ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОТИНИ ЧОРАПИ ЗА НАСТРОЕНИЕ
Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Чорапи за настроение

0

Магазин: гр. София,

ул. Московска 27, входът е от ул. Раковска

Виж всички истории

Три неща за мъжките чорапи, които трябва да знаеш

 

Има много мъже, които купуват чорапите си. Голяма част от силния пол обаче предпочитат да не го правят и прехвърлят задължението на любимите си. Или на майките си. И в това няма нищо лошо. Въпросът е само един - човекът, избиращ мъжките чорапи да знае как да подбере правилния чифт за офиса, за спорт, за бар. Да избереш мъжки чорапи не е трудна задача. Изисква се просто да не изпотяват краката, да стоят добре с тениската или с костюма, да не водят до болести и да бъдат удобни. И тайната за мъжките чорапи е една - качествена материя и отлична изработка. Другото е въпрос на стил. Нека поговорим малко повече за мъжките чорапи и това как да ги изберем.

 

Мъжките чорапи - не трябва да предизвикват лош мирис

 

Всички знаем усещането на това чорапите и краката ти да миришат зле. За околните е отвратително преживяване. На човека пък му идва да потъне в земята от срам. Или ако е наясно с проблема си - отклонява поканата за случайно домашно събиране или друго мероприятие, на което му се иска да отиде.

 

Истината е, че проблемът е в некачествената материя и лошата изработка на чорапите. Не само при мъжките чорапи, а и при всеки един чифт. Разбира се, че може да се дължи и на лоши хигиенни навици, но това е много по-рядко, отколкото когато проблемът е в първоизброените факти.

 

И не, не сте длъжни да давате една купчина пари за чифт мъжки чорапи. Нито да познавате спецификите им. Вие сте клиент - доверете се на специалистите в областта. Изберете консултанти, на които вярвате. Кажете им какво търсите и те ще Ви дадат най-добрите съвети както за мъжките чорапи, така и за дамските и за детските чорапи.

 

В нашия магазин "По чорапи" можете да дойдете не само, за да купите. Не е задължително, макар да Ви очароваме с модели. Ще се радваме да ни потърсите, за да поговорим за чорапения свят. Обещаваме, че с нашите модели краката Ви никога няма да Ви накарат да се чувствате неудобно.

 

Мъжките чорапи - аксесоарът, който може да разчупи усещанията

 

Светът е мъжки! Макар да не може без женската енергия. Върху плещите на силния пол лежат редица отговорности. И те се чувстват длъжни да се справят с тях. Иначе ще се чувстват неуспешни.

 

Това налага строги костюми, едноцветни спортни екипи и една сивота в дните ни. А това влияе и на начинът ни на мислене. И всеки един мъж, и всеки един човек имат по едно дете в себе си - усмихнато, пъстро и любвеобвилно.

 

Ако му позволим да се прояви, то животът ни ще се изпълни с нюанси. И мъжете могат да започнат... с мъжките си чорапи! Нека костюмът е черен. Какво пречи мъжките чорапи да са ярки? Могат да се виждат. Можете и да ги скриете! Изборът е Ваш, но дори да предпочетете второто, то самия Вие ще помните, че животът е прекрасен. Красив и усмихнат. Мъжките чорапи могат да отварят сърца!

 

Мъжките чорапи - мъже, започнете да си ги купувате сами

 

Ако искате да впечатлите една жена - купувайте мъжките си чорапи сами. Поне понякога. Изберете един чифт и за нея. Ако някога се сетите, че трябват чорапи и за детето - ставате безценен. Защото радостта, отговорността и любовта не са само платените сметки и това да се прибереш след работа вкъщи. Те са в малките неща. А да се погрижиш за чорапите си е лична отговорност. В крайна сметка никой не е длъжен да знае къде се събуваш, нали? Нито кой точно чифт  мъжки чорапи предпочиташ да избереш днес.

 

Същото е както и с настроението ти. Същото както с отговорността за личното щастие. Ако искаш да си по-щастлив, то започваш да се грижиш за себе си, да отделяш поне един час повече за нещата, които обичаш. Да действаш, а не да се страхуваш. Същото е и с мъжките чорапи - искаш да са чисти - переш си ги, искаш да знаеш къде са - прибираш ги. Искаш да имаш точния модел - отиваш и си го избираш.

 

Мъжките чорапи не са просто мъжки чорапи. Те са цяла вселена, която разказва истории за притежателя си. Трябва просто да умеем да ги разпознаваме. Мъжките чорапи - строги или разчупени на вид, но задължително достатъчно качествени, за да  създадат увереност. А уверените мъже - светът е в краката им.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Отзиви от клиенти

 

 

Истории за чорапи

  Идва личен празник на любим човек или просто искате да зарадвате с подарък скъпите си хора. Кризата около коронавируса обаче не е пропус...
  Пролетта е тук – слънчева и облачна. Топла и студена, изпъстрена с цветове и емоции. Лятото също чука на вратата ни – време на дълги нощ...
    Всичките ми приятелки са много красиви. Една от тях обаче се отличава  ежедневно – приковава погледите всеки ден. Независимо...

Нови модели

Кои сме най-много :)