Меню
Профил
Виж всички истории

Маратонки и чорапи – как да изберем най-добрия чифт?

Маратонки и чорапи – как да изберем най-добрия чифт?

 

Някои хора избират чорапи и маратонки лесно – влизат в магазина или онлайн и избират онзи чифт, който най-много им харесва. И това е отлична тактика, ако е изпълнено едно условие – където и да отидем, то получаваме качество.

 

Това обаче не е така. За съжаление има все повече търговци, които предлагат чорапи и маратонки, а качеството на материали и изработка не е на най-високо ниво. Има все повече магазини, които предлагат прекрасни на вид модели, но материалите могат да доведат до сложни здравословни проблеми, неприятна миризма и чувство на неудобство.

 

По тази причина е много важно да спазваме някои правила, когато избираме чорапи и маратонки. Те са малко на брой и далеч не са сложни. Но имат силата да ни спасят от много неприятни моменти.

 

Има ли значение цената, когато избираме качествени чорапи и маратонки?

 

Няма еднозначен отговор на този въпрос. Най-често при качествените маратонки цените са високи. По този начин Вие плащате за материали, изработка и по-дълъг живот на Вашите маратонки.

 

Доста често обаче се предлагат много скъпи модели с ужасно качество. И след покупката разбирате, че маратонките или спарват краката Ви или нямат добра изработка и стават неудобни за спорт. Или се късът след не дълъг период от време и инвестицията Ви е била напразна.

 

При чорапите е по-лесно отколкото при маратонките. Да, със сигурност качествените чорапи не се продават с практиката „пет чифта за два лева“. Но разликата в цената на едни чорапи от изкуствена материя и лоша изработка и качествени чорапи не е никак голяма. И е напълно достъпна за всеки човек.

 

И маратонките и чорапите са инвестиция, която си заслужава. По-добре да дадем пари за качествени маратонки и чорапи, отколкото по лекари, нали? И това не важи само за нас – възрастните, а и за всеки родител. Когато детското краче расте е изключително важно да бъде обуто в правилните за него чорапи и маратонки.

 

Как да разберем кои чорапи и маратонки са качествени? Марката ли е определяща?

 

Не, не е определяща марката. И не е нужно да даваме двойно повече пари, защото чорапите и маратонките ни са на дадена марка. Освен, ако не е важно за нас, разбира се. Има много не до там известни марки в България, които продават маратонки на разумни цени. И с отлично качество. При чорапите най-добрият избор са естествените материи, които позволяват на крака да диша.

 

Най-добрият вариант, когато избирате нов магазин, от който да купувате маратонки или чорапи – следете отзивите на клиентите. Това е най-добрата обратна връзка, която може да получите и от която се нуждаете.

 

Магазинът за чорапи и маратонки има ли редовни клиенти? Имат ли оплаквания или посетителите дават отлични оценки. Кадрите, които работят вътре обучени ли са да обясняват артикулите си и могат ли да дадат коментар на това, което Ви интересува.

 

Ако клиентите на магазина за чорапи или маратонки са доволни, то чудесно. Явно Вие сте следващият, който ще остане очарован от продуктите им.

 

Можем ли да пазаруваме чорапи и маратонки от онлайн магазини?

 

Разбира се! Много хора се притесняват, че пазарувайки чорапи и маратонки онлайн ще имат проблеми – няма да отговаря номерацията. Ще има разминаване между изображението на картинката и реалния модел маратонки и чорапи. Или материята няма да е с толкова високо качество, колкото е показано на изображението.

 

И разбира се – не е изключено това да се случи. За да избегнете подобни проблеми, то отново си задайте въпроса: „Мога ли да имам доверие на този магазин“.

 

Работят ли там хора, които разбират от чорапи или обувки? Имат ли постоянни клиенти? Поддържат ли блог и стараят ли се да ни държат информирани за всичко важно от света на маратонките или чорапите?

 

Онлайн магазините са създадени за наше удобство. И никой уважаващ себе си търговец няма да Ви изпрати некачествена стока. В България има хора, които сами произвеждат артикулите си. Ние сме едни от тях! Произвеждаме чорапи! Не просто работим, а горим в работата си. И работим за себе си, Вас и името си.

 

Знаем, че нямаме право на грешки и предлагаме най-доброто сред най-доброто на пазара за чорапи. Търсете нас или такива като нас! Спестяваме време и никога няма да си позволим да Ви изпратим пред лекарския кабинет.

 

Чорапите и маратонките са важни за здравето ни! За удобството на краката ни. За самочувствието ни. Не пестете от всичко това, иначе цената ще бъде двойна. Минимум!

 

А следващата седмица ще бъдем отново заедно и ще Ви дадем най-добрите практически съвети. Ще си говорим за маратонките – кой модел за какво се използва и какви чорапи да добавим към него.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (393)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница