Меню
Профил
Виж всички истории

Миришещите чорапи на мъжа ми

Миришещите чорапи на мъжа ми

миришещи мъжки чорапи

 

Миришещите чорапи на мъжа ми бяха огромен проблем. Не искате да знаете за каква миризма става въпрос. И най-любезният човек би си запушил носа. И най-скъпият ни гост би си тръгнал, ако усети миризмата.

 

Пълен кошмар! А да отидем на гости неочаквано и да трябва да се събуем - немислимо. Или ще си сложат щипка за нос и ще се чувстваме тъпо. Или ще ни изгонят заради миришещите чорапи. И ще се чувстваме тъпо...

 

Само моята мила свекърва смяташе, че на мен ми миришат краката. И всеки път, когато отивахме на гости бе събрала родата, за да ни зададат въпроса: "Кога ще ги дарим с наследник?". И всеки път не пропускаше да спомене, че снахата не се събува, защото ѝ миришат чорапите.

 

МЪЖКИ ЧОРАПИ В МАГАЗИН ПО ЧОРАПИ

 

Истината бе друга - снахата не се събуваше, защото има невероятни обувки, които винаги са съчетание с дрехите ѝ. И най-вече, за да бъде съпричастна с мъжа си.

 

Така от съветите как да "хвана" по-бързо и кога да "хвана", за да е мъжко, се стигаше до съветите за различните начини, по които да спра миризмата на чорапи. Ама те вярваха ли, че моите чорапи миришат?

 

Мъжът ми никога не издаваше тайната си. Как да се изправиш и да кажеш, че чорапите ти миришат? То всъщност предполагам, че се знаеше. Поне от майка му! Все пак преди да стане мой съпруг, е бил основно неин син.

 

ЛУКСОЗНИ МЪЖКИ ЧОРАПИ

 

Така един ден пристигнах, събух обувките си и миришех на парфюм. Родата възкликна, че съветите им са помогнали и почнаха да се хвалят - всеки хвалеше себе си.

 

Аз мълча и чакам любимият си съпруг да дойде от работа. Заветният момент дойде. И нямаше как - свали си обувките. И чорапите отново миришеха.

 

КОМПЛЕКТ МЪЖКИ ЧОРАПИ ОТ МЕК ПЕНИРАН ПАМУК

 

Тогава свекито възкликна: "Ми ето, тя една чиния не може да измие, синът ми миялна й купи.  Едва ли знае как се пуска пералня, че да му изпере чорапите!".

 

Всички мълчаха. Аз си поръчах домашна помощница, за да спре тази миризма. Свекър ми, като един човек реалист, който цял живот си е мълчал, се разкрещя: "Да оставиш вече на мира момичето, ей! Не стига, че още те търпи и идва да ни види, ами не се и спря. Чисти са й чорапите! На сина ни му миришат чорапите!".

 

Обстановката бе изпълнена с мълчание. Всеки гледаше в една точка, за да не срещне погледа на другите. От онзи момент за миришещи чорапи не се е споменало.

 

Но остава един извод - каквито и проблеми да има мъжът, виновната излиза жената. Или поне пред своята неповторима свекърва...

 

Може би ще попитате как се живее с човек, на когото му миришат чорапите. Ние решихме проблема - качествена материя, честа смяна на стелките на обувките, посещение на лекар и обяснение какъв е проблемът. Плюс малко мазила от аптеката.

 

Да, обяснявах на мъжа си, че лекарите не хапят, а помагат. И накрая ефектът е чувствителен - край на миришещите чорапи.

 

Ако също имате този проблем и ви миришат чорапите... Само един съвет ще ви дам. Не вярвайте на мама, когато ви казва, че проблемът е в жена ви!

 

Вземете мерки и се лекувайте! Животът може да бъде чист, приятен и спокоен! Не робувайте на чифт миришещи чорапи!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Защо кучетата обичат да крадат чорапи

03 Мар 2023
    Когато предлагаме на нашите клиенти качествен чифт чорапи, ние си представяме, че те ще бъдат носени от хора. Но ще се изненад...

Мания По Чорапи

25 Яну 2023
  Нищо не може да бъде по-просто за моделиране на най-добрата тенденция за зимни аксесоари. Незаменим през зимата, чифтът чорапи набира вс...

Защо всеки трябва да носи вълнени чорапи през зимата

13 Ное 2022
  Ако не сте изпитали магията на носенето на вълнени чорапи през зимата, сега е моментът да промените това. В студено и влажно време памуч...

Ревюта (140)

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница