Меню
Профил
Виж всички истории

Мъжки цветни чорапи – обу ги за нашия развод

Мъжки цветни чорапи – обу ги за нашия развод

цветни мъжки чорапи

 

Мъжки цветни чорапи – винаги съм ги харесвала. Мъжете, които са обути в тях ми допадат. Изглеждат свободомислещи, живеещи извън стереотипите на обществото. Някак по-усмихнати и весели. Някак по-различни от общоприетото. А и кой не обича цветовете. Дават един по-усмихнат тон на живота. Надежда, че когато човекът до теб е обут с мъжки цветни чорапи... животът ти с него ще бъде пъстър, а не в черно и бяло.

 

Всички мъжки цветни и весели чорапи в магазин По чорапи

 

Моят мъж също носеше мъжки цветни чорапи. Може би на психологическа основа  това ми е повлияло да свържа живота си с него. Всъщност той още носи мъжките си цветни чорапи, но вече не ми е мъж. Разделихме се. Причината – тази, по която се влюбих в него. Прекалено шарен му беше светът. И не искаше да заеме ролята на отговорен мъж и съпруг.

 

Луксозни мъжки чорапи в Магазин По чорапи

 

Жените не знаем какво искаме... Оплаквах се за неща, които до лудост ме привличаха. Исках да променя човек, когото обичах. Кой ми даваше това право? Аз бих ли искала някой да ме променя? Защо тогава се опитвам да го причиня на любимия си човек? Да събуя мъжките цветни чорапи.

Как да не влизаме в норми? Да не изискваме неща от любимите хора... Да бъдем все същите щастливи и безгрижни мъже и жени, когато сметките и децата  чукат на вратата ни...

Как да останем готината мацка? Повярвайте – не искам да ставам досадна женичка, която говори за ядене, ток, памперси и обсъжда съседката. Аз самата няма да мога да се понасям!
Не искам и него да превръщам в ужасния чичко, който само цъка с език. Носи черно и бяло и е забравил са готините си цветни мъжки чорапи.

 

Мъжки чорапи от бамбук

 

Не искам всичко това, а сама го създавам...
Така борбата ни продължи дълго време.
Аз исках да го откажа от цветните мъжки чорапи, той се дърпаше. Аз отстъпвах. Той се променяше. Аз мрънках, че не отстоява себе си. Той беше изморен и не знаеше вече какво искам. Спряхме да се понасяме...

 

Чорапи от коприна

 

И така стигнахме до развод!
Развод заради глупостта, ежедневието, невъзможността да живеем с решенията си. Заради цветовете и цветните мъжки чорапи, които толкова обичах, а се превърнаха в огромна пречка.


Беше дълъг и труден процес. Изпълнен с обвинения. Всяко от тях основателно и болезнено. Защото знаеш, че човекът срещу теб е прав. А ти някъде в объркания си свят си права за себе си.

Развод защото не искаш да губиш цветовете на връзката си, а мъжките цветни чорапи те дразнят. Дали проблема не се крие там, че са били по-момчешки някога.

Дойде денят на развода. И той дойде с подпухнало лице. Но широката усмивка бе отново на лицето му. А над маратонките се подаваха любимите ми мъжки цветни чорапи.
В този момент рухнах...
Исках ги! Исках го за себе си. И светът ми сякаш пропадна.

 

Неговите мъжки цветни чорапи ми напомняха, че някога бях безгрижно момиче. А той моето цветно момче. Напомняха ми, че се обичаме. И въпреки караниците никога не сме спирали да се обичаме.

Мъжките му цветни чорапи ми напомниха, че правя най-голямата глупост в живота си.
Сега можехме да сме на почивка, в леглото или сгушени пред телевизора.
Ние сме в края на собствената си връзка...
Аз досадна жена, а той мъжът отказал да събуе мъжките си цветни чорапи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

ОТЗИВИ ВЪВ FACEBOOK

 

 

ОТЗИВИ В GOOGLE

 

 

Истории за чорапи

Най-добрите чорапи за потни крака

01 Фев 2024
    Няма нищо по-притеснително от това да ти се наложи да събуеш обувките си, докато си сред хора и да се чудиш дали няма да се ра...

Как да поддържате чорапите си здрави за по-дълго време

26 Авг 2023
    Това е един от въпросите, които най-често получаваме. Да приемем, че имате чекмедже, пълно с чорапи и старателно редувате кой...

Как да носите видими чорапи за мъже?

11 Май 2023
  Чорапите излизат от скривалището и вече се носят по-видимо. На парадите, както и на улицата, дългите чорапи се носят със стил. Но може б...

Ревюта (383)

Кои сме най-много :)

Фирмен магазин в София

* гр. София, Център, ул. Московска 27,
на ъгъла с ул. Раковска, като магазинът е от към ул. Раковска, срещу Виенската сладкарница