ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Виж всички истории

Миришещите чорапи на мъжа ми

миришещи мъжки чорапи

 

Миришещите чорапи на мъжа ми бяха огромен проблем. Не искате да знаете за каква миризма става въпрос. И най-любезният човек би си запушил носа. И най-скъпият ни гост би си тръгнал, ако усети миризмата.

 

Пълен кошмар! А да отидем на гости неочаквано и да трябва да се събуем - немислимо. Или ще си сложат щипка за нос и ще се чувстваме тъпо. Или ще ни изгонят заради миришещите чорапи. И ще се чувстваме тъпо...

 

Само моята мила свекърва смяташе, че на мен ми миришат краката. И всеки път, когато отивахме на гости бе събрала родата, за да ни зададат въпроса: "Кога ще ги дарим с наследник?". И всеки път не пропускаше да спомене, че снахата не се събува, защото ѝ миришат чорапите.

 

МЪЖКИ ЧОРАПИ В МАГАЗИН ПО ЧОРАПИ

 

Истината бе друга - снахата не се събуваше, защото има невероятни обувки, които винаги са съчетание с дрехите ѝ. И най-вече, за да бъде съпричастна с мъжа си.

 

Така от съветите как да "хвана" по-бързо и кога да "хвана", за да е мъжко, се стигаше до съветите за различните начини, по които да спра миризмата на чорапи. Ама те вярваха ли, че моите чорапи миришат?

 

Мъжът ми никога не издаваше тайната си. Как да се изправиш и да кажеш, че чорапите ти миришат? То всъщност предполагам, че се знаеше. Поне от майка му! Все пак преди да стане мой съпруг, е бил основно неин син.

 

ЛУКСОЗНИ МЪЖКИ ЧОРАПИ

 

Така един ден пристигнах, събух обувките си и миришех на парфюм. Родата възкликна, че съветите им са помогнали и почнаха да се хвалят - всеки хвалеше себе си.

 

Аз мълча и чакам любимият си съпруг да дойде от работа. Заветният момент дойде. И нямаше как - свали си обувките. И чорапите отново миришеха.

 

КОМПЛЕКТ МЪЖКИ ЧОРАПИ ОТ МЕК ПЕНИРАН ПАМУК

 

Тогава свекито възкликна: "Ми ето, тя една чиния не може да измие, синът ми миялна й купи.  Едва ли знае как се пуска пералня, че да му изпере чорапите!".

 

Всички мълчаха. Аз си поръчах домашна помощница, за да спре тази миризма. Свекър ми, като един човек реалист, който цял живот си е мълчал, се разкрещя: "Да оставиш вече на мира момичето, ей! Не стига, че още те търпи и идва да ни види, ами не се и спря. Чисти са й чорапите! На сина ни му миришат чорапите!".

 

Обстановката бе изпълнена с мълчание. Всеки гледаше в една точка, за да не срещне погледа на другите. От онзи момент за миришещи чорапи не се е споменало.

 

Но остава един извод - каквито и проблеми да има мъжът, виновната излиза жената. Или поне пред своята неповторима свекърва...

 

Може би ще попитате как се живее с човек, на когото му миришат чорапите. Ние решихме проблема - качествена материя, честа смяна на стелките на обувките, посещение на лекар и обяснение какъв е проблемът. Плюс малко мазила от аптеката.

 

Да, обяснявах на мъжа си, че лекарите не хапят, а помагат. И накрая ефектът е чувствителен - край на миришещите чорапи.

 

Ако също имате този проблем и ви миришат чорапите... Само един съвет ще ви дам. Не вярвайте на мама, когато ви казва, че проблемът е в жена ви!

 

Вземете мерки и се лекувайте! Животът може да бъде чист, приятен и спокоен! Не робувайте на чифт миришещи чорапи!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

    Той е лятото. Стопля сърцето ми, кара всички пеперуди в стомаха ми да танцуват. Ставам червена, когато погледът му изпепели ли...
  Духове, призраци, вампири и върколаци – още от детството всички знаем поне по една страшна история за тези чудати създания. Дали Баба Яг...
  Бирата е сред първите напитки, които са създадени от хората. Днес е особено популярна, особено в летните дни, когато искаме да разпуснем...

Кои сме най-много :)