ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

 

промо чорапи 60%

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 40 ЛВ       ДОСТАВКА ДО 24 ЧАСА     ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ       ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАС    

Виж всички истории

Мрежест чорапогащник - една секси история

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

мрежести чорапи

 

Мрежестите чорапогащници са задължителен елемент от модата, както и от всеки дамски гардероб. Разбира се, той може да се срещне в най-различни варианти. Малки и ситни дупки, големи и широки, тънки или плътни чорапогащници, форми на квадрати, триъгълници, добавени бижута, всякакви фигурални чорапогащници. Напоследък все по-търсен и харесван вариант е мрежест чорапогащник, който имитира мрежести чорапи.

А много жени не искат чорапогащник имитиращ чорапи. Те предпочитат да си сложат дълги мрежести чорапи. Чорапите над коляното не са единственият вариант. Три четвърти чорапи до коляното са неизменен аксесоар във всеки дамски гардероб. За много дами мрежестите чорапи са задължителни. Може дори да са къси мрежести чорапки.

В миналото чорапогащникът мрежа се е приемал за скандален и провокативен. У пънкарите и метъл поколението през 70-те години на миналия век се е харесвало точно това. Много лесно са показвали своята бунтарска природа. В същото време са били и по-секси.

Но мрежестият чорапогащник се е появил много по-рано. Според някои наблюдения, първоначално е бил забелязан в Париж. Проституките по малките улички са предпочитали именно с него да впечатляват мъжете. Момичетата в Мулен Руж също са предпочитали мрежестите чорапи за своите представления.

Всъщност мрежата, като аксесоар се споменава още по-рано в една басня на Езоп. Там се разказва за царя, който обещал на едно селско момиче да се ожени за нея, ако... отиде при него хем облечена, хем гола. Да, наложило се да се ожени за момичето от село. Хитрушата се овила с една рибарска мрежа и отишла при царя... хем гола, хем облечена. И много секси вероятно.

 Мрежестите чорапогащи и чорапи са станали много популярни благодарение изявите на световни знаменитости. Като се почне от Бриджит Бардо, през Мадона, в днешно време Сара Джесика Паркър и редица други известни звезди, са снимани с различни варианти на мрежата по краката. Мадона например е обожавала мрежа и по всякакви други аксесоари – чанти, шапки, цели костюми.

Къси и 3/4 чорапки в нашият магазин

Но защо са толкова популярни мрежестите чорапогащници?

Както казахме по-горе вариантите са толкова много. Различни форми, плътности, цветове, ситни и широки мрежи, официални и луксозно изглеждащи. За жените има огромен избор да покажат краката си, но и да ги скрият (както в баснята на Езоп), да покажат закачливо малко от кожата, и да скрият малко... толкова секси. Освен това през годините се е доказало, че мрежестият чорапогащник се комбинира отлично с всякакви дрехи – дълга рокля, къси панталонки, мини рокля, дълга и официална пола, пола до коляното или къса секси поличка.

Макар практичните плътни гладки чорапогащници да не са толкова атрактивни, те са удобни със своята практичност.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

    По традиция веднага щом лятното слънце напече, скриваме чорапите някъде дълбоко в шкафа и ги оставяме да отлежават там чак до...
  Знаете ли, че освен чорапите от висококачествен пениран памук, ние предлагаме и страхотна селекция от модели, изработени от бамбук? Точн...
  Ако се чудите как най-добре да съчетаете чорапите с летни дрехи или ви е любопитно защо изобщо някой би носил подобно нещо през лятото,...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Елегантни мъжки чорапи