ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории чорапи

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Категории с падащо меню

Виж всички истории

Мания По Чорапи

Мания По Чорапи

маняи по чорапи

 

Чифт чорапи и сте готови!

Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира все повече място в колекциите конфекция, за да се превърне в най-добрия моден аксесоар.

Обикновено скрити под обувките или пренебрегвани заради непрозрачни чорапогащи, чифтът чорапи отдавна показва стилистична небрежност: безформена форма, груби материали, незабележителни цветове... Преди модата да ги завладее веднъж завинаги. 

Правилният чифт чорапи е достатъчен сам по себе си, за да подобри всяка фигура. Избирайки понякога спретнат, понякога спортен външен вид, модерните момичета се кълнат в този основен аксесоар на ниска цена. Подчертаване на примамливи крака в мини поли и мокасини, с чифт маратонки или ретро… Толкова много начини да увеличите модния си коефициент, като обуете правилните чорапи, едновременно удобни и готини. Ако искате да демонстрирате индивидуалността си с дамската си чанта или бижута, чорапите също имат силата да направят тоалета по-личен.

 

Покажете чорапите си!

Чорапите са с нас от много време. Създаването им датира от Средновековието, всъщност те са били направени от ленти плат по това време и както виждаме и днес - имали са добра еволюция.

Разбира се, в продължение на много години ги носим само заради тяхната полезност, но през последните няколко години с гордост ги показваме в краката си. Край на криенето им, те са гордо разкрити! Този сезон чорапите заемат своето място: цветни, щамповани, оригинални... Фокусирайте се върху най-желаните зимни чорапи!

Тази година не може да става и дума да криете чорапите си. Напротив, дори ги утвърждаваме с гордост и преди всичко ги избираме възможно най-цветни, оригинални и дори изпипани. Отминаха дните на скрития чорап (горещо благодарим на всички богове), така че направете място на високия и топъл чифт чорапи! Този сезон повече от всякога (мрачната зима ни задължава) искаме да подправим леко скучното облекло с чифт поп чорапи, които се открояват. А чорапите имат голям интерес да бъдат забелязани: те се носят на токчета, сандали, обувки на платформа, саломе, бебешки обувки.

 

Шарени чорапи!

Обикновено скрити под обувките или пренебрегвани заради непрозрачни чорапогащи, чифтът чорапи отдавна показва стилистична небрежност: безформена форма, груби материали, незабележителни цветове... Преди модата да ги завладее веднъж завинаги. 

Този сезон се влюбваме в цветовете, които понякога са много ярки, понякога много есенни. Носим ги дори в отворените си обувки. Харесваме модели с пайети, щампи, многоцветни... А тези, които ни правят най-щастливи този сезон: това са чорапите с послание. Искаме ги с нотка хумор като чорапите на По чорапи, на които можем да прочетем „Ако в Рая няма шоколад, не искам да ходя там“.

През лятото обичаме чорапи с щампи. За есен-зима ще вземем чифт бежови вълнени чорапи. През последните два сезона розовият цвят завладя сърцата на всички дизайнери и любители на естетиката в облеклото.

Чорапите могат да бъдат до глезена. Могат да се използват, при съчетаването им с мокасини и изрязани панталони или акцентирани вратовръзка и чорапи в контрастен цвят на цялостната ни визия. А защо да не бъдат и единствения различен цвят в едноцветно и стилно облекло. Какво ще кажете за това?

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...
    Винаги е добре да носите дрехи и аксесоари, които ви карат да се чувствате добре и подхождат най-много на вашия стил и характер....

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи