Меню
Профил
Виж всички истории

Мъжки чорапи – какво да правим, ако миришат?

Мъжки чорапи – какво да правим, ако миришат?

миризливи чорапи

 

И как да му помогнем да избере правилния чифт? Без да го засегнем...

 

Мъжките чорапи са изключително важен елемент, когато говорим за облеклото на силния пол. Те издават много за самия човек – дали държи на детайлите. Дали е научен да се грижи за здравето си. Дали осъзнава колко е важен един чифт мъжки чорапи - за здравето и самочувствието на човек.

 

Нека се огледаме. Мъжете знаят как да привлекат вниманието на една жена, когато поискат. Риза, хубав панталон. Парфюм, който нахлува в съзнанието ни. Но колко са мъжете, които обръщат внимание на чорапите? А какво по-лошо от мъж с неподходящи чорапи, които причиняват лоша миризма и здравословни проблеми?

 

Или иначе казано – колкото и добре да изглежда една картина, трябва да огледаме детайлите. Те могат да потвърдят доброто ни мнение. Или да го заличат напълно.

 

И ако на първа среща с мъж, които е обул неподходящи мъжки чорапи, проблемът не е наш. Просто може да не повторим! Ако се влюбим в мъж, който не носи качествени мъжки чорапи – проблем вече имаме. Да – не искаме да го обидим, но и нямаме желание да си слагаме противогаз, когато се събуе.

 

Тук е моментът да поговорим – как да му помогнем да избира качествени мъжки чорапи. Без да го засегнем...

 

Не говорим за неговия проблем. Говорим за себе си.

 

Това е едно от най-добрите решения. Включваме чувство за хумор и разказваме забавна история за минал период, в който краката ни са миришели. Реална или не. И споделяме колко е важно да използваме чорапи от естествени материи. Добавяме, че разликата в цената не е голяма, но ефектът е огромен. И се надяваме, че нашият човек е досетлив и знае какво да направи.

 

Тук имаме и плюс като жени. Та коя от нас си признава, че някога е имала проблем с миришещи чорапи? И то на мъж, който не ни е безразличен...

 

Искаме му съвет!

 

Споделяме, че наш колега, далечен братовчед или стар познат има проблеми. Всички мъжки чорапи, които си избира причиняват миризма. Питаме го какво мисли и знае ли някакви трикове, които да им помогнат.

 

Предлагаме двамата също да ги изпробваме. Нека това са новите ни навици като двойка.

 

Купуваме му мъжки чорапи!

 

В никакъв случай не можем да обясним на един мъж, че нищо не разбира от чорапи и се е докарал до там, че никой не иска да стои около него, когато се събуди. Просто един мъж трябва да си мисли, че ние си мислим, че той разбира от всичко.

 

Вместо : „Купих ти чорапи, защото твоите не стават!“, можем да кажем: „Попаднах в един уникален магазин за чорапи. Купих достатъчно и за двамата, ще се радвам да ги носиш!“.

 

Може да ви обясни, че уникален магазин за чорапи няма. Ние знаем, че това не е така. По-важното в случая – със сигурност ще ги носи. Нали ще ни зарадва!

 

Мъжките чорапи са мъничките братчета на мъжките обувки.

 

Дори да му подарим най-хубавите чорапи, ако носи некачествени обувки, то най-вероятно проблемите с миризмата ще продължат. Можем да му предложим да сменя стелките на известен период от време. Можем да му помогнем при избора на обувки. Можем и да му подарите.

 

Когато усети разликата и притеснението от миризмата на мъжки чорапи изчезне, сам ще подбира по-добре чорапите и обувките си. Гаранция!

 

Посещаваме лекар!

 

Ако нищо не помогне, или не желаете да пробвате различни варианти, за да решите проблемите с мъжките чорапи, то посещаваме лекар. Той ще ни даде правилни насоки и ще помогне за разрешаването на проблемите.

 

Как да накараме мъжа си да отиде и да каже: „Миришат ми краката!“... Не става! Просто отиваме двамата и говорим за проблема в множествено число.  Вярваме, че нашият любим ще разбере, че лекарите са там, за да помагат. И първоначалното притеснение ще изчезне.

 

Ако откаже да отиде на лекар, а нищо друго не помага, за да се спре с миризмата на мъжки чорапи?

 

Говорим с него открито. Да, разговорът не е приятен. Да, ще остави кофти усещане. Да, може за момент да се засегне. И това е нормално.

 

Но всеки интелигентен човек, би взел мерки. По-добре да изчистим проблема с мъжките чорапи сега, вместо да отлагаме решението във времето. Така ще имаме един неловък момент, но ще избегнем много други.

 

А Вие, мили мъже – помнете, че не е трудно да спечелиш една жена. Детайлите са важни. Малък подарък, но поднесен с комплимент. Спретнат външен вид. Но по-важно от скъпия часовник са чорапите, които не създават проблеми. И усмивка – всички имаме някакви проблеми. Важното е да работим, за да ги разрешим.

 

Мили дами, да кажем, на един мъж, че чорапите му миришат е разговор, за който нито една от нас не мечтае. Все едно той да ни каже, че сме напълнели и лилавата ни рокля вече ни стои ужасно. Е, той няма да го каже, защото знае, че ще последва убийство.

 

Нека просто подхождаме с разбиране, а не с обвинения. Никой не е перфектен. Но е хубаво всеки ден да ставаме една идея по-добри от вчера.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Нови модели

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница