и единствения различен цвят в едноцветно и стилно облекло. Какво ще кажете за това?

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Ревюта (267)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница